Feriebolig i Lucca

Il Parco

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Contrasto Lejlighed Ausilia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den lille grønne oase Il Parco er perfekt for dem, der gerne vil bo i en by men samtidig have mulighed for at slappe af ved en pool. Her kan du vælge mellem 4 lejligheder, der deles om den dejlige saltvandspool samt den hyggelige have med store bambustræer, havemøbler og grill. Du er kun 700 meter fra Luccas smukke bymure.

Du kan gå (eller cykle) til centrum

Il Parco ligger i bydelen San Marco, ikke meget længere end 600-700 meter fra Luccas imponerende gamle bymure, der omgiver det historiske centrum. Det betyder, at man på få minutter kan spadsere ned til bykernen, eller måske gøre som de indfødte og tage cyklen den korte vej herned. Netop denne beliggenhed lige i bycentrum gør dog også, at man må forvente trafikstøj.

Lad bare bilen stå...

Selvom du egentlig ikke har brug for din bil, når du bor her, med mindre du gerne vil bruge den til udflugter til Pisa eller måske strandene ved Viareggio, hører der til lejlighederne en stor fælles parkeringsplads, hvor man trygt kan stille sin bil, da den er aflukket med en elektrisk port.

Lejlighederne

Lejlighederne på Il Parco varierer alle i størrelse og indretning og har alle satellitfjernsyn og aircondition. Mod et gebyr er det endvidere muligt at få opkobling til internettet. Der er en vaskemaskine til fælles brug for gæsterne. Alle lejligheder har egen lille udeplads med bord, stole og grill.

Lejlighederne på Il Parco

Etværelseslejligheden Emma med 3 sovepladser (stueetage)

denne store etværelseslejlighed er på ca. 84 m² og ligger i stueetagen. Den indeholder et lille separat køkken med 2 gasblus og mikroovn. I det store opholdsrum er der et sofaarrangement (sovesofa til 1 person), et spiseområde med bord og stole og et soveområde med dobbeltseng. I midten af rummet står et stort billiardbord, der dog kun er til pynt og ikke må benyttes, da det er en antikvitet. På badeværelset er der toilet og bruser. Foran lejligheden findes der eget udendørsområde med bord og stole.

Etværelseslejligheden Marina med 4 sovepladser (stueetage)

lejligheden er ca. 50 m² stor og ligger med indgang i stueetagen. Den består af et åbent stort rum i to niveauer og indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer. På det andet niveau finder vi endnu en sovesofa til 2 personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden ligger lige ud til svømmebassinet.

Toværelseslejligheden Contrasto med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er på ca. 45 m² og ligger på første etage. Den indeholder en opholdsstue med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, et soveværelse med dobbeltseng (uden dør) samt et badeværelse med toilet og bruser. Ved lejlighedens indgang er der en lille terrasse med havemøbler.

Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser

lejligheden er ca. 65 m² og ligger i stueetagen. Den består af stue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt udtræksseng og badeværelse med toilet og bruser. Ved lejlighedens indgang er der et lille udendørsområde med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Terrazza Orioulo

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map