Hotel i Lucca

Hotel San Marco

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Marco ligger få minutter uden for Luccas imposante bymure, hvilket betyder, at du nemt kan slentre til det dejlige centrum med de mange butikker og restauranter og ikke mindst den helt særlige atmosfære. Eller hvorfor ikke tage cyklen, som mange af indfødte gør!?

Hotellets historie

Det komfortable hotel stammer i sin nuværende form fra 1992, men bygningen har en lang historie og går helt tilbage til 1800-tallet, hvor den oprindeligt husede en cigarfabrik. Sidenhen blev bygningen brugt som kirke, så biograf, herefter dansesal og sidst men ikke mindst som garage for FIAT.

Værelser og pool

Hotellet råder i dag over 42 værelser, alle pænt og enkelt indrettede og udstyrede med satellitfjernsyn, minibar, telefon, aircondition og badeværelse med toilet. På stedet er der 24-timers reception, elevator, morgenmadsrestaurant, bar, internet point og garage. Her er ligeledes mulighed for at leje cykler. Når årstiden tillader det, serveres morgenmaden i hotellets have, hvor der for øvrigt også er et dejligt mindre svømmebassin.

N.B.: Der findes ikke firemandsværelser på hotellet: Tre personer er det maksimale antal per værelse!

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

Kraft Hotel

Firenze, Toscana

Le Ville del Lido

Lido di Venezia, Veneto

Anbefalinger til dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Populært i Toscana

search map