Anmeldelser af Hotel Ilaria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ilaria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ilaria som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ilaria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Ilaria

Meget god hotel. God morgenmad adgang til forfriskninger i løbet af dagen og prosecco og snacks om aften.
Men vi boede ikke på hotellet, men vi måtte bo i Appartamento Torre San Gervasio. Hvad egentlig ikke var en ulempe. Det var meget smukt og dejligt sted, og vi havde adgang til hotelets alle faciliteter.

Lucca som feriedestination

Meget dejlig by med mange spisemuligheder og en meget god shopping. Meget kultur i byen kirker, museer og musik. Men frem for alt La Mura muren, må man ikke gå glip af, vi både gik og cyklede der.

Hotel Ilaria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ilaria
Dobbeltværelse (Standard) med morgenmad

Kan ikke bedømme værelset, eftersom vi ikke kunne bo på hotellet.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk Hotel i hjertet af Lucca

Flot hotel med flotte store værelser.

Vi har tidligere boet på hotellet, men blev denne gang henvist til et anneks i en bygning skråt overfor hotellet.
Anneksets værelser er fuldt ud på højde med det vi tidligere har haft på Hotel Ilaria. Badeværelset var tilmed udstyret med et Spa-bad.

Hotel Ilaria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ilaria
Dobbeltværelse (Standard) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt centralt.

Dejligt centralt hotel der fuldt ud levede op til vores forventninger. Smilende og servicemindet personale. Fri buffet over dagen med mange forskellige forfriskninger.

Anbefaling til kommende gæster

For at komme helt frem til hotellet, skal der det sidste stykke køres mod trafikken "indkørsel forbudt". Men det går på bedste italiensk vis.

Hotel Ilaria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ilaria
Dobbeltværelse (Standard) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ola och Jennie från Västerås i Sverige bodde på Hotel Ilaria i Lucca från den 11. till den 13. oktober 2011.

Vi är mycket nöjda med vår resa. Hotel Ilaria var mycket trevligt med bra personal, perfekt läge och en underbar frukost. Lucca var en mysig stad med bra utbud av restauranger och shopping. Vi åkte sedan vidare och bodde på Agriturissimo Niccolai i San Gimgnano och hade två härliga dagar i hjärtat av Toscana. Vi kommer åter till Italien och Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Beate og rejsefællen fra Gml. Fredrikstad i Norge boede på Antica Taverna Casagrande i Figline Valdarno fra d. 19. til d. 24. august 2011 og på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 24. til d. 26. august 2011.

Vi (min mann og jeg) hadde fantastiske dager i Figline Valdarno. Det var en meget koslig liten by - stille og rolig. Perfekt bosted for dagsreiser med bil til andre byer - vinslott ect. Det var også perfekt med toforbindelse til Firenze. Vi fartet mye - til tross for varmen og sitter igjen med mange gode ferieminner / opplevelser. Hotel Villa Casagrande var en fantastisk opplevelse. Så stemningsfullt - så romantisk - flotte rom - fantastisk resturant med en betjening som virkelig var flott - Mye god mat. Vi kommer gjerne tilbake hit og vil anbefale stedet på det varmeste.

Lucca var også en flott by - og Hotel Ilaria manglet ingenting. Dette er også et sted vi gjerne vil komme tilbake til.

Alt i alt - vi har hatt en veldig fin ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og familie boede på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 21. til d. 23. april 2011.

Det var en rigtig god tur. Super luksus hotel i øvrigt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Bitten og Jørgen fra København Ø boede på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Hotel Ilaria i Lucca var virkelig et dejligt sted at bo. Meget flot service, dejligt værelse, fin morgenmadsbuffet og et dejligt lounge område ved receptionen med fri kaffe og drinks fra kl. 11 – 19. Det var super og alle pengene værd. Bilen blev parkeret i garage, når den ikke blev brugt. I Lucca går man rundt eller cykler (de kan lånes på hotellet). Byen er jo utrolig spændende med flotte butikker, dejlige restauranter, skønne gamle huse og parker og den utrolige gamle bymur, hvor man under træernes skygge kan få sig en vandre- eller cykeltur på mere end 4 km. Byen er et perfekt sted som udgangspunkt for mange ture i omegnen.
Det var i øvrigt slående, at prisniveauet i Italien er væsentligt lavere end i Danmark. Det er relativt billigt at spise på restaurant og indkøb i de meget velassorterede supermarkeder kan gøres meget billigere end her. Og sikke en kvalitet på frugt, grønt og kød!! De hjemlige butikker er en ynk til sammenligning.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og familien fra Egå boede på Le Ville Relais i La Spezia fra d. 7. til d. 9. juli 2010, på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 9. til d. 10. juli 2010 og endelig på La Ferriera i Loro Ciuffenna fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

La Spezia:
Et virkelig dejligt sted i et interessant område – virkelig anbefalelsesværdigt. Eneste ulempe: ikke i gåafstand fra noget som helst.

Lucca:
Et skønt hotel – lige midt i Lucca. Ja, hvad kan man forlange mere i denne verden. Helt i top. Og prisen er ikke urimelig.

La Ferriera:
Levede helt op til forventningerne. Et virkelig godt sted for en familie - som vi var – at holde ferie. Gode lejligheder, gode faciliteter. Og særdeles god og venlig service fra alle ansatte.
Fint med landsbyen i kort gåafstand.
Stedet er særdeles anbefalelsesværdigt.
Og der er masser af udflugtsmuligheder og seværdigheder indenfor rækkevidde.

Kort sagt: vi har været særdeles tilfredse med ferien og hele forarbejdet udført af jer. Og prisniveauet og kvalitetsniveauet har ramt helt rigtigt for os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gunhild og rejsefæller fra Vejle boede på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 25. til d. 26. juli 2009.

Lucca er en skøn by med både kultur og shopping. Hotellet ligger i gå-afstand til bymidten, hvilket er super. Konceptet med at kunne låne cykler på hotellet er genialt. Det giver mulighed for nemt at komme lidt længere omkring. En tur langs bymuren hele vejen rundt om byen er hyggelig og interessant.
På hotellet er de gode til at anbefale restauranter – både til frokost og middag.

Hotellet levede op til forventningerne og servicen er i særklasse. Det kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eva og Henrik fra Holte boede på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 4. til d. 6. oktober 2008.

Hotellet er virkelig tip-top: det ligger centralt placeret inden for voldene, og det er en kæmpe fordel, at hotellet har egen garage, og stiller cykler til rådighed (begge dele vederlagsfrit). Værelseprisen er relativ høj, men til gengæld sparer man såvel parkeringsafgift som cykelleje. Byen er spændende og charmerende; den er knap så overrendt som f.eks. Siena eller Pisa, og så er det dejligt, at bilkørsel er begrænset i den gamle by, og at cykler er et yndet transportmiddel såvel for turister som for indbyggere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne Beate og familien fra Søreidgrend i Norge boede på Agriturismo La Palazzina i Palaia fra d. 17. til d. 19. juli 2008, på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 19. til d. 22. juli 2008, på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 22. til d. 23. juli 2008 og på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 23. til d. 25. juli 2008.

Joda, ..turen gikk veldig greit. Firenze, Lucca og Pistoia var veldig bra. Veldig koselige hotell med ekstremt god service og ute områder. Steder som i høyeste grad kan anbefales.

Palazzina i Palaia virket noe feil for vår familie. Et sted å anbefale de som søker ekstrem ro, langt i fra så veldig skjarmerende sted som annonsert. En vert som kun snakker italiensk å tysk er heller ikke det store. Koselig liten by som reddet det hele.

Villa Alma Pace i Antignano er et fint sted med et management som ikke vet hvordan et slikt fint sted kan utnyttes. Relativt nyoppusset sted som blir brukt på feil måte. Triste rom. De gjør så godt de kan, men har veldig langt å gå for å nå et minimum av service. Et kaos med et utall barn på sommer-leirskole. Også her ble vi reddet av steder i nærheten som var OK. Her må det komme frem i annonseringen at det er brukt til leirskole for barn og at det ver veldig vanskelig å bade fra klippene.

Takk for hjelpen denne gang, ..bruker dere gjerne igjen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Tenuta di Pieve a Celle

Pistoia, Toscana

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Grand Hotel Bonanno

Pisa, Toscana

Anbefalinger til dig

Il Parco

Lucca, Toscana

Locanda Zacco

Marliana, Toscana

Appartamento Azalea

Lucca, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map