Hotel i Lucca

Hotel Ilaria

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er fascinerende at tænke på, at Luccas aristokrater engang var så rige, at deres pragtejendomme fyldte store dele af såvel byen som dens opland. De lucchesiske villaer er et kendt begreb i Italien, og bakkerne omkring byen er så rig på dem, at der er nok til adskillige dages udflugter. Også i selve byen lod adelen mægtige villaer opfører. Det er de gamle staldbygninger til én af disse, Villa Bottini, der i dag rummer det firestjernede Hotel Ilaria.

Lad bilen stå og nyd Lucca til fods eller på cykel

Du befinder dig midt i det elegante og velstående Lucca, hvor befolkningen hellere cykler eller går, end de tager bilen. Normalt er det derfor svært (eller bare dyrt) at slippe af med bilen i denne by, men gæsterne på Hotel Ilaria har adgang til privat (og gratis) parkering og garage. Til gengæld stiller hotellet cykler til rådighed for gæsterne! Gæsterne har også adgang til gratis internet wi-fi og til audio-guider for byen samt "café" ved receptionen med gratis kaffe, vand og kiks frem til kl. 19.00 hver dag. Hotellet har for resten samme ejere som tre af byens bedste restauranter: La Buca di Sant'Antonio, Ristorante Giglio og Gli Orti di Via Elisa. Den sidste ligger lige om hjørnet.

Velholdte og veludstyrede værelser

Værelserne er naturligvis velholdte og elegante, og de er alle udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, minibar, satellitfjernsyn, hårtørrer og privat badeværelse med bruser og toilet. 11 af værelserne ligger i et anneks på den modsatte side af vejen. En del af annekset ligger i et af tårnene til én af de mange byporte ind til byen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Plaza & de Russie

Viareggio, Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

Pistoia, Toscana

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Locanda Zacco

Marliana, Toscana

Terrazza Gaia

Lucca, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map