Villa i Lucca i Toscana

Casa Cerbiatto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er virkelig huset for dem, der ønsker sig ophøjet ro og fred i naturskønne omgivelser. Vi befinder os ret højt oppe på en bakke 430 meter over havets overflade. Dette gør, at aircondition er fuldkommen unødvendigt. Det lille hus er for nylig blevet istandsat og er nu en sød lille feriebolig i bjergstil med møbler af god gedigen kvalitet i træ.

Fred og ro og en skøn udsigt

Alt er meget flot holdt her, og det gælder i højeste grad også udenfor. Der er en grill ved huset, og få skridt herfra oven for huset ligger poolen på 8 x 4½ meter (150 cm dybt), hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over skovene, bakkerne og helt til havet: Du kan skimte byer som Pisa og Livorno, ja på klare dage endog Castiglioncello! Tæt på poolen er der et stort træbord med bænke. Vi er 1½ km fra Fiano, hvor der er bar, lille købmand og en restaurant af den slags, hvor man betaler ganske lidt men spiser rigtig godt. De sidste 150 meter går ad grusvej.

Treværelseshus Casa Cerbiatto med 4 sovepladser
- Husets 70 m² ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med fjernsyn og dvd-afspiller og køkkenhjørne (tre gasblus og køleskab med frostboks). På første etage er der et soveværelse med køjeseng (af god kvalitet), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Due Lanterne

Lucca, Toscana

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Casa Nido

Celle dei Puccini, Toscana

Anbefalinger til dig

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Borgo dell'Era

Volterra

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map