Feriebolig i Lucca i Toscana

Appartamento Aria di Lucca

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamento Aria di Lucca ligger midt i Luccas historiske centrum, ganske kort fra byens strøg, shoppinggaden Via Fillungo. En hyggelig base for et ophold i en af Italiens mest charmerende byer.

Midt i centrum uden stress

Det er en sand fornøjelse at bo midt i Luccas historiske centrum, for her er rytmen tilbagelænet og afslappet. Tiden synes at gå langsommere her end andre steder, og det er duft af kaffe og kager som præger luften, ikke bil-os. Navnet Aria di Lucca betyder således på samme tid Luccas luft og Luccas atmosfære.

En god lejlighed...hvis du ikke er for høj

Lejligheden er møbleret på den traditionelle toscanske facon, som er præget af mørkt træ, smedejern og tunge stoffer, og du har de fritliggende bjælker usædvanlig tæt på, for der er kun 190 cm til loftet (og gangen fra stuen til soveværelserne er kun 174 cm høj!). Det er med andre ord ikke en lejlighed for høje mennesker, ligesom du skal værdsætte hyggen mere end lyset, for det er ikke nogen specielt lys lejlighed.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden er 84 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med sofa, spisebord og åbent køkken (4 gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og wc samt et andet badeværelse med badekar og wc.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Appartamento Azalea

Lucca, Toscana

Appartamento Boheme

Lucca, Toscana

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Terrazza Puccini

Lucca, Toscana

Populært i Toscana

search map