Anmeldelser af Villa Fabbriola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fabbriola

Læs personlige anmeldelser af Villa Fabbriola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fabbriola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsefølget fra Skanderborg boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Vi har haft en dejlig ferie i Loro Ciuffenna - Dejligt værtspar, pragtfuldt hus med en formidabel udsigt, vejret var perfekt og så er Loro Ciuffenna bare en rigtig hyggelig by med nogle formidable gode restauranter, et spændende marked mandag formiddag, og floden Ciuffenna, der slynger sig igennem gør også sit til, at vi nød byen rigtig meget.

Et lille tip. I Terranuova ligger en stor COOP, som har mange italienske lækkerier - og når man er en familie på 6 voksne af sted, syntes vi, det var dejligt med mulighed for storindkøb en gang imellem. Måske en ide at handle der inden tjek in lørdag, da man kommer igennem byen fra A1 til Loro Ciuffenna. Vi oplevede det lidt hektisk at nå indkøb lørdag aften inden lukketid.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Cecilia med sällskap från Bromma i Sverige bodde på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna från den 13. till den 20. juni 2009.

Hej, Vi är enormt nöjda, allt var toppen, mottagande, huset tom över förväntan. Enda problemet var poolen som hela vistelsen var grumlig. Ägaren kämpade på med div kemikalier men det löste sig aldrig. Det var dock inegn fara att bada efetrsom det var saltutfällningar och inte växt av något. Vi reser gärna med er igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Birgitte og familie med børn på 3,7,9,12 år fra Silkeborg boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vil blot lige fortælle, at vi fandt Villa Fabbriola HELT fantastisk (som du sagde...), det var en fantastisk beligggenhed og Loro Ciufcenna den lille by var en perle. Desværre mødte vi hverken Sting eller Russel Crowe som Hr. Armandi stolt fortalte også boede i byen........!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Stephen og familie fra Oslo boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 10. til d. 24. juli 2004.

Vi hadde en meget bra ferie. Området var uten tvil et av de penere vi har sett. I utganspunktet var ideen å reise rundt mer enn vi gjorde, men vi hadde med 4 små barn og det ble mest til at vi oppholdt oss i området. Vi hadde noen korte turer til Siena og Aruzzo. Huset var meget sjarmerende med en utrolig beligenhet. Standarden på huset var bedre enn andre steder vi har vært på i Sydeuropa, dog en del lavere en det vi er vant med i scandinavia. Eneste vi kunne klage noe på er vel renholdet, skulle gjerne sett at det var litt bedre vasket. Var noe plaget av vond lukt fra bad nede og fra svømmebassenget (kloakk lukt) noen dager, men ikke slik at det ødela ferien eller at vi følte det var grunn til å klage. Eierene var meget hyggelige og de fulgte bra opp. Bra utrustning på kjøkken og i huset ellers, dog preg av at det var et 'utleie' sted. Fantastisk utsikt og mange flotte småbyer rundt omkring i fjellene. Loro Ciuffenna var en fin liten by som vi satt stor pris på. Mat og drikk bra og med veldig hyggelig pris nivå for oss Norske. Som et lite hint foreslår jeg at det legges / gies litt informasjon om hvor man kan handle inn mat når man kommer frem, da eierne ikke snakket så bra engelsk, så det ble litt hektiskt første kveld (søndager er jo stengt, og vi kom frem lørdag kveld). Kanskje fremtidige gjester kunne få litt hjelp av eierene til å ha det nødvendigste kjøpt inn på forhånd. Neste gang vil vi nok kanskje prøve et annet område litt nærmere kysten, kanskje på strekningen Nice - La Spezia (Cinque Terre muligens). Vi kommer tilbake på det ved en senere anledning. Mange takk for god hjelp

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Lou og syv andre fra København Ø boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Loro Ciuffenna ligger MEGET smukt oppe på en bjergside med en flot udsigt over dalen og i dejlig sol indtil kl. ca. 18.00, hvor bjerget huset "sidder på" skygger for terrassen og poolen (et lille minus). Huset er lidt primitivt / rustikt, så hvis man fx. er til topmoderne køkkener bliver man skuffet. Men er man til "retro" og kan man lide stemningsfulde støvede mørkt italiensk interiør fra 50'erne (store tunge olivengrønne lænestole) er det helt fint - det er i hvert fald ægte italiensk og ikke "turistet" indrettet. En af sengene var dog ikke for god - affjederingen gjorde at man sov i et " U ", så vi flyttede simpelthen madressen ned på gulvet og sov derefter fortrindeligt. Jeg savnede også en "gæstebog" dvs. en bog hvor tidligere beboere kunne skrive turforslag etc. for der var fx. mange vandremuligheder i området vi først for sent fandt ud af. Værtsfolkene var ENORMT søde - rengjorde poolen præsist som aftalt og der var kage og vin ved ankomsten og et lille sødt keramik askebæger i afskedsgave (lyder gyseligt, men det var naivistisk og dermed også på en eller anden måde "ægte italiensk").
Kort sagt: Vi havde en fortrinlig uge på Loro Ciuffenna og kan varmt anbefale stedet, med ovennævnte mindre forbehold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Il Basso

Talla, Toscana

Podere Varlunga

Borgo alla Collina, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Vigna

San Giustino Valdarno, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map