Agriturismo i Lajatico i Toscana

Il Ragoncino

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra (15 km), hvis konturer ses i sydøstlig retning. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger ca. 5 km væk i selve Lajatico. Ønsker du en dag ved havet, ligger sandstrandene ved Cecina Mare 45 km væk.

Nyrenoveret gård

Gården som stammer fra 1700-tallet, er blevet restaureret i 2004 og byder i dag på ti ferielejligheder samt en flot pool (12 x 6 meter) med liggestole på soldækket. På stedet findes desuden bord og stole til alle, parkeringsplads, have med grillområde og vaskerum med vaskemaskine.

Produktion af olivenolie og vine

Her produceres en glimrende koldpresset olivenolie. På stedet finder du også rød- og hvidvin fra Villa Opera som har samme ejere.

Klassisk toscansk indrettede lejligheder

Lejlighederne er alle flot møblerede med indbo i den traditionelle arte povera stil. Detaljer i træværk, cotto og mursten pynter lejlighederne som desuden er udstyret med aircondition (bortset fra Delta) og satellitfjernsyn. Der er gratis trådløs internetforbindelse i alle lejligheder. Bemærk at der opkræves et tillæg for benyttelse af sovesofaen.

Læs om lejlighederne på Il Ragoncino

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria Poggio Capponi

Montespertoli, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Borgo dell'Era

Volterra, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

search map