Agriturismo i Iano i Toscana

La Vecchia Sassa

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er lagt op til en god ferie her på den gamle stemningsfulde gård med et overskueligt antal smagfulde og komfortable lejligheder. Her er ganske simpelt alt det, der skal til for at gøre en ferie i Toscana til et minde for livet.

Udsigt, pool og restaurant rundt om hjørnet

På kanten til den maleriske lille by Iano ligger La Vecchia Sassa. Lejlighederne ligger spredt i forskellige bygninger, en af dem ligger endog i selve Iano, men det er nu alligevel kun 80 meter fra hovedbygningen. Udsigten, ja den er storslået, og svømmebassinet er udsædvanligt flot med sine mange liggestole og parasoller. Her er adgang til møntvaskeri på gården, og kun fem km væk finder du en velholdt 18-hullers golfbane. La Vecchia Sassa har for øvrigt også en aftale med den nærliggende rideskole Il Fregione. I selve Iano finder du en god restaurant ved navn Antico Borgo, der også laver pizzaer, ligesom du også har et minimarked til rådighed.

Flotte lejligheder med terrasse

Lejlighedernes kvalitet er et godt stykke over gennemsnittet, de er rummelige og i stor udstrækning møbleret med stilfulde antikke møbler. De har alle opvaskemaskine, satellitfjernsyn, kaffemaskine og meget andet, og næsten bedst af alt en privat terrasse med bord, stole og parasol. Kan du vente?

Læs om lejlighederne på La Vecchia Sassa

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map