Anmeldelser af Podere Il Martellino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Il Martellino

Læs personlige anmeldelser af Podere Il Martellino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Il Martellino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Podere Il Martellino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Il Martellino
Toværelseslejlighed nr. 5
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Podere Il Martellino
Rent og pænt
Gæstfrihed

vi blev godt modtaget, og fik en fantastisk gennemgang af hvad området byder på lige fra indkøb til seværdigheder, samt kort med anvisninger
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Il Martellino
Treværelseslejlighed nr. 3
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Ren helse for sjælen

Et fantastisk sted.Stille og roligt med udsigt ud over bugten og Follonica. Vi er ihvertfald helt solgt. Lejligheden var hyggelig og holdt i italiensk stil - pænt og rent. Ikke noget luksus over selve lejligheden, men det ville heller ikke have passet til den. Vi havde tre børn med og valgte at tilkøbe en ekstra seng selvom der var sovesofa i køkken/alrum. Det fortrød vi ikke. Der kan være lidt støj fra Hundepensionen længere nede af vejen, hvis man sover med åbent vindue - men ikke noget stort problem. Olivenolie kan købes på stedet - lidt dyrt men kan varmt anbefales. Vi kommer igen, det er helt sikkert.

Anbefaling til kommende gæster

Tag bilen og kør op i bjergene til småbyerne deroppe. De er ikke så små endda, med restauranter og små hyggelige gader, men mest af alt en betagende udsigt. Det er muligt at købe vin på gårdene i området, men det er dyr årgangsvin (20 euro pr. flaske). Er man ikke nødvendigvis til dette har de god italiensk vin i Coop. Martellinos familie har en campingplads, hvor man må parkere og benytte stranden. Dette bliver man henvist til ved ankomst. Stranden er fin (campingpladsen lidt tvivlsom), og der er stendiger, hvor man med snorkel kan se både fisk og søpindsvin. Stranden ved strandpromenaden er fin, men meget besøgt.

Podere Il Martellino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Il Martellino
Treværelseslejlighed nr. 2
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Per-Magnus og familie fra Colorado Springs, Co i USA boede på Podere Il Martellino i Follonica fra den 3. til 8. september 2012.

Beliggenhed var fantastisk, perfekt til at udforske det omgivende Toscana, faciliteterne præcis som beskrevet. Meget fredeligt og stille, bortset fra trafikstøj fra hovedvejen nedenfor og bagved (generede ikke os). Poolen var vidunderlig til børn, parkering meget smal i de afsatte parkeringsområder, stor risiko for at få en bule i din bildør fra andre bilers døre.
Der var meget lidt i lejligheden i form af fornødenheder, ingen servietter, ingen salt/peber, ingen papirhåndklæder, en halv rulle toiletpapir, så vi måtte købe disse ting. Havde ikke regnet med det.
Rengøringsgebyr (kun kontant) er 35 euro, jeg tror jeres hjemmeside siger 40.
Ville besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra engelsk. Klik her for at se originalen
Hege og familie af Jessheim i Norge boede på Podere Il Martellino i Follonica fra d. 21 juli til d. August 4, 2012.

Vi havde også en fantastisk tur til Italien i år, og vi er meget glade for at bruge in-Italien! Mange tak for god hjælp og hurtige tilbagemeldinger. Vores oplevelse er, at beskrivelserne, billeder og anmeldelserne beskriver virkeligheden godt. Det synes vi er meget positivt
Vi havde to flotte uger i Follonica. Eftersom vi ankom for sent lagde udlejer nøglen ud til os og satte lidt frugt på køkkenbordet. Det var fint. Hun sagde, at de ville komme tilbage for at hilse dagen efter, men det gjorde de ikke. Det gjorde for så vidt ikke noget for os. Vi spurgte efter restaurantanbefalinger og fik to: Tacca Tacca og Sox. Tacca Tacca var den nærmeste restauranten, og det var vores favorit, som vi gerne anbefaler. De havde god hjemmelavet italiensk mad. For øvrigt talte de ikke engelsk, men vi fik gode "anbefalinger" og god mad hver gang. Sox lå nede ved stranden og også havde god italiensk mad, og det virkede som om at deres speciale var fisk og skaldyr. Beskrivelse sagde, at der var lidt støj fra motorvejen, men det var ikke hele tiden, og vi blev vant til det. Om aftenen var det helt stille. Med tre børn i alderen 7, 9 og 10 år vardet perfekt, fordi der var kun seks lejligheder så vi havde til tider poolområdet for os selv. Der var udsigt og fint, da vi havde lejlighed på 2. sal med udsigt over haven. Den sidste uge opdagede vi, at der var en familie vildsvin, der levede i skovene rundt omkring. De kom hele vejen ind i haven sent om aftenen og natten. Det var sjovt, da vi ikke har disse dyr i Norge. Follonica er en dejlig lille by, hvor vi spiste morgenmad, frokost og middag forskellige dage. Der var mange gode strande både i byen og udenfor i begge retninger. Til trods for at vi var skeptiske, besøgte vi Castel Romano outletet som ligger ca. ½ time uden for Rom, både på turen til og fra Rom. Der blev det til en masse god shopping og kan absolut anbefales. Vi nød både stedet, området og rejser gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Karin og familie fra Oslo boede på Podere il Martinello i Follonica fra d. 30. juni til d. 7 juli 2012

Det var en skuffelse, lejligheden var lille, der var ikke særligt rent, beskidt, glasskår på gulvet, gammelt fedt på komfuret etc. Ingen fryser (der plejer at være en lille fryser i køleskabet), ejeren havde for meget Camping holdning, stresset og småsur - der var ikke en hyggelig stemning som på de andre steder (f.eks. var der ved poolen en plakat med "strenge" regler - har ikke oplevet det andre steder), der er en hundepension tæt ved, så der er hundeglam hele tiden, ikke noget særligt udeområde - en lang række af borde og stole, poolen var super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Claus og familien fra Storvorde boede på Il Castagno Toscana i Campiglia Marittima fra d. 17. til d. 24. juli 2010 og på Podere Il Martellino i Follonica fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Super, fantastisk ferie. Den bedste af slagsen nogensinde. Vi har aldrig rejst på en sådan måde, altid charterrejser – ligge ved poolen og ikke andet.
Ferien her, har givet os et fantastisk billede af Italiensk kultur. Både Campiglia og Follonica har været fuldstændig i orden, det må vi sige.

Alt er klappet. Follinica var helt sikkert vores favorit, området ved poolen, en bid af Follonica`s bjerge og byen fra vores lejlighed. Waw, det var bare så romantisk og lækkert. Vi kommer helt sikkert igen om 2 år – næste år er der konfirmation, ellers var vi taget af sted igen.

Vores venner var der for anden gang, det var dem, der syntes vi skulle prøve en sådan ferie. En dejlig ro, ikke turister eller høj musik, men stadig en dejlig ferie for ungerne. Der var et kæmpe areal, hvor børnene kunne spille bold, og poolen var fyldt op med lege- og badedyr, liggemadrasser, små borde ved poolen og nye liggevogne.

Vi kan anbefale dette rejsested… Total fine lejligheder med alt, rent og skønt og udsigten fra Martelino var som i en film. Så vi vender helt sikkert tilbage…..

Super god service begge steder, men det sidste sted var også 2100 kr. dyrere end Campiglia – men de var rigtigt godt givet ud. Det var meget mere luksus, syntes vi.

Fordelen ved Campiglia var dog, at der var mulighed for at vaske. Også et fantastisk område. Strandene i Follonica er super super dejlige – rene og lidt bølger til tider.

De glade rejsende fra Nordjylland. Vi kommer tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Elizabeta med sällskap från Enskede i Sverige bodde på Podere Il Martellino i Follonica från den 4. till den 11. juli 2009.

Hej. Vad trevligt att ni frågar. Follonica var enligt förväntan. Det var alldeles utmärkt med både mottagandet, lägenheten och området. Jätte fint. Det enda negativa var alla getingar som kom för att dricka av poolvattnet, men det är ju inget ni kan göra något åt. Köket hade ingen ugn vilket är bra om ni skriver i beskrivningen. För oss som stor barnfamilj är det viktigt att kunna laga mat själva. Vi löste det med att grilla istället. Terracina var otroligt vackert med alla böljande omgivningar, grönt och frodigt. Huset med inredningen kändes väldigt mycket 80 tal. Rent och fräscht annars. Poolen behövde vi göra rent själva vilket kändes ganska ofräscht. Vi betalade i princip samma pris för båda husen per vecka eftersom vi la till 100 Euro för en extrabädd i Terracina och det var inte rimligt eftersom standarden kändes lägre i Terracina. Vädret var kanon fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Roger med familie fra Oslo i Norge boede på Podere Il Martellino i Follonica fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Dette var vår tredje tur til Follonica og dette området av Toscana. De to tidligere i 1982 og 1990 har vi bodd på Hotell Le Terrazze nede ved strandpromenaden. Begge disse turer var med våre døtre og tur 2 med 2 vennefamilier i tillegg. Denne gang var det faktisk våre nå voksne døtre med sine barn som ønsket seg tilbake til Follonica 18 år etter siste besøk.

En av de gode ting med Follonica, er faktisk at dette området er et "Italiensk" område, dvs. det er ikke fylt opp av like mye turister som en del andre steder og man får "følelse" av å være i Italia.
Byen er jo litt kjedelig, men denne gang synes jeg restauranttilbudene var mye bedre. Stranden er jo veldig bra, spesielt for småbarn som vi hadde med denne gang. Også nærheten til bl.annet fantastiske Elba, Pisa, Siena og Firenze er god.

Stedet vi hadde valgt - Podere Il Martellino - var en perle med sin beliggenhet i dette landlige området med drømmeutsikt mot byen og havet. Park og pool området var meget bra, og vaktmester Silvio holdt det rent, ryddig og pent samtidig som han var meget hyggelig. Våre minste barnebarn -2, 3 og 5 år gamle - storkoste seg. Vi behøvde ikke være engstelige for verken biler eller annen fare, bare vi passet på ved poolen.

Leilighetene jeg hadde leid og terrassen utenfor med utemøbler var alt perfekt.

Skal noe nevnes som litt negativt, måtte det være at det er noe bilstøy fra SS1 nuovo Aurelia, og at veien opp til Podere Il Martellino var litt dårlig og meget støvet, men dette var av minimal betydning for oss alle 11.

Vi har hatt en fantastisk ferie i Podere Il Martellino med sitt gode vertskap og akkurat passe størrelse med sine 5-6 leiligheter. Vi vil og har allerede anbefalt stedet til andre barnefamilier som dette er helt topp til.

Takk for bra oppfølging på alle måter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
Torsten med sällskap från Tyresö i Sverige bodde på Podere Il Martellino i Follonica från den 12. till den 19. juli 2008.

Vistelsen i huset utanför Follonica var en mycket positiv upplevelse för oss. Vi tyckte mycket om huset där vi bodde, främst den lugna och avstressande miljön en bit från staden nedanför. Det var precis vad vi behövde just då. Dessutom är det alltid roligt att komma till ett ställe som de som driver det månar om och sköter om på ett bra sätt.Våra två flickor, 8 och 9 år, älskade poolen, och låg i och vid den mesta tiden vi var hemma. Även de fria gräsytorna i området uppskattades mycket.Vi hade inte några större förväntningar på staden Follonica då vi hade hört att den var ganska tråkig och inte hade så mycket att bjuda på. För oss blev strandområdet med sin strandpromenad därför en positiv erfarenhet och vi upplevde en trivsam atmosfär med många inhemska turister. Om man vill uppleva gamla städer, byggnader och historia finns det ju en mångfald av sådant också i närområdet, vilket vi gjorde.Redan under tiden där började vi prata om möjligheten att komma tillbaka till samma ställe igen, och det är väl inte omöjligt att det kan bli så. Vad jag förstår av de övriga gästerna så hade de flesta varit där flera gånger tidigare, vilket är ett gott betyg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

search map