Feriebolig i Follonica i Toscana

Golfo del Sole

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Bungalows ud til stranden Hotelværelserne Lejlighederne i pinjeskoven
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Golfo del Sole ligger uden for badebyen Follonica helt ud til havet. Du kan efterlade bilen på parkeringspladsen og blive her hele ugen uden at kede dig, da her findes stor pool samt børnepool, tennis, fodboldbane, minigolf, bordtennis, fitness corner, vandsport, cykler, minimarked, restauranter… og ingen biler. Eller kan du komme på udflugt til de mange spændende byer i området (Populonia, Suvereto, Massa Marittima osv.) eller til øen Elba, da færgen sejler fra Piombino, få kilometer fra din feriebolig.

Børnene er i centrum

På Golfo del Sole er det tydeligt, at alt er arrangeret således, at børnene har det godt, samtidig med at forældrene kan slappe af. Ingen biler kører på feriecentrets grund, og der er rigtig god plads til at løbe, lege og bade både på stranden og bag ved den i de høje sandklitter under pinjeskoven. Om aftenen arrangeres underholdning ved scenen nær poolen og restauranterne, men der tages også hensyn til, at det skal ikke støje for længe, så gæsterne kan sove.

Schweitzisk ejer og organisation

Trods du er midt i Toscana og vil smage de italienske specialiteter, er feriecentrets ejer et schweizisk selskab. Der tales derfor naturligvis tysk ved disken, men også engelsk (og italiensk, da det meste af personale er italienere).

Spring i havet eller i poolen

Her kan dine børn bade med smag af salt i munden eller i den store pool uden bølger… hvis de bliver for høje. Ved den store pool er der også børnebassin og rutchebane til glade timer sammen med legekammeraterne.

Vælg den feriebolig, der passer dig bedst

- Du kan bo ved bungalows ud til stranden med udsigt over solnedgangen. Alle bungalows som In-Italia formidler er renoveret og råder over ovn og opvaskemaskine i køkkenet samt satellit-tv, wi-fi og aircondition. Hver bungalow har en overdækket terrasse / veranda foran døren.
- Du kan bo i de store treværelseslejligheder i bygningerne i pinjeskoven. Lejlighederne er renoveret og råder over aircondition, opvaskemaskine, satellit-tv og wi-fi. Der ikke ovn. Fra hver lejlighed har du udgang til en bred balkon.
- Hotelværelserne er en god løsning for de voksne uden børn, der følger med på familieferie. Bedsteforældre eller yngre familiemedlemmer finder her det ekstra soverum, som de kan have behov for.

Lejlighederne på Golfo del Sole

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type 1061 Premium med bred balkon)

De svarer til lejlighederne i pinjeskoven fra 233 til 256, 325 til 332, 347 til 354. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (elplader med ovn, køleskab og opvaskemaskine), en soveplads i sovesofa samt mulighed for en ekstra opredning, to soveværelser med to enkeltsenge eller dobbeltseng hvert samt badeværelse med toilet og bruser. Foran din bolig er der overdækket terrasse med havemøbler og udsigt til de grønne områder under klitterne.

Toværelsesbungalows med 2/4 sovepladser (Bungalow type 1021)

De svarer til bungalows 101, 102, 113, 115, 116, 119, 132, 134, 135, 140, 141, 142, 143, 145, 156, 157, 158, 159, 162, 164, 168, 169, 173, 174, 175, 179, 181, 184, 185 og 186. De ligger i midterste række blandt klitterne. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (elplader med ovn, køleskab og opvaskemaskine), to sovepladser i sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Foran din bolig er der overdækket terrasse med havemøbler og havudsigt, der kan være begrænset af tagene på de bungalower, som ligger i første række.

Toværelsesbungalows med 2/4 sovepladser (Bungalow type 1022)

De svarer til bungalows 107, 110, 118, 121, 122, 125, 126, 137, 148 og 161. De ligger i forreste række ud til havet blandt klitterne. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (elpladder med ovn, køleskab og opvaskemaskine), to sovepladser i sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Foran din bolig er der overdækket terrasse med havemøbler og havudsigt.

Værelse Premium (inkl. morgenmad)

Værelserne ligger i bygningen over reception. Det befinder sig skråt over pool under pinjeskoven ved klitterne. Du har kort til stranden og til de øvrige faciliteter på Golfo del Sole. Alle værelserne råder over balkon, minibar, elkedel, værdiboks, sat-TV, wi-fi og aircondition. Badeværelse er udstyret med bruser og hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Toscana

Fattoria Castellina

Capraia e Limite

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map