Anmeldelser af Hotel Corona d'Italia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Corona d'Italia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corona d'Italia som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corona d'Italia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorthe og familie fra Hedensted boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 12. til d. 16. juli 2011.

Godt centralt beliggende hotel, - pænt og rent. Hyggelig atmosfære, imødekommende og venlige betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mikael och Ulla från Bjursås i Sverige bodde på Hotel Corona d'Italia i Florens från den 30. mars till den 2. april 2011.

Vår resa till Florens blev mycket lyckad, staden hade så mycket att erbjuda. Hotel Corona d´Italia hade ett utmärkt läge, nära centrum och nära till järnvägsstationen och lätt att hitta dit. Personalen på hotellet var mycket trevlig och hjälpsam, frukostbuffén var fräsch och förhållandevis riklig med kaffe, te, juice, bröd, pålägg, youghurt, frukt, musli, ägg. Mycket rent och fint. Bokning och informationen inför resan fungerade utmärkt. En utflykt med lokalbuss upp till Fiesole kan rekommenderas.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra Frederiksberg boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 31. juli til d. 5. august 2010.

Vi har igen i år haft en god ferie og er fuldstændig trygge ved at vælge jer igen, måske allerede næste år. Vi går op i at ferien bliver god og stiller en del spørgsmål, og vi møder blot venlighed og ærlighed fra In-Italia.

Firenze er en fantastisk by. Og Corona d'Italia burde efter vores opfattelse udstyres med en stjerne yderligere. Superværelse med masser af plads, selv om vi har var 2 voksne og 2 børn, fremragende service og en ganske fornuftig morgenmadsbuffet. Der er lidt hektisk på Via Nazionale, hvor hotellet er beliggende, men sådan er det jo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ole og familien fra Jystrup boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 3. til d. 5. juni 2010 og på Campitello i Bucine fra d. 5. til d. 12. juni 2010.

Tak for en dejlig ferie i det smukke Toscana.

Med nogle gode værelser, fin service og en meget central beliggenhed udgjorde Hotel Corona d'Italia den perfekte ramme for et par dage i Firenze. Som småbørnsfamilie var det desuden et plus, at børnene boede gratis på vores værelse.

Sidste år besøgte vi ligeledes Arezzo-området og boede i Laterina (Borgo Santa Maria in Valle), men manglede måske en lidt smukkere beliggenhed. Den fandt vi i Campitello med nogle meget velindrettede lejligheder og en meget velholdt have/pool område. Eneste anke var, at lejligheden ikke havde helt samme rengøringsstandard som Borgo Santa Maria in Valle (sidste år) og så var det et irritationsmoment, at vi selv skulle stå for den daglige bortskaffelse af affald (ca. 2 km ad grusvej).

Alt i alt havde vi dog en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Björn med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Corona d'Italia i Florens från den 27. till den 29. april 2008.

Hej, Resan till italien blev den upplevelse vi hoppats på och vi har många minnen med os tillbaka . Vi la upp vår resa så att vi startar i Florens med två övernattningar vilket var bra eftersom Florens har så mycket att visa oss turister och därefter reste vi med bil till Sienna. Sienna blev vår utgångspunkt för att resa runt i Chianti distriktet. Efter att ha vandrat runt bland affärer och marknader i Florens tog vi en rundtursbuss för att få en överblick av det vi ej funnit på egen hand. Hotellet låg centralt och standarden var god. Emelertid så hamnade våra vänner på första våningen ut mot gatan och det var störande. Ha med öronproppar. Biluthyrningen var professionell och vi fick en ny och mycket bekväm bil (den hade endast gått 150 mil). Att hitta ut ur Florens visade sig inte vara så lätt men vi hade med oss en GPS och med dess hjälp gick det bra. Toscana och Chianti distriktet bjöd på många slingriga och branta vägar. Vi tog väg 222 till Sienna och på vägen dit stannade vi i Greve där det finns ett toppen mysigt torg.

Sienna, ja vad skall man säga om denna stad. Den är mindre gästvänlig mot turister än Florens men det finns mycket att uptäcka även i Sienna. Torget, Domenoch alla små restauranger. Vi fick snabbt lära oss att Siena är en mindre stad än Florens, restaurangern öppnade ej före 19.30 på kvällen. Matbutiker stängde på efterdagen och det var allmänt svårt att handla något på eftermiddagen. I affärer tillämpadet strikt priser på prislappen vilket ej var så noga i Florens. I Florens prutade säljarna innan man öppnat munnen om man såg tveksam ut. Ett slott och vingård man ej får hoppa över är Castello di Brolio. Detta slott är ursprunget till Chiantivinet och vi fann ätt Allt om Mat/VIN hade gett slottet sin utmärkelse för 2006. Kul va.

Är man intereserad av hur vin blir till och se det i mindre skala så skall man svänga av till de små vingårdarna. Leta efter tre flaskor eller tre tunnor som märke vid vägen. En vecka tycks vara lång men det går fort när man har kul. All bokningar genom In Italia har fungerat bra den enda smolken i bägaren var Sterlings flygning hem där vår platsbokning ej var registrerad. Nu är vi hemma igen och det gäller att sortera alla minnen och fotografier.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Klara og Helge fra Hedensted boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 16. til d. 21. marts 2007.

Det var ihvertfald et godt hotel og vi føler, at vi har fået noget for pengene. Jeg vil så også sige, at hvis det var deres annoncerede priser i værelserne, vi skulle have betalt, synes jeg nok prisen var meget for høj i forhold standarden på andre 3 stjernede hoteller - (i f.eks. Tyskland, Frankrig m.fl.) Hjælpsomt og venligt personale, rent og pænt værelse og i god stand.

San Lorenzo markedet skuffede - det var præget af meget billigt kram, som ikke har så meget med det rigtige Italienske kvalitetshåndværk at gøre. Lidt forstemmende at se alle de billige kinesiske varer. Det rigtige håndværk fandt vi heldigvis ved at gå rundt i byen og i de mindre gader, hvor vi fik kontakt med italienske ejere.

Det er så 3. gang vi er i Italien, hvor In-Italia har klaret overnatningen og vi er ganske godt tilfredse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Øyvind og familien fra Asker i Norge boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 12. til d. 15. juli 2006.

Vi var godt fornøyd med vårt opphold i Italia.
Hotellet i Firenze var helt ok. Ingen luksus, men hyggelig service og fin frokost-buffet hver morgen. Veldig hyggelig bar på kvelden når man kom hjem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og familien fra Støvring boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 12. til d. 15. juli 2006.

Hotellet i Firenze er meget centralt placeret med let adgang til både bus og tog. Vi benyttede begge dele - da vi efter jeres anbefaling ventede med at leje bil til vi rejste fra Firenze. En anden gang vil jeg prioritere en balkon, da det let bliver indelukket på et mørkt hotelværelse og børnene kan ikke trave rundt i byen hele aftenen. Der er gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet som ikke overgåes andre steder. Besøgte Siena, Empoli, Viareggio, og 10 mindre byer uden at finde tilsvarende "turistvarer" (vi købte en læderkuffert som Italienerne åbentbart ikke selv efterspørger ... :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susanne og tre halvgamle veninder(!) fra Åbyhøj boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 26. til d. 29. august 2005.

Vi (4 halvgamle veninder) havde nogle pragtfulde dage i Firenze og på Hotel Corona i slutningen af august: hotellet ligger dejligt centralt med gåafstand til alt, hvad der er værd at se i byen. Dejlige værelser med air-condition, god room-service og god morgenmad. Det er nu anden gang, jeg har fundet hotel gennem jer i Italien (sidste gang var jeg af sted en uge med min familie) - og det bliver ikke den sidste.
Tak for en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Karsten og familie fra Espergærde boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 7. til d. 9. juli 2005.

Vi havde en rigtig god tur og indkvarteringen var god. Vi var især glade for opholdet i portovenere, hvor kystområet var meget spændende. På Hotel Baia havde vi forsøgt os med halv pension, og det var dejligt. God mad, afvekslende veltilberedt og ny daglig menu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anne og Thor fra Luxembourg opholdt sig på Hotel Corona d'Italia fra d. 30. juni til d. 2. juli 2001. Anne skrev efter det korte ophold:

Opholdet i Firenze gik udmærket. Det var afslutningen på et "familietræf" i Toscana, så vi havde kun 2 overnatninger, men nåede at se det meste af byen til fods. 
Det hotel vi boede på er centralt beliggende, de var meget venlige i receptionen og værelserne har alt hvad man skal bruge, inkl. aircondition og safe.
Firenze er lige så smuk i virkeligheden, som den ser ud på postkort. Man må bare være indstillet på, at der er rigtig mange turister. Jeg har besluttet at vende tilbage en anden gang, men så skal det være helt uden for turistsæsonen (hvis en sådan findes...), for jeg holder meget af malerkunst og vil vældig gerne se nogle af byens berømte kunstmuseer, bl.a Uffizierne uden at skulle stå for meget i kø.
Jeg synes I er gode til at formidle hoteller i Italien. Det er fint at man kan gå ind og se hotellet via Internet og I yder en god service med det skriftlige materiale, man får tilsendt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Palazzo Ricasoli

Firenze, Toscana

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Kraft Hotel

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Populært i Toscana

search map