Hotel i Firenze

Casa Rovai

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Rovai er et lille hyggeligt "gæstehus", som ligger midt i Firenzes historiske centrum, tæt på både domkirken, Santa Croce og Palazzo Vecchio.

Gammelt palads

Det er indrettet i en stor lejlighed på 1. sal (uden elevator) i et af Firenzes gamle paladser, og stedet har været i familiens eje i over 100 år. Først i 2005 besluttede man sig for at omdanne lejligheden til en lille Bed and Breakfast, - og der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige stil med antikke møbler, lige som man har bevaret alle de gamle fresker i lofter og på vægge, som er med til at give stedet en hel særlig atmosfære.

Moderne faciliteter

Dog har der også sneget sig helt moderne islæt ind i lejligheden, hvilket tydeligst ses i morgenmadsstuen, som også fungerer som internet point. Foruden morgenmadsstuen er der en opholdsstue og en lille terrasse til gæsternes rådighed. Gæsterne kan gratis forsyne sig med mineralvand, lige som der er kaffe- og te-faciliteter til fælles afbenyttelse.

Velindrettede værelser

Der er ialt 6 værelser, som alle har aircondition, satellit TV og værdiboks. Da alle værelser vender mod den rolige gård, er der ikke meget, som kan forstyrre nattesøvnen. Værelserne kan kombineres på mange måder, hvis man rejser flere sammen, - og disse muligheder er skitseret i beskrivelsen af de enkelte værelser. De to enkeltværelser har privat bad på gangen, mens alle øvrige værelser har privat bad med brus og toilet på værelset.

NB! Det er vigtigt, at I oplyser jeres ankomsttid ved bestillingen, da der ikke er personale hele dagen.

Vi gør opmærksom på, at det IKKE er muligt at parkere ved hotellet, og at man IKKE kan køre til hotellet for at aflæsse evt. bagage pga. de skrappe restriktioner i området. Hvis det ønskes, tilbyder hotellet dog at forhåndsreservere plads i et nærliggende parkeringshus (ca. 50m), som koster gennemsnitligt EUR 25,- pr. dag.

For at se billeder fra de enkelte værelser kan man trykke på de grønne link:

Læs om værelserne på Casa Rovai

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Marignolle Relais & Charme

Firenze, Toscana

Hotel Cimabue

Firenze, Toscana

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Hotel Cimabue

Firenze, Toscana

Palazzo Virginio

Firenze, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map