Agriturismo i Figline Valdarno i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Indendørs pool på hotellet Terrassen ved den udendørs pool Den udendørs pool på den anden side af vejen Restauranten ved den udendørs pool Standard værelse Deluxe værelse Deluxe værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne imponerende herregård stammer fra slutningen af 1300-tallet. Den blev opført for familien Serristori, som dengang var en af mest indflydelsesrige i Toscana. Arkitekturen er storslået med en smuk klostergård, der har en loggia ud mod den italienske prydhave indhegnet af den høje og mægtige bymur.

Plads til lidt af hvert

Ejendommen er delvist indrettet som vinkælder, delvist som hotelværelser og lejligheder (se Antica Taverna Casagrande) samt skønhedsklinik og restaurant, hvor det er værd at spise, hvis du kan bære over med en betjening, som stundom tager sin sindige tid. I hoteldelen findes der sauna, wellnesscenter og gymnastiksale. På gården arrangeres desuden med jævne mellemrum tegne-, male- og keramikkurser samt rundvisning i den imponerende vinkælder og aktive vin - og olieproduktion.

Pool inde og ude

På Antica Taverna Casagrande finder du indendørs pool, som er er åben fra maj til september, da den opvarmes af solpaneler. På den anden side af vejen kan du også benytte dig af gårdens udendørs pool, som også er også åben for udefrakommende. Vejen op til poolen er ret stejl, men ikke længere end 100 meter. Fra denne pool har du en fin udsigt over landskabet. Den har du gratis adgang til, når du bor på Antica Taverna Casagrande (dog skal der betales for eventuel brug af liggestole og poolhåndklæder). Du kan selv vælge, alt efter vejret og temperaturen, hvor du helst vil hoppe i.

Kom i bil, men tag toget til Firenze og Arezzo

Ved hotellet er der parkeringsplads til fri benyttelse. Hvis du besøger Toscana for at opleve eller genopleve smukke byer som Firenze og Arezzo, har du en kort gåtur (ca. 800 meter) til togstationen, hvorfra der er hyppigt tog mod disse byer. Du kan også blive på byens smukke torv og opleve gademarkedet om tirsdagen eller de lokale caféer og restauranter.

Gode værelser i klassisk stil

Villaens 60 hotelværelser er behageligt store og indrettede i flot gammel stil. De ligger spredt rundt i hovedbygningen og nabobygningerne i denne labyrint af smukke gamle bygninger.

Læs om værelserne på Hotel Villa Casagrande

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map