Anmeldelser af Villa Le Celle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Celle

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Celle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Celle. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Velegnet til familieferie

Villa Le Celle er et gammelt hus (kloster) og beliggende meget smukt med en skøn swimming pool, hvor hele familien, store som små, rigtig kan boltre sig. Huset er ok indrettet, som italienske boliger nu er, badeværelserne er fine, og køkkenet fungerer, omend man burde følge op på servicet.
Huset ligger ned ad en meget smal grusvej, men når man først har vænnet sig til den, går det. Det tager i øvrigt kun et kvarter at gå op til byen, som er meget charmerende med hyggelige restauranter og cafeer.
Om muligt anbefales det at komme frem til huset, mens det er lyst. Vi kom midt om natten på grund af diverse forsinkelser med fly og udlevering af udlejningsbiler i Rom, så vi var trætte. Vi skulle vises rundt i huset for at få styr på de elektriske indstallationer og danne os et overblik over faciliteterne. I et af værelserne så vi som det første en lille - meget lille - skorpion, som hurtigt blev fjernet, men det var ikke det bedste at starte med. Udlejeren beklagede og bedyrede, at det ikke var et sædvanligt problem. Og det var det heller ikke. Men derfor kom om dagen, hvis muligt, så får man en bedre start.
Der er fire gode soveværelser med plads til 8 voksne. Derudover to sofaer i andre rum, som mere er opholdsrum.
Udsigten er fantastisk og området meget idyllisk. Kan varmt anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Vær obs. på, at hvis I lejer bil fra Roms lufthavn, kan der være meget lange ventetider ved udleveringen. Vi måtte vente i 3 timer. Se i øvrigt ovenfor.

Villa Le Celle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn

Sikke en fantastisk uge i Cortona!

En super uge i Cortona og Villa Le Celle! Rent og pænt med alle faciliteter. Gåafstand til den hyggelige landsby Cortona, hvor der var både butikker, restauranter og gadeliv. Stedets egen pool blev vores naturlige samlingsted og spiseplads. Herfra havde man en fantastisk panoramaudsigt over dalen og det toscanske landskab, om aften føltes udsigten næsten lidt magiske. Tæt på seværdighederne i Firenze og Siena. Tak In-Italia for super service!

Anbefaling til kommende gæster

Vi fløj til Pisa og havde lejebil. Ca 2t til Cortona.

Villa Le Celle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Cortona som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Eva med familien fra Bromma i Sverige boede på Villa Le Celle i Cortona fra 19. til 26. maj 2012.

Vi nød det i Villa Le Celle. De første 3-4 dage havde vi regn og kulde. Det var meget råt indenfor, eftersom vi ikke havde varme, men værten tilbød at sætte opvarmning ind mod betaling. Så blev det med det samme behageligere. Så kom solen og varmen, og vi kunne nyde det ved poolen og udsigten. Sengene var vi tilfredse med, hverken for hårde eller for bløde. Vi besøgte næsten hver dag den middelalderlige by Cortona, hvor vi shoppede og spiste frokost.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hej. Som vanligt var Italien underbart. Flög till Rom där det var lite kaos när vi skulle hämta ut vår hyrbil. De hade nämligen slut på bilar, men efter en och ½ timme kunde vi lämna flyglatsen. Resan till Cortona gick snabbt då man kör A1 nästan hela vägen. Väl framme i Cortona ringde vi upp uthyraren som kom inom 10 minuter. Han tog med oss in på väldens minsta väg och fram till ett hus med Gudomlig utsikt. Vi har hyrt hus i Italien två gånger förut men det slog alla förväntningar. Vilken utsikt! Flera kvällar åt vi middag ute vid poolen och tittade ut över det Toscanska landskapet. Till själva byn var det en promenad på ca 15 min efter en trevlig liten grusväg. På natten rekommenderas en ficklampa även om alla tusen lysflugor gjorde sitt för att lysa upp.
Cortona är en härlig liten stad med flera bra resturanger. På stora torget finn en liten trevlig vinbutik med trevlig personal, där vi smakade oss igenom ett antal viner. Handlade mat gjorde vi på Coop butiken i den större staden nedanför Cortona. Där fanns färsk fisk och ett bra utbud av charkvaror. På grund av att huset var så fint och byn var mysig så blev det mindre utflykter än vi tänkt oss. Det för vi ta vid nästa besök i Italien. Tack för bra service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 9 voksne, 1 barn
Navn
June og familie fra Kastrup boede på Villa Le Celle i Cortona fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi var 2 familier af sted 8 personer i alt.

Huset og dets beliggenhed fås ikke bedre, udsigten over hele dalen nedenfor Cortona skal opleves, den er fantastisk.
Huset ligger som I jo nok ved meget tæt på Cortona, det tager kun omkring 20 min. at gå ind til byen af grusvejen, der går forbi huset, hvilket er endnu et plus.

Også selve huset er sat meget flot i stand, polens placering er super,næsten udsigt 360 grader rundt

Men vi har uheldigvis også et par negative kommentarer/oplevelser, som vi mener i bør oplyse evt. nye lejere om.

1)
Vi havde opfattelsen af at køkkenet på 1. sal kunne benyttes, men gassen
er ikke tilsluttet endnu, så det var ikke mulig at koge vand til kaffe, the
eller lignende, det bør I nok lige fremhæve i beskrivelsen af huset. Derudover fungerede køleskabet ikke optimalt

2)
3 dagen efter vores ankomst dvs. mandag blev vi gjort opmærksom på, at brugen af ovn samt vaskemaskine på samme tid ikke var tilrådeligt, da det kunne "springe sikringerne" - vi havde allerede benyttet begge dele, dog heldigvis ikke på samme tid.
Uheldigvis kommer vi senere til at tænde for både ovn og vaskemaskine på samme tid, 8 personer der både skal lave mad, og vaske - ja så kan koordineringen "smutte", speciel når ovnen er i køkkenet og vaskemaskinen befinder sig på bagsiden af huset.
Ingen strøm, ingen vand(pumpe), køl osv. og det var ikke muligt for os at finde fejlen HFi relæ og afbrydere var i orden på begge etager, så vi måtte ringe til Mario og forsøge at forklare problemet. Vi taler ikke italiensk, og Mario meget lidt engelske.
Mario kører så de små 25 km. han har op til huset (er lidt sur), og efter nogen tid og ringen rundt, finder han så til sidst et låst skab med mastesikringer, hvor er han så "bare" skal åbne og koble til igen, efter at vi selvfølgelig, har slukket for begge apparater, det havde været rart med en lille beskrivelse/advarsel på ovn og vaskemaskine, samt en nøgle til skabet, så var problemet løst på få minutter, det er sikker ikke sidste gang dette sket.

3)
I bør måske også lige bemærke at tilkørsels forholdene til huset ikke er helt let, vejen er stejl, smal og kun grus uden "autoværn", og med "frit fald" mod dalen, sådan føltes det en gang imellem, specielt i mørke, er det lidt af en "oplevelse".

4) Beskrivelsen af vejen venstre rundt om Cortona og op til pladsen (ikke et torv) foran kirken SANTA MARGHERITA.

In-Italia's kommentar

Vi beklager at gassen på første sal ikke var tilsluttet under jeres ophold. Vi følger naturligvis op på dette med udlejer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Camilla og familie fra København boede på Villa Le Celle i Cortona fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi havde en rigtig dejlig uge i Villa le Celle og kan ikke rigtig sætte en 'finger' på noget... Vi var glade for at der var gå-afstand til byen (selvom vi nu ikke benyttede det så meget :-).
Vi ankom ret sent (kl 23.00) til en to timers gennemgang af huset på italiensk! - noget fremtidige lejere måske skulle være opmærksomme på? (Vi havde meget trætte børn men det gik)... Ingen af os taler italiensk men det gik vist med lidt kreativitet fra husets ejer og fra os! Huset var nyistandsat, rent og pænt. Vi er en familie på 10 i alt så en lille familie på 3 og mormor og morfar boede i stuen og den store familie med 3 børn på første - størrelsesmæssigt perfekt men heller ikke mindre...Grunden dejlig åben så vi hele tiden kunne holde øje med børnene samtidig med at de også oplevede en vis frihed :-). Kunne måske have været fint hvis køkkenet på 1.ste etage var mere veludstyret - der var meget få glas, tallerkener osv - men det er altså det eneste vi kan komme på af forbedringer. Det ville desuden være super hvis der hørte en cykel eller to til huset. Vi har også kun positive oplevelser med In-Italia samarbejdet så alt i alt kunne kunne vi sagtens finde på at leje huset igen - med mindre familien bliver større men huset er under udvidelse så måske er der en mulighed for at leje det som tre lejligheder med tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Erik og familie fra Trondheim i Norge boede på Villa Le Celle i Cortona fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi var meget fornøyd med oppholdet. Ypperlig sted for familier med barn. Fantastisk hage med utsikt og trivelige Cortona bare en kort spasertur unna. Meget bra service og renhold (av basseng) fra utleier, som ikke snakket så mye engelsk (ta med lommeparlør). Men det gikk bra likevel. Anbefales absolutt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Eva med famlij från Stockholm i Sverige bodde på Villa Le Celle i Cortona från den 16. till den 30. juni 2007.

Vi här verkligen nöjda med vår Cortona-resa. Huset var bättre än väntat (villa Le Celle), läget fantastiskt. Det var ett nöje att gå den korta promenaden in till Cortona varje dag. Trevligt värdpar som kom varannan dag och skötte poolen samt var allmänt behjälpliga. Om vi ska hitta något som kunde förbättras är en större kaffebryggare samt tvättlina för badlakan/tvätt.
Vägbeskrivningen missförstod vi när vi kom till Cortona, den kan behövas vara mer detaljerad. Vi är mycket positiva till allt researrangemang samt kontakten med er. Hoppas att vi snart kan hyra igen för det har verkligen givit oss mersmak att semestera så här.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Cia med familj från Partille i Sverige bodde på Villa Le Celle i Cortona från den 9. till den 16. september 2006.

Jo vi är mycket nöjda med vår vistelse i Toscana och vi är också nöjda med In-Italias beskrivning av huset, etc. Huset var fräscht och fint och det ligger fantastiskt vackert med milsvid utsikt över Cortona och dalen nedanför. Trädgården är välvårdad med olivträd och fikonträd; swimmingpoolen var kanonfin och ägaren kom och gjorde ren den varannan dag. Det finns fina promenadstigar i området och vi kan varmt rekommendera en till klostret Le Celle som tar emot besök, och en annan till Cortona – gärna via den stora kyrkan lite högre upp, St. Margeritha.
Hela området är fantastiskt vackert och en kulturskatt – med spår från etruskerna och många medeltida byar, borgar och kyrkor. Det är också lätt att hitta god mat i butiker eller marknader och bra
restauranger. Mötesplatsen med ägaren var lite knepigt beskriven. Men det löste sig – vi ringde när vi insåg att vi kommit för långt och ägaren kom direkt. (Det finns en stor parkeringsplats nedanför den nedersta/första ingången i ringmuren till Cortona – kanske är det lättare att ses där.) Den sista vägsnutten fram till huset var ganska eländig – vi brukade inte åka fler än två i bilen, annars slog botten i.
Men den var inga större problem – kanske var också den vägen från medeltiden... Det var trevlig att ha kontakt med er – tack för ett bra jobb!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Casale Aiola

Cortona, Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Populært i Toscana

search map