Anmeldelser af Borgo Antico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Antico

Læs personlige anmeldelser af Borgo Antico som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Antico. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Herligt ophold i Toscana / Umbrien

Vi var to familier afsted for at fejre vores mor, der netop er fyldt 70. Vi havde fire børn mellem 4-10 år med os, der elskede poolen. Aftenmiddag samt morgenmad blev nydt udendørs på ved det rummelige bord. Udsigten var bedårende og det føltes næsten som om vi var alene. vi anede kun naboerne på afstand. Vi har haft en fantastsik ferie.

Udstyret i huset er som man kan forvente - nogle ting kunne man ønske i lidt bedre kvalitet, men rent og friskt - ejeren meget hjælpsom, selv om han ikke talte så godt engelsk, men han var meget venlig og sød og med meget gestikulering, en slags engelsk- fransk-italiensk og god vilje, forstod vi hinanden.

Anbefaling til kommende gæster

Medbring gerne skarpe knive, ostehøvel, kartoffelskræller, tændstikker og myggebalsam. Se stort på lidt hårde senge og varme nætter, så får I en vidunderlig ferie.

Lidt langt til butikkerne, men tank godt op med mad og drikke, så kan I klare jer. Udflugter at anbefale som kan være sjove for børnene er for eksempel Perugia og at køre med deres mini-metro eller Orivieto og tage kabelbanen - spændende og enkel overraskelse til børnene.

Borgo Antico
Rent og pænt
Gæstfrihed

hjælpsomme og meget venlige ejere, der holder styr på huset og omgivelser
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Antico
villa med 14/16 sovepladser (ca. 250 m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Axel og familie fra Tommerup boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Jo, vi var vældig glade for området (der var ikke lige en by i nærheden). Området kendte vi nu godt i forvejen; for tre år siden lejede vi et andet hus ikke så langt derfra. Opholdsstedet levede lige præcis op til vore forventninger, og det kan du godt tage som en kompliment, for jeres beskrivelser af husene er særdeles pålidelige. Når jeg læser dem, kan jeg ganske præcis bedømme hvordan husene er. For resten skriver jeg lige et afsnit om huset nedenfor, det må I gerne bringe på jeres hjemmeside. Et tip til vore eventuelle efterfølgere i huset: Selv om huset juridisk set hører til Toscana, hører det geografisk nærmere til Umbrien - i hvert fald er det noget lettere at køre østpå end vestpå. Men på den anden side er der så dejligt i huset og haven at det er svært at løsrive sig for at tage et andet sted hen. Nu kommer min kommentar til huset:

Huset er ideelt til en familie på tre generationer som det endelig er lykkedes at samle til en ferie sammen. Det opfylder alle de ufravigelige krav som familiens forskellige medlemmer kan stille:
Børnebørnene: Der skal være en meget stor swimmingpool, og huset skal være stort, så man kan gå på opdagelse i det. Der skal være en stor og spændende have, gerne med frugttræer.
Mødrene: Huset skal være nyt eller i hvert fald moderne indrettet, med alle moderne bekvemmeligheder.
Fædrene: Huset skal ligge for sig selv, uden naboer lige ved siden af.
Morfar: Huset skal være gammelt, helst mange hundrede år, og i den lokale byggestil.
(Mormor har ingen særlige krav, hun vil bare gerne være sammen med børnebørnene).
Man skulle ikke tro der fandtes et hus der opfylder alle kravene, men her er det altså!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Åsa och sällskap från Malmö i Sverige bodde på Borgo Antico i Cortona från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Vi är mycket nöjda med vår resa huset motsvarade våra förväntningar. Vi ser fram emot att boka via er nästa år igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 13 voksne
Navn
Clara og familie fra København N boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi havde en rigtig dejlig ferie - tak for al hjælpen. Vi brugte ikke Cortona meget, da det tager en del tid at komme dertil. Derfor kørte vi hovedsaglig til byen, for at købe de ting man ikke kunne få i det lokale supermarked. Vi syntes at det var et utrolig smukt område og udsigten fra haven er helt fantastisk. Huset levede mere end op til vores forventninger - standarden var en del højere i fht. det hus vi lejede i 2007 - og vi kunne sagtens være der, selvom vi var så mange. Vi satte specielt pris på det meget flotte poolområde, hvor vi tilbragte det meste af tiden, da det var meget varmt. Alt i alt en super oplevelse, som vi håber på at gentage igen næste år, hvor vi måske får brug for et endnu større hus:-).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 19 voksne, 1 barn
Navn
Steen og rejsefællerne fra København S boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi har været i Cortona før, hvor vi boede på det flade land foran Cortona og havde en kort og nem køretur til det dejlige supermarked i Camucia og til besøg i Cortona.

Dette års hus lå i bjergene "bag" Cortona - og det var i bjergene, hvilket vi ikke helt var klar over. Når det så er sagt, så var vi begejstret for huset - det opfyldte vores vildeste forventninger til et gammelt toscansk stenhus, fantastisk flot og lækkert istandsat med god plads til alle os, som var afsted sammen ( to forældrepar, vores fire (voksne) børn med kærester og to børnebørn). Alt fungerede, vi fik rent sengetøj og håndklæder efter en uge ( boede der i to uger), og ejeren kom hver mogen og ordnede pool m.v.Vi brugte både den dejlige udendørs grill og også pizzaovnen ( en rigtig stenovn), skulle betale for det (meget) brænde vi brugte, men det sagde ejeren til os, så det var ok. Iøvrigt var vi glade for den smule italiensk, som vi kan - ejeren kunne stort set ikke andet, men det er jo også en charme.

Udsigten fra huset/haven var fantastisk flot og der var meget fredeligt. Vi vil gerne gøre andre gæster opmærksomme på, at det er langt ude på landet, at det tager ca. ½ time at køre til det store supermarked (i Camucia) og at hustes beliggenhed i godt 500 metes højde betyder, at der er køligt om aftenen - altså at der er brug for lidt varmt tøj til om aftenen. Til gengæld var dagene ikke så hede, og det er der vel nogen, der vil gå efter. Vi tror også, at det er en god ide at vide, at man ikke " bare lige" smutter til Cortona og går på cafe eller spiser frokost/middag - altså at der er "dømt hjemlig hygge". Vi havde det dejligt og kan absolut anbefale det til andre, men ikke hvis forventningerne er til italiensk by/cafe/discoteksliv lige i nærheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 12 voksne, 1 barn
Navn
Elisabeth og familie fra Røyneberg i Norge boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 23. til d. 30. juni 2007.

Huset var fint og passet bra for alle 12. Både hus og uteområder fungerte fint. Et lite tips for eieren er å legge en liten steinhelle-sti eller lignende mellom uteområdet (bordet) og hellene i gresset i stien inn til huset slik at man kan komme seg barbeint over den lille "veien" der (grus). Når det gjelder beskrivelsen av huset på internett bør man kanskje gjøre folk ekstra oppmerksomme på at huset ligger ganske isolert med en god kjøretur til det meste. Det står vel i info at det ligger 20 km fra Cortona, men de 20 km var lange siden det er veldig smale og svingete veier.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn
Thomas og hustru fra Holte boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 1. til d. 8. oktober 2005.

Vi havde en dejlig tur, selvom det regnede det meste af ugen, men det kan man jo ikke stille jer til ansvar for! Huset var fantastisk og der var rigtig fin service fra ejeren, som rensede pool, tømte skraldespande etc. hver morgen.

Vores største anke er kørebeskrivelsen, som et par steder er decideret forkert. Vi vil meget gerne præcisere det af hensyn til kommende gæster, hvis du vil maile mig beskrivelsen (som jeg ikke kan finde på jeres hjemmeside og vi har desværre kastet papirerne fra jer bort).

Desuden fandt vi hurtigt ud af, at det var hurtigst at køre op omkring Castiglion Fiorentino, når man skulle på udflugt, frem for gennem Cortona. Vejen til Cortona går via de mest snørklede bjergveje og det tager en evighed, ligesom skiltning i Cortona er svær at gennemskue. Vi var 3 biler af sted og alle kom ved ankomsten en omvej omkring Cortona, fordi skiltningen var håbløs. Det kunne man jo løse ved at lave en kørevejledning over Castiglion Fiorentino (selv når man kommer sydfra!). Bare et forslag!

Man kunne desuden tilføje at skal man købe ind, kan man med fordel køre til Castiglion Fiorentino. Det nærmeste supermarked har nemlig meget begrænset friske varer (kød, mælk etc.).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 9 voksne, 3 børn
Navn
Per og familie fra Askim i Norge boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vi hadde det helt topp i Cortona!! Vi var 5 barn og 6 voksne som leide Borgo Antico i perioden 10.07 - 17.07.2004. Når vi endelig kom frem (veibeskrivelsen var noe unøyaktig) ble vi meget positivt overrasket. På huset ble vi varmt mottatt av husets eier som viste oss rundt på eiendommen. Alt var i topp stand, huset, uteområdene og svømmebassenget. Eieren kunne ikke noe annet språk så vi benyttet "finger-språket" og det gikk fint. Huset ligger meget fint til med fin utsikt og passer utmerket til å stresse helt ned og kose seg med italiens mat og drikke. Eieren av huset var tilstede hver morgen og renset svømmebassenget, vannet blomster og ryddet, slik at alt var 100% til vi stod opp ca 08.30. Vi dro videre til Sorrento etter en uke men kunne gjerne vært lenger i Cortona. Borgo Antico kan vi trygt anbefale for alle som ønsker å slappe av i de italienske fjellene.
Alt har fungert meget bra slik at vi sikkert kommer til å benytte In-italia igjen !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
Geir og 12 rejsefæller fra Morvik i Norge boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 26. juni til d. 10. juli 2004.

Borgen var kjempefin, og absolutt i samsvar med beskrivelsen. Vi ble positivt overrasket, og synes vi bodde fantastisk flott. Cortona var en veldig flott by. Vi er veldig godt fornøyd med oppholdet. Det er to ting som jeg vil påpeke.
1. Kjørebeskrivelsen fra motorvei og frem til huset var ikke god nok. Selv om vi var utstyrt med et godt kart, var det enkelte uklarheter som gjorde at vi nesten kom på avveie.
2. Da vi skulle få utbetalt depositumet, krevde utleier at vi skulle betale 20 euro for sengetøy. Årsaken var at vi fikk rent sengetøy etter én uke. Da jeg viste ham oppholdsbeviset hvor det stod at sengetøy var inkludert i prisen, ville han ha 20 euro for bruk av ved til grillen isteden. Vi betalte pengene og gjorde ikke noe stort nummer av dette, men jeg mener at dersom det er vanlig å betale for å bruke ved utleier legger frem til grilling, hadde det vært greit om disse opplysningene ble gitt på forhånd.

Alt i alt er vi strålende fornøyd med oppholdet og har hatt to fantastiske uker i en flott borg i et fint område.

In-Italia's kommentar

I vore øjne er kørselsvejledningen yderst detaljeret, og vi ved oprigtigt talt ikke, hvordan vi skal gøre den bedre, men vi gør det gerne , hvis vi får besked om, hvordan det kan gøres. Hvad angår de 20 €, som ejeren opkrævede, står vi helt uforstående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 6 voksne, 7 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Antico Mulino

Arezzo, Toscana

Casale Felice

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map