Anmeldelser af Tenuta Bichi Borghesi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta Bichi Borghesi

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Bichi Borghesi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Bichi Borghesi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stemning og personlighed

Vi havde et fantastisk ophold på Tenuta Bichi Borghesi. Der kan ikke siges nok rosende ord om beliggenhed, værterne, stemningen og charmen ved stedet og området i det hele taget.

Lejligheden ”Fattoria” er gigantisk med tre flotte soveværelser. Stuen brugte vi ikke så meget, og den er måske heller ikke så indbydende som resten af lejligheden, men alt i alt en virkelig dejlig bolig med et veludstyret køkken, inkl. opvaskemaskine. Husk der er vaskemaskine i skabet ved indgangsdøren – det opdagede vi på 3.dagen. Lejligheden ligger på hjørnet af hele den store ejendom, og var engang inspektørens bolig, fik vi at vide. Der var desuden gratis wi-fi (til stor glæde for især teenageren). Stuen har TV med italienske kanaler, men ikke dvd. Ingen aircon i lejligheden, men det var faktisk ikke nødvendigt i modsætning til andre steder, vi har boet. Der er lille have med parasol. To minutter fra lejligheden ligger den store fælles pool. Det er virkelig luksus, at der kun er tre lejligheder om poolen. Vi var ofte alene eller med en enkelt af de andre familier. Der er borde/stole/solstole nok til alle - og borde og stole under et træ med kæmpe nedhængende krone, så man kunne sidde svalt med sin frokost.

Paula er et utroligt venligt og behageligt bekendtskab og i det hele følte vi os enormt velkomne, selvom man jo sådan set var feriegæst nr. 117. Der var et oprigtigt overskud og en gæstfrihed, som ikke er til at tage fejl af, og som heller ikke på nogen måde var ”turistet” eller anmassende.
Vi fik rundvisning og vinsmagning uden beregning – bortset fra hvad det koster at købe sig fattig i gårdens vine og olivenolie bagefter! Hvis bare man havde haft mere plads hjem, eller længere tid, så man kunne have drukket nogle flere flasker. De vine smagte umanerligt godt!

Ved ankomsten stod der i øvrigt også en flaske rødvin, samt masser af dejlige sager i køleskab, frugtskåle og kagedåser. Virkelig fin service til den første morgenmad. Altså, vi drak ikke vinen til morgenmaden. Men det burde vi have gjort:)

Vi tog udflugter til Siena, San Gimignano og Monteriggiorni. Alle steder har mange turister, men også deres egen særlige charme og er nemme at nå. Monteriggiorni er dog så lille , at man kun kommer for at gå på dele af den stadig eksisterende bymur.

Velkomstmappen med info om restauranter og sights har mange gode oplysninger, og ellers kan man bare spørge Paula, der er på stedet hele tiden. Den sidste aften kørte vi på hendes anbefaling op ad det nærliggende bjerg ca. tre kilometer til et kæmpe udendørs pizzasted, ”Baita”, hvor man sidder under trækronerne i vakkelvorne plastikhavemøbler og spiser de tynde Napoli-pizzaer på engangstallerkner sammen med de lokale. Man bestiller pizza og drikkevarer ved en disk og så bliver ens navn råbt op i den skrattende mikrofon. ”Anna, quatro pizze” osv. Alle rå-hyggede, spillede kort og rendte lidt rundt mellem hinanden. Placerede man sig strategisk havde man fantastisk udsigt over hele dalen.

Vi var ovenud tilfredse med opholdet og fik virkelig kvalitet for (få) penge. Man skal synes, det er skønt at bo på en arbejdende gård, hvor man kan høre heste, høns, hund og en enkelt landbrugsmaskine. Men alt taget i betragtning er det et sted, hvor man slapper enormt meget af, og hvor der er den der udefinerbare stemning af, at her er det bare bare fedt at være..

Tenuta Bichi Borghesi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Man skal have bil
 
Selve indkvarteringen på Tenuta Bichi Borghesi
Fireværelseslejligheden Fattoria med 7 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Velfungerende og gratis (Ruffolo har ikke wi-fi)
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lennart og familie fra København NV boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 5. til d. 11. maj 2013.

Vores ophold på Bichi Borghesi var en fornøjelse, og præcis som vi havde håbet.

Vi havde ingen problemer med at finde det med GPS, man sætter den blot til at køre efter Scorgiano, som er en samling huse tæt ved gården og som egentlig er en del af godset.

Paula er en fantastisk vært, taler godt engelsk og har tænkt på alt når man ankommer, så man har køleskabet fyldt med det man behøver, til en start.
Gården - eller godset vil jeg sige - er næmest sin egen lille landsby fra 1650, roligt beliggende i landskabet så man føler at man har hele Toscana for sig selv, men alligevel er tæt på gode naturoplevelser, historiske byer, indkøbsmuligheder og smukke køreture. Godsets haver er i sig selv et eventyr at gå på opdagelse i. Og der er fri adgang overalt.
Vi boede i Ruffini, som er et selvstændigt hus, tæt ved poolen, med sin egen gårdsplads hvor man kan sole og spise udenfor. Huset var køligt i starten af maj, men der var en god pejs som vi brugte flittigt og hyggede os ved. De tilgængelige rum ligger i en L-form, med et centralt rum hvor køkken, spiseplads og hyggehjørne med sofa, stole og pejsen er. Soveværelserne ligger i hver sin ende af L-formen. Indretning er i enkel rustik landstil.
Oplevelsen er at man virkelig bor som inviteret gæst hos denne venlige italienske familie - der ikke noget turist-resort over det! Intet fjernsyn, wifi ved receptionen, lille musikanlæg hvor vi hørte Sergio Bruni's "Grandi Successi" på (vi kalder ham nu Søren Smørhår). Så kører den italienske feriefornemmelse i højeste gear.

Vi kørte, på Paulas opfordring, til Gracciano dell Elsa, som ligger på vejen ind til Colle di Val D'Elsa, for at købe ind. Der ligger en "Simply" på højre hånd når man kører igennem byen (som er en lang tarm mod Colle), hvor de har alt - også de bedste Toscanske pølser og oste, mums!
Man kan på gården få vinsmagning og aftale gastronomiske oplevelser, og ellers kan man også spise på den lokale restaurant L'astronaut, som ligger lige rundt om hjørnet fra gården. Her fåes god simpel mad.

Når man opholder sig på dette sted, er der ikke langt til alle de bedste oplevelser i Toscana og der er kun et spørgsmål om, hvor meget man orker at se. Selv de små landsbyer er fantastiske og har historie tilbage til før eller fra middelalderen.
Siena er selvfølgelig oplagt og tæt på, men også godt besøgt. De mindre byer er som sagt lige så spændende. Vi må fremhæve landskabet omkring Volterra som noget helt særligt og et must-see, og det er selvfølgelig også det mest fotograferede Toscana-motiv.
Dette fantastiske landskab oplevede vi på vores vej til et par skønne dage i Castiglioncello på det mest charmerende gamle overklassehotel Hotel Albergo Miramare, ned til sin egen lille mini-bugt der ligner et arketypisk postkort-foto når man ser det.

Tak for god hjælp med vores rejse og info på jeres supergode hjemmeside.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jannie og familie fra København boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi har haft en uforglemmelig ferieuge på Tenuta Bichi Borghesi i lejligheden Fattoria. Jeg har igennem flere år forsøgt at lokke min mand med til Italien, og i år lykkedes det så for mig for første gang - og jeg får ikke svært ved at få ham dertil igen :)

Beliggenheden var fantastisk. Vi boede midt i det skønneste toscanske landskab og havde også skøn udsigt fra bl.a. køkkenvinduet. Lejlighedens standard var tip-top og der manglede INTET. Modtagelsen ved ankomsten har vi aldrig oplevet tilsvarende, vi var målløse over, at der var vin, mælk, æg, cornflakes, kaffe, honning, skinke, småkager, frugt, hjemmebagt kage og hjemmebagt brød. Vi følte os meget velkomne.
Poolen var ren og møbler mm. blev ryddet op hver aften.

Vi havde slet ikke forestillet os, at vi skulle bo under så pæne forhold. Vores piger (12 og 6 år) sov i gamle messing-senge med prinsessekroner i hovedgærdet - du kan nok forestille dig, at det var noget der appellerede til deres fantasi (især efter, at der samme dag vi ankom var bryllupsfest på godset, og pigerne og jeg diskret måtte hænge i køkkenvinduet, for at få den smukke brud og alle gæsterne at se).
Parken var åben for os, og vi gik nogle dejlige ture på godset og i den lille by Scorgiano.

Den lille restaurant, som ligger i Scorgiano by og ejes/bestyres af en af sønnerne fra godset var en dejlig oplevelse. Udefra ligner den et kedeligt cafeteria, men ved frokosttid parkerede italienske businesfolk deres store biler udenfor og så sad de indenfor og spiste frokost i deres jakkesæt - ikke lige hvad man forventer at se så langt fra en større by. Vi nød en dejlig middag i deres hvide plastikstole under teltet med udendørsservering på den anden side af vejen. Skægt at se italienerne komme slentrende til middag ved 22-tiden om aftenen.

Normalt når vi holder ferie, tager vi på ture dagligt for at komme ud og opleve noget, men vi syntes der var så dejligt på godset, at vi slet ikke havde behov/lyst til at tage derfra, vi gearede helt ned og nød at de dejlige omgivelser. Vi var dog på tur til San Gimignano, som ikke var så indtagende, som vi havde forestillet os - (føltes lidt kulisseagtig). Vi var også en dag i Sienna, og det er jo en helt fantastisk by, som vi meget gerne vil besøge igen. Den nærmeste by Colle Val D'elsa havde et dejligt supermarked (Coop), som var leveringsdygtig i hvad vi havde brug for af fornødenheder.

Vi vil meget gerne på ferie til Tenuta Bichi Borghesi en anden gang, og du havde fuldstændig ret i dine ord om at gården er helt enestående original og autentisk.

Vi har også været meget tilfredse med In-italia. Vi vil helt sikkert booke ferie til Italien gennem jer en anden gang ligesom jeg allerede har videregivet linket til de første 12-15 personer i min omgangskreds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Thea og familie fra Aalborg boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Turen til Bichi Borghesi oversteg alle forventninger. Det var et fantastisk sted. Vi ankom for sent pga. megen vejarbejde på motorvejen mellem Bologna og Firenze. Vi ringede til udlejeren, Paula og fortalte, at vi var forsinkede. Ikke nok med det, havde vi meget svært ved at finde frem, da vores GPS ikke kunne finde adressen. Det lykkedes os at komme kl. 19.30. Det havde været en lang dag, da vi forlod vores hjem i Aalborg kl. 9 samme morgen. Alle var trætte, men planen var, at vi lige skulle ud og handle til morgenmaden og aftensmaden. Her blev vi positivt overraskede. Da vi ankom, lå gården øde hen, så vi ringede igen til Paula og sagde, at nu var vi ankommet. Hun kom susende og gav venligt hånden og førte os ind i lejligheden, Fattoria. Lejligheden var KÆMPE STOR og ledte tankerne hen på Åndernes Hus med Isabel Allende. Krinklede og krogede og med oceaner af charme. Vi har tvillingedrenge på 10 måneder, men In-Italia og Paula havde ikke kunnet fremskaffe en ekstra højstol til lejligheden. Paula havde imidlertid tryllet en ekstra frem ved at låne en af en veninde. Det var måske en lille gestus, men det betød alverden for os.

Hun havde tilmed sørget for mad til søndag morgen. Der var brød, æg, mælk, smør, kage, cornflakes, småkager, kaffe, te. Samtidig var vinreolen fyldt op med vin (som vi dog skulle betale, men det var der) og der stod en flaske er deres bedste på sofabordet, som en gave. Hvilken velkomst!!! Hun spurgte os, om vi ville op på restauranten, som ligger ved godset, og spise, men pga. vores små børn ville vi helst blive i lejligheden. Så arrangerede hun lige take away fra restauranten (noget de ellers aldrig gjorde). Min mand løb op og hentede, og der var mad til de næste tre dag. Paula og hendes familie fik os virkelig til at føle os velkommen.

Stedet kan man ikke klage over. Der er smuk natur, skønne rolige og meget private omgivelser, hvor sjælen virkelig får lov at stresse af. Cikaderne synger hver aften og ingen andre lyde trænger igennem aftenen. Den lille private have er skøn til aftensmåltidet. Samt det faktum at lejlighederne er så langt fra hinanden gør, at man føler sig som de eneste turister på stedet. Familien er meget gæstfrie og står gerne på hovedet for en. Paula viste os familiekirken efter anmodning, samtidig sørgede hun for aftensmad i lejligheden en aften, hvor resten af gæsterne i de to andre lejligheder, fik mad i hovedbygningen. Hun fortalte og forklarede og gjorde alt for at få os til at føle os velkommen. Et fantastisk sted, som absolut kan anbefales. De nærliggende byer var måske lidt kedelige, men stedet var fantastisk.

Faktisk var vi så glade for at være på stedet, at vi skrev et langt brev til Paula, hvori vi takkede for hendes gæstfrihed og hendes imødekommenhed.

Absolut et besøg værd!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Jan-Åke och Lena med vänner från Grisslehamn i Sverige bodde på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa från den 28. april till den 3. maj 2007.

 Hej, vi blev mycket nöjda med boendet. Toppenfin lägenhet. Bättre kan man inte få. Väldigt fina omgivningar. Även staden var mycket bra. Vi stortrivdes verkligen. Paula var verkligen en toppengo tjej. Hon servade oss på alla vis, med vinprovningar och matinköp. De får bästa betyg. Vi åker gärna tillbaka. Det som störde oss alla, var hur de behandlade de stackars hundarna, både på gården och hos grannarna. De fick sitta fastkedjade, instängda utan att kunna se nåt. De resulterade i att de skällde på allt de hörde. Sedan fick de bara betonggolv att ligga på utan ett endaste litet underlag. Sånt är tråkigt att se. Vi rekommenderar gärna det här boendet till alla våra vänner och bekanta.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Børkop boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Turen gik rigtig godt. Vi har boet i området før, så vi vidste hvad vi kunne forvente af det. Men vores lejlighed på Tenuta Bichi Borghesi var noget ganske særligt: den var rigtig flot og velfungerende. Også vores allerstørte ros til vores værtinde Paula og hendes familie. De gjorde virkelig et stort arbejde for at få os til at føle os godt tilpas. At blive overrassket med mad og drikke til en større morgenkomplet + vin, havde vi bestemt ikke forventet. Vi var kunder hos jer for første gang for 2 år siden og vender gerne tilbage igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Thomas og familie fra Charlottenlund boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Det var en meget fin tur. Værterne på stedet var meget gæstfrie og omgivelserne var meget fine. Meget tilfredstillende.

In-Italia's kommentar

Kan man se ud af den koncise og koncentrerede stil, at Thomas er jurist?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og familie fra Hjørring boede på Tenuta Bichi Borghesi i Colle Val d'Elsa fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Det har været en rigtig god tur, med mange gode oplevelser.

Colle Val d'Elsa var også en rigtig god oplevelse, men på en anden måde. Det er jo en meget gammel gård, med hvad dertil hører. Det var får, høns og påfugle, hvilket virkelig giver den landlige fornemmelse, som vi kunne lide, men det er ikke givet alle kan. Lejligheden var kæmpe stor, rigtig gammel, og ikke specielt meget renoveret, men helt utrolig charmerende, specielt det gamle land køkken, hvori vi, stort set, tilbragte den tid, som ikke foregik udendørs.
Igen en virkelig sød familie der ejede stedet, der blev arrangeret fælles spisning en aften, hvor lejerne tilbragte en hyggelig aften sammen med familien på ejendommen.
Da vi kom var der alt hvad i behøvede, hjemmebag, vin, skinke,kaffe, vand,mejeriprodukter, frugter o.s.v. helt overvældende. Også her et sted vi kunne tænke os, at komme tilbage til. [først havde Jan og hans familie været på Fattoria Belvedere i Poppi, og bagefter gik turen til Santa Maria in Valle]

Totalt set en rigtig god tur, også stor tilfredshed med jeres (Lino) indsats, materialet, tilgængelighed hjælpsomhed o.s.v. så det er vanskeligt at bevare en eventuel pessimisme, nå - den var der nu heller ikke som udgangspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Santa Maria a Poneta

Barberino Val d'Elsa, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Baccoleno

Asciano, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map