Anmeldelser af Podere della Crocchia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere della Crocchia

Læs personlige anmeldelser af Podere della Crocchia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere della Crocchia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Den fantastiske udsigt

Dette er min fjerde gang på dette fantastiske sted. Luca og hans familie er de bedst mulige hotelværter. Udsigten slå benene væk under mig hver gang og poolen er altid i fremragende stand. Fantastisk udendørs-grill og urtehave.
De bør udskifte ovnen, køleskabet (større og bedre til at køle) og vaskemaskinen.

Podere della Crocchia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere della Crocchia
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Kjeld og rejsefæller fra Espergærde boede på Podere della Crocchia i Ciggiano fra d. 1. til d. 8. oktober 2011.

Huset var helt i orden, rent, pænt, godt vedligeholdt, godt beliggende og med en utrolig flot have - med en ualmindelig flot udsigt. Værtsparret taler desværre kun meget dårligt engelsk, men de ved dårligt hvad ben de skal stå på for at gøre opholdet behageligt, så med lidt få italienske ord, så går det hele alligevel til ug! Svimmingpoolen blev renset hver dag og der var i det hele taget ikke noget at sætte en finger på. Det skulle da lige være, at cyklerne ikke rigtig egner sig til voksne mennesker - de kan til gengæld bruges af store børn. Husets beliggenhed på den lidet befærdede (skov-)vej mellem Ciggiano og Civitella betyder, at der er ualmindeligt fredeligt. Med max. 1 times kørsel til Siena, Firenze, Cortona og Arezzo ligger huset dog tæt på flere af de byer, der kan have interesse for de kulturinteressede turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mats med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Podere della Crocchia i Ciggiano från den 12. till den 19. juni 2010.

Själva "staden" Ciggiano var väl i sig ingen höjdpunkt, men för att handla och strosa runt lite, så rekommenderar vi Monte San Savino och den lokala slaktaren för inköp till kvällens barbecue. Vi hade satt våra förväntningar på boendet mycket högt innan vi reste, och dessa infriades långt över förväntan, värdparet var alldeles underbara mäniskor. Ta med en språkpalör, då invånarnas engelska inte alltid är den bästa. Handla maten innan söndag eftersom nästan ingenting är öppet denna dag, måste Ni handla på söndagen som oss, så måste man åka till Arezzo. Ta en tur till Siena, men ta det lugnt på vägarna, för Italienarna kör inte som vi här hemma. In-Italia rekommenderas varmt utav oss.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Dorthe og familie fra Kolding boede på Podere della Crocchia i Ciggiano fra d. 9. til d. 16. maj 2009.

Vi må sige at det har været er rigtig dejlig uge i huset. Huset var lige så godt som forventet/håbet på, og værtsparet er nogle rigtige søde mennesker. Byen er ret øde - så er man til byliv er dette ikke stedet. Men er man til afslapning og en vidunderlig udsigt er dette bare perfekt. Der er heller ikke langt til store byer og andre udflugtsmål, så for os var det en helt perfekt blanding af afslapning, ro og udflugter.

Vi vil helt klart besøge stedet igen, og vi har fået en god service i forbindelse med booking af rejsen samt opholdet dernede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Il Basso

Talla, Toscana

Il Poggiolo

Monte San Savino, Toscana

Villa Il Quadrifoglio

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map