Anmeldelser af Poggio Falcone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Poggio Falcone

Læs personlige anmeldelser af Poggio Falcone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio Falcone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi havde et super ophold på Poggio Falcone. Vi var en familie på 17 i alt med stort og småt. Det var meget varmt og poolen blev flittigt brugt. Vi bad værtsparret om nogle vifter til soveværelserne da der ikke var aircondition. Vi havde i alt 5 vifter, men de kunne måske have nogle ekstra.
Ellers fungerede alt og grillen var fantastisk. Vi er meget tilfredse med opholdet. Gutterne i familien havde mange gode cykelture i området og pralede meget af de ruter de havde valgt

Anbefaling til kommende gæster

Min kone og jeg ankom en dag før og overnattede på Hotel Albero di Gameli i Chiusi, Hotellet ser lidt gammelt ud på ydersiden, men er topmoderne indvendig og det var et meget venligt værtspar som ikke vidste alt det gode de kunne gøre for os. Det var heller ikke dyrt

Poggio Falcone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Poggio Falcone
Villa med 14/16 sovepladser (ca. 600 m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Kun i vinterhaven
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 10 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Else og familie fra Odense C boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Huset Poggio Falcone ligger utroligt smukt med udsigt til Chiusi søen og en række mindre byer. I søen, som kan nås på cykel ad en lille grusvej inden for 10 min er der karper. Man kan for et mindre beløb købe et fiskekort på campingpladsen, beliggende ned til søen.

Poggio Falcone er et smukt, imponerende hus med masser af plads i de store stuer og trappeopgange. Det er veludstyret med alt hvad man kan begære i køkkenet, udendørs grill pladser, 3 cykler til rådighed, to garager, vaskemaskine m.m.

Omgivelserne er en smuk parklignende have i flere niveauer med muligheder for at finde skyggefulde pladser i fred og ro eller deltage i livet omkring den velholdte pool. Den blev løbende rengjort af ejeren i ugens løb. Vi indtog alle måltider udendørs nær poolen.

Byen Chiusi er en af de talrige smukke byer i området, bestemt et besøg værd. Det er også stedet hvor man køber ind. Ellers ligger de større byer som Firenze, Siena, Montepulciano inden for 20 - 60 min bilkørsel.

Huset og området kan varmt anbefales. Der er intet negativt at sige om hele arrangementet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 12 voksne
Navn
René og familie fra Greve boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 14. til d. 28. juni 2008.

Først vil jer gerne rose jer for en usædvanlig velfungere organisation. Den måde i formidler og følger op på virker meget effektivt og særdeles professionel.
Huset og området levede helt op til vores forventninger. Næsten 14 dage med sol og 35-40 grader i skyggen og en stor ren swimmingpool lige uden for døren er vel alt hvad man kan forlange at en familie solskins ferie i "private" omgivelser. Skulle der være lidt malurt i bægeret er huset måske ved at være lidt slidt, men alt fungere fint og der mangler bestemt ikke noget i form af inventar mv.

Huset ligger meget "ensomt" men til gengæld fantastisk flot højt over landskabet med en helt unik udsigt der rækker temmelig langt ud før udsigten igen rammes af "nye" højder. Siena, Firenze m.v. ligger et par timers kørsel væk, men man kan få lige så meget glæde af at besøge de små byer der ligger i området,
- måske mere, hvis man ikke lige er til storby og kultur i sommervarmen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Eva, Egil og venner fra Sellebakk i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Så er vi igjen hjemme etter en fantastisk uke i Italia. Vårt hus i Chiusi svarte til alle våre forventninger...og mer til. Det var et deilig hus med rikelig plass til 12 voksene. Hvert par hadde soverom med tilhørende bad. Rikelig med plass på alle måter og rent og ryddig over alt,- både ute og inne. Den eneste feilinformasjonen vi fikk fra In-Italia vedr. huset var at dere sa det ikke var noen overbygget uteplass.....men til vår glede var det det. Riktignok var den delvis innelukket med insektsnetting, men det var jo bare en fordel og dette var en plass som ble mye benyttet.

Området rundt bassenget var deilig og ble benyttet flittig i.o.m. at vi var så heldig å ha flere dager med godt varmt vær. Utsikting var så fin at den må bare oppleves. Den første dagen fikk vi problemer med at vannet ble delvis borte og at det ikke var noe varmt vann. Vi informerte huseieren om dette på kvelden og dagen etter på morgenen kom vår husvert med håndtverker og fikset saken,- i tillegg til at hun hadde med en deilig kake som ble godt mottatt av oss alle. Vi må gi all ære til vår husvert - hun var utrolig hyggelig !!

Når det gjelder nærområdet vi var i ble det ikke benyttet noe særlig av oss. Den lille byen Porto hadde riktignok en liten butikk, men vi gjorde vår innkjøpe i et stort og fint supermarked ikke så langt fra motorveien. Vi var i Chiusi en aften og spiste, men det var svært få restauranger som var åpne, så det var ikke det riktige stedet å dra om man ønsket å ha alle kveldene "på by'n"...noe vi ikke ønsket, og som dermed ikke var noe problem for oss. Vi var på utflukter så godt som hver dag. Noen av steder vi vil anbefale er ; Cortona, Lucignano, Pienza, Assisi og selvfølgelig Siena og Firenze. Vi dro til Saturna og badet i svovelkildene, men det var laaaang vei, 2 1/2 times kjøretur, og svarte nok ikke helt til forventningene. Når det gjelder In-Italia og deres oppfølging finnes det bare ett ord ; Supert.... Vi har benyttet dere til leie av fire hus i Italia og hjelpen fra deres side har vært fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Gro og venner fra Slemmestad i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Seks par fra Slemmestad reiste på en ukes tur til Poggio Falcone i Chiusi i Toscana (21 - 28.7.07). Vi landet i Firenze - ca. 2 timers kjøretur fra Chiusi. "Slottet" Poggio Falcone svarte absolutt til forventningene. Vi ble tatt i mot av vertskapet, som viste oss rundt. Fine soverom m/eget bad til alle, flott kjøkken (iht. "kokken") og svømmebassenget - som ble flittig brukt - var rent og deilig avkjølende. Middagen ble gjerne inntatt ved det gamle trebordet under oliventrærne i solnedgangen,- helt fantastisk. Været viste seg også fra sin aller beste side. Husk at det ikke er aircondition i huset. Vi hadde tre utflukter - Siena (dyrt), Montepulciano (fantastisk flott med bra shopping muligheter) og Cortona (bratt og koselig).

Takk til dere for all hjelp. Vi reiser gjerne tilbake.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Henrik og 17 andre fra Kolding boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi har haft en super ferie.
Huset er perfekt til flere familier og meget meget velholdt. Vi fik en super service af værtsparet samt en helt uovertruffen ren pool. Rigtig hyggeligt at bo i. Vi har været glade for området, som giver mulighed for at se både den italienske kultur og være sig selv. Huset ligger, så man kan se ud over området og der er vidunderligt stille. Alligevel kan man i løbet af 20 min komme ind til flere storcentre, som rummer div. Butikker og supermarkeder. Åbent alle ugens dage. Eneste minus var den varme, der kom i løbet af et par dage i huset. Vi kunne ikke finde ud af at holde varmen ude, men det er nok meget typisk for os fra nord Europa. Måske vi kan anbefale at der i huset ligger en guide til hvordan man holder varmen ude ved at lufte ud mellem kl. det og det og ellers lukker alle vinduer samt skodder osv. Værtsparet taler ikke godt engelsk og det er svært for dem at forklare sig, så det kan forstås, men det er okay til rundvisning af huset. Vi vil til hver en tid anbefale huset og området til venner og bekendte, samt komme igen.

Huset ligger 1,5 time fra Rom til den ene side og Piza til den anden, hvilket gør det super nemt at komme dertil også.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 8 voksne, 10 børn
Navn
Bente og familie fra Malling boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi er alle vel hjemme igen efter alletiders ferieoplevelse i Chiusi/Toscana.Vi boede så flot og godt - swimmingpoolen var bare et hit for børnene også for vi voksne, idet vi var bare så heldige at der var sol,varme + 34 grader hver eneste dag vi var der. Værtsparret meget imødekommende og venlige - vi havde absolut ingen problemer (måske det var lidt varmt om natten men det vænner man sig også til). Vi var 8 voksne og 8 børn - der blev hygget - svømmet - leget - købt ind i nærmeste by Chiusi. Vi var ude at spise på restaurant et par gange og ellers kunne vi holde grillaften på "slottet" o.lign. Der var mange firben, cikader og fugleliv - skønneste udsigt fra stedet - så vi har bare været så tilfredse med turen. Vi besøgte større byer Siena & Perugia og største problem var at finde P-plads.........!! Men i den mindre by Chiusi var der ingen problemer med P-forhold. Vi kan varmt anbefale stedet.

På vejen ned og hjem havde vi taget overnatninger og oplevet forskellige steder i Italien og Schweiz. Vi havde ingen dårlige oplevelser hverken med kø-dannelser eller uheld/ulykker på vej ned og hjem.

Vi er parate til at "smutte afsted sydpå" igen til sol og varme - men det må desværre lige vente lidt.

Vi siger tak for hjælpen til vores gode ferie-oplevelse for Bedsteforældre,børn,svigerbørn og børnebørn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 10 voksne, 6 børn
Navn
Elisabet og hendes familie fra Oslo i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Takk for formidling av det fantastiske huset Poggio Falcone. Huset og omgivelsene innfridde så absolutt til forventningene, og alle vi 16 som bodde her hadde en fantastisk uke. Vertskapet var kjempehyggelige og hjelpsomme på alle måter, og alt fungerte knirkefritt. Huset hadde en helt spesiell stemning og det var romslig med plass. Vi har egentlig bare en liten kommentar, og det er at man burde markedsført stedet enda litt bedre. Poggio Falcone er en liten perle, og kanskje dere burde lagt ut enda litt flere og bedre bilder. På den andre siden, vi vil jo ikke nødvendigvis at alle skal få vite om dette flotte stedet, så det blir større press om det. Men, Manuela og hennes mann fortjener all den markedsføringen de kan få. Takk også for flott bistand fra dere underveis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 16 voksne
Navn
Bodil og hendes store familie fra Fjellhamar i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 20. til d. 27. maj 2006.

Vi har igjen vært strålende fornøyd med oppholdet på Poggio Falcone, og kommer til å reise dit engang igjen, alle 10 voksne og 7 barn (eller kanskje det blir enda flere barn etterhvert? :-) Vi takker for god service fra både dere i in-italia og eierene av Poggio Falcone. Familien fra Wien fikk komme til huset tidlig på morgenen siden toget kom så tidlig, da sto huseierene klare med kaffe til de voksne og kakao til lille Jonas. :-) Vi anbefaler in-italia til venner og kjente og jeg har levert ut Webadressen deres til mange. God sommersesong. Vi kommer garantert igjen. :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Therese, Claas, Catharina, Maria, Thomas, Jonas, Anne, Hans-Erik, Birk, Rebekka, Kristen og Bodil fra Fjellhamar i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 14. til d. 21. maj 2005.

Har hatt en fantastisk uke! Åtte voksne og fire små hadde god plass. Vi var fire familier og alle fikk hvert sitt soverom og bad. Enda var det to soverom og bad som ikke ble brukt! Flott kjøkken med alt vi trengte, og der laget vi masse god mat!! Bassenget og hagen var flott for både store og små. Selv om det ikke var eget barnebasseng, var den ene enden av bassenget grunt nok til våre 3-6 åringer. Praktisk vaskerom og vaskemuligheter for oss som reiste med små barn. Neste gang pakker vi ikke med oss så mange skift. Hyggelig vertskap som bodde i huset ved siden av, men de så vi ikke mye til (bare en dag det regnet, da kom de med kake til oss). Flott utsikt fra huset. Litt dårlig veibeskrivelse vi fikk. 2 km var 4 km, og 800 m var nærmere 2 km. Men vi fant fram!!

Chiusi var en søt by, med det vi trengte av butikker. Vi var heldigvis litt tidlig i sesongen, så vi så ikke så mange turister. Chiusi er nok ikke en typisk turistby heller.

Dette blir ikke siste gangen vi leier hus gjennom dere, er strålende fornøyd med servicen. Tusen takk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 11 voksne
Navn
Hans og venner fra Kvelde i Norge boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 25. september til d. 2. oktober 2004.

For en gruppe på vår størrelse (13 personer) var også Poggio Falcone et godt bekjentskap. Stedet lå flott til - meget god plass og hyggelig vertskap. Dessuten var det forholdsvis kort kjørevei til en bra Coop-butikk i Chiusi og et stort Supermarked PAM v/avkjøringen fra autostradaen. Vi disponerte bil og gjorde oss nærmere kjent i byer som Assisi, Montepulciano, Cortona, og ikke minst Siena. Alle disse stedene er virkelig verdt et besøk. Toscana er et helt hav av kultur og det tar tid å fordøye alle inntrykkene. Derfor var det også fint å kunne nyte den varmeste dagen ved bassengkanten ved villaen. Bassenget ble benyttet hver eneste dag.
Dessuten gjorde dere en flott jobb med å anbefale de forskjellige overnattingsstedene for oss. Steder som hadde en meget forsvarlig pris, gjennomsnittlig og god kvalitet, rent og ryddig og som var sentrale utgangspunkter for øvrige utflukter. Høyst sannsynlig vil vi ta ny kontakt når neste Italiatur skal planlegges en gang i framtiden [gruppen besøgte desuden Hotel David og Cantine Cesani].

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 13 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Podere San Bono

Montepulciano, Toscana

Casa Bella

Torrita di Siena, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map