Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du og dine børn vil finde det sande paradis på Fattoria La Palazzeta: her bor du i rummelige og helt nyistandsatte lejligheder med egen terrasse og en af de flotteste og børnevenlige pool, som I kan komme til at opleve langs kysten i Toscana. Det vil tage dig under fem minutter at forlade parkeringspladsen og nå en god sandstrand (2 km væk) og inden for en halv times kørsel venter flere middelalderborge og -byer på bakketoppene på dig og din familie.

Mød Chiara og hendes familie

På Fattoria La Palazzeta vil du møde Chiara og hendes mand Giovanni samt deres to livlige drenge, der er gode til at blive legekammerater med gæsternes børn. Chiara har haft familier fra Skandinavien som gæster langt før hun blev mor; hun har solgt de fleste lejligheder, der lå på den oprindelige gård, hvor hun selv bor, og fået bygget nye ferielejligheder helt fra grunden, der passer til vore dage krav og behov. Det eneste som hun har beholdt fra det tidligere ferieanlæg er navnet Fattoria La Palazzeta.

Fabelagtig pool for børn og for forældre

Mange af ferielejlighederne vender mod poolen, som er delt i to adskilte dele: den ene har lav bund og er helt perfekt til børn der vil lege, den anden er dybere og indbyder til en kort svømmetur. Pool- området er helt indhegnet, hvilket betyder at du ikke skal bekymre sig over, hvor børnene nu er henne, når badetiden er over.

Aktiviteter på gården og i omegnen

Udover den gode pool kan børnene glæde sig over den lille bane, som Chiara har fået arrangeret og hvor børnene om aftenen samles for at køre med de to små elektriske børnebiler eller springe på pedalerne af børnecyklerne. Der er kort til det lokale vandland, Acqua Village Cecina, hvis du ikke foretrækker at opleve bambi (rådyr for os voksne) i pinjeskoven eller at bygge en sandslot på de nærliggende sandstrande. Lader dine børn sig fascinere af gamle borge og byer, så er der et utal af dem på bakketopperne bagved kysten hen imod det guidebøgerne kalder "det klassiske Toscana". Men der er også aktiviteter for de voksne, der kan komme ud til at smage de gode vine ved Bolgheri, Sassetta, Riparbella, Castagneto Carducci osv.

Veludstyrede ferielejligheder med privat udeområde mod poolen

Hver lejlighed har indgang fra haven eller terrasse i stueetagen. Du vil ikke lide under varmen, da de er udstyrede med aircondition. Og du vil ikke skulle forlade din hjemlige komfort, for her er opvaskemaskine, wi-fi og sat-TV. Sovepladserne i stuen er helt almindelige senge, hvor både mindre og større børn - eller voksne - kan have en behagelig søvn. Derudover kan du glæde dig til at sidde ude og nyde dine måltider eller en aperitif i det lune vejr. Endvidere - lige ved lejlighederne - har du adgang til fælles parkeringsplads med god plads til alle de gæster, der kan være i lejlighederne.

Lejlighederne på Nuova Fattoria La Palazzeta

Toværelseslejlighed Cantine med 2/4 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Der findes otte toværelseslejligheder med to badeværelser i huset Cantine. De har indgang i stueetagen fra haven men er fordelt i to plan. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader samt mikroovn, stort køleskab og opvaskemaskine) og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Colombaia med 4 sovepladser (stueetage)

Denne toværelseslejlighed med to badeværelser ligger i huset Colombaia. Den befinder sig i stueetagen med indgang fra haven og består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader samt mikroovn, stort køleskab og opvaskemaskine) og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Colombaia n. 4 med 4 sovepladser

Lejligheden Colombaia 4 har kun et badeværelse - til gengæld har den stor haveplads, da den ligger på hjørnet af huset. Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader samt mikroovn, stort køleskab og opvaskemaskine) og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Cantine med 4/6 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Der findes fire treværelseslejligheder med to badeværelser i huset Cantine. De har indgang i stueetagen fra haven men er fordelt i to plan. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader samt mikroovn, stort køleskab og opvaskemaskine) og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map