Anmeldelser af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Svømmebassin
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Læs personlige anmeldelser af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus og søde og hjælpsomme værter

Dejligt hus og søde og hjælpsomme værter

Anbefaling til kommende gæster

Hvis I skal til firenze eller senque Terre, så tag toget.

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
toværelseslejlighed med 4 sovepladser - Mulino
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Ren afslapning

Vores ferie har overgået alle forventninger, vi havde en vidunderlig ren lejlighed med fantastisk tilstødende stor pool med mere end nok solsenge. Bemærkelsesværdig supergod service i receptionen, lige fra levering af en større kaffemaskine til udpegning af attraktive markeder i området, samt anmeldelser af lokale restauranter. Roen på stedet og den hurtige forbindelse til udflugtsmål som Pisa og Lucca gjorde resten. Den eneste ulempe var myg. Vi ville vælge dette sted igen til enhver tid.

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
toværelseslejlighed med 4 sovepladser - Fienile
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

God ferie!

Vi lejede bil i Pisa lufthavn og det var relativt nemt at finde La Palazzeta på under en time. Der er et par forvirrende rundkørsler ca. 5 min. derfra, god ide at studere Google maps før afrejse. Gården ligger ca. 10 min. i bil fra Cecina, en lille moderne by som vi efter mange år i området er blevet glade for, selvom den ikke er "klassisk" gammeldag. Fattoria La Palazzeta er, som vi ser det, delt i to. En gammel del hvor vi boede og en helt ny del som endnu ikke er færdig. Den gamle del er en ombygget gård som ligger inde mellem mange træer, klassisk agriturismo. Den har en godt afskærmet hyggelig mindre pool. Lejlighederne er fordelt i flere bygninger. Vores lejlighed var enkel, charmerende, men dårligt udstyret, så derfor ikke helt perfekt. Det ordnede vi ved at købe vinglas og stegeredskaber i COOP for få penge, og vi klagede over de rustne havemøbler, manglende varmt vand, hullede myggenet og ingen grill. Alle mangler blev meget venligt og hurtigt udbedret af personalet! Vi havde privat udeområde godt afskærmet med buske. Der var en del myg ude, gule myggelys fungerede bedst for os, samt Mygga myggemiddel. Den nye del af Fattoria La Palazzeta ligger ved siden af, og har en bedre standard. Vi fik set et par lejligheder ved afrejse og de var flotte, men en del dyrere. Den nye del har også en større pool, med grønt kunstgræs og bast parasoller. Ikke helt i vores smag, men der var altid plads og nye solsenge og bassindel til de mindste. Som gæster kunne vi vælge den nye eller den gamle pool. Ejerne bygger også en slags restaurant, den var ikke færdig da vi var der. Der er ok gratis wi-fi rundt om den nye pool. Den nye del har vaskerum, som alle kan benytte. Opsummering, vi er godt tilfredse med vores 14 dages ferie på Fattoria La Palazzeta! Vi har lejet gennem In-Italia i mange år, og er meget tilfredse. Ordentlige, ærlige anmeldelser af feriestederne, glat bestilling og super service, hvis der skulle være noget.

Anbefaling til kommende gæster

Der ligger et par fødevareforretninger nær La Fattoria Palazzeta, og de er ok til første indkøb og lettere indkøb, for større indkøb ville vi tage ind til Cecina og den store COOP nord for byen, inkluderet apotek og sportsforretning. (der findes en anden COOP, i retning mod Vada, men den er mindre) Cecina har nogle ok modebutikker for indkøb af tøj til store og små, og en kommunal strand, ligger ca. 10 km. fra Palazzeta med bil. Dejlig brise fra havet når det er varmt. De har solsenge og parasoller til leje mod kørekort som depositum, dette har fungeret godt for os. Derudover er der toiletter, kiosk med pommes frites til børnene og verden største (sandt) kaffemaskine. Vogn med is på stranden, kokos og en acceptabel mængde af afrikanere som sælger strandudstyr og andet fakes. Ellers kan man tage til alle de klassiske, gamle byer i nærheden, nok at tage af. Vi tager altid en aften i Bolgheri. Du skal parkere uden for byen og restauranterne åbner kl. 20. Slut af med en is og vinindkøb. Til Volterra er der ca. 45 min. i bil og til Lucca 1 time.

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta
toværelseslejlighed med 4 sovepladser - Fienile
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Arnstein og familie fra Lillestrøm i Norge boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har hatt et fantastisk opphold i Italia. Vi kom med fly til Pisa fredag kveld og overnattet på Hotel Duomo like ved det skjeve tårn. Derfra tok vi toget til Cecina som tok ca. 45 minutter. Vi tok drosje fra stasjonen og til Fattoria Palazetta (ca.7 min). Ble møtt av en veldig hyggelig engelsktalende resepsjonist hjalp oss med innsjekking. Veldig pent og rolig strøk i deilige omgivelser. Byen og området var vi veldig godt fornøyd med og det har absolutt stått til våre forventinger. Det eneste å sette fingeren på er mulighetene man har til å bevege seg utenfor feriekomplekset dersom man ikke har bil. Vi fikk heldigvis lånt noen sykler der (som egentlig var i ustand og ikke til leie lengre). Syklene hjalp oss veldig til å både komme oss til EuroSpar (stor butikk) og til stranda—det hadde vært ganske langt å gå. Vi leide også scootere i 3 dager hos TotalRent i Cecina. Med disse hadde vi utflukter både til Volterra (inn i landet) og ned til øya Elba- FANTASTISKE TURER som anbefales! Da får man virkelig sett det toscanske landskapet og øya Elba er bare nydelig.

Leiligheten vår fungerte veldig fint for 8 personer. To soverom med dobbeltsenger og 2 doble sovesofaer. Vi hadde de fleste middagene der og satt ute på kveldene i deilig tropetemperatur. Badebassenget var utrolig deilig og avkjølende. Vi hadde flere dager med bassenget nesten for oss selv.

Et par ting:
Bassenget åpnet ikke før 0930 om morgenen noe som var litt sent for de som ønsket morgentrim.
Litt mye støv i leiligheten som var litt plagsomt for allergikere . Dette ble lagt merke til ved at allergikeren vår våknet med tett nese hver morgen.
Et bedre transporttilbud til og fra by/stasjon/strand hadde ikke vært å forakte.

Ellers var det helt som forventet og alle var veldig fornøyde med valget av InItalia som reisebyrå. Turen gikk videre med tok til Roma, og fly derfra igjen to dager etterpå. En perfekt avslutning på Italia-ferien. Tusen takk for turen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Merete O. og familien fra Herning boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi – to voksne og to børn på 12 og 15 år – har boet på Fattoria Palazzeta i en 3-vær. lejlighed (Fienile) i perioden 19/7 til 2/8-2008. Vi fløj fra Lübeck til Pisa, hvor udlejningsbilen stod klar. Køreturen fra lufthavnen er på ca. 45 km. og man kan vælge enten at tage landevejen eller betalingsmotorvejen.

Lejligheden var funktionel og fremstod yderst ren og pæn. Alle vinduer og døre var monteret med skodder og myggenet, hvilket holdt både varme og myg ude. Terrassen var dejlig med en fast pavillon, som altid gav skygge ved bordet. Yderligere var der egen grill. Lejligheden vendte på den ene side ud mod poolen, hvilket kun var hyggeligt. Udenomsarealerne var pæne og velholdte og der var tænkt på både store og små i form af ”legeredskaber”. Poolen var fantastisk og der var liggestole nok. Flere dage havde vi det hele for os selv midt på dagen. Der var diverse badeting, som børnene frit kunne bruge.

Trods et lidt sent ankomsttidspunkt blev vi modtaget af en meget sød engelsktalende pige, som tog sig tid til at vise os området og informere os om butikker o.l. Vi fik også udleveret et kort og en samlet beskrivelse af nærtliggende seværdigheder, strande, restauranter o.l., som vi tog udgangspunkt i – uden at blive skuffet. Vi foretrak dog helt klart at besøge de mindre markeder frem for det store i Cecina, hvor der var alt for mange mennesker. Pisa var også en oplevelse, men hvis man begiver sig af sted i egen bil, er det en fordel at finde en parkeringsplads i udkanten af Pisa og så fortsætte med taxa. Der er meget trafik, mange ensrettede gader og få p-pladser. Desuden skal man holde øje med hvilke zoner man kører i, såfremt man ikke har betalt by-afgifter.

Vi nåede aldrig gåturen til den nærmeste strand, da det var alt for varmt. Til gengæld kørte vi til henholdsvis Molino (lidt stenet) eller de Hvide Strande ved Vada. Sidstnævnte krævede en mindre gåtur fra betalende p-plads gennem pinjeskov, men her var der sandbund.

Cecina og Cecina di Mare byder ikke på specielle seværdigheder, men der er gode butikker og restauranter og strandpromenaden er et besøg værd om aftenen.

Vi har haft en god ferie, som til fulde levede op til vores forventninger.

Forud oplevede vi også en velfungerende service fra In Italia, hvorigennem vi for øvrigt også bookede lejebil.
Vi vil helt bestemt gøre det igen!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marianne og familie fra Frederiksberg boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi var meget glade for at være på Fattoria la Palazetta.
Beliggenheden af vores lejlighed var perfekt for os, vi havde selvfølgelig også "flottet" og havde taget en lejlighed til 6-8 personer, selvom vi var 4! Så vi havde god plads. Skønt at have den dejloge pool lige uden for døren. Perfekt sted for børn. Dejligt at der ikke kun var danskere, så ville det nok ha' mindet for meget af charter!
Lejligheden var ren og pæn...
Dog havde vi gerne set at folk, om det så måtte være rengøringspersonalet eller de tidligere gæster havde efterladt de mest elementere ting som, ex. opvaskemiddel, salt, peber... Men det høre jo til småtingsafdelingen.
Vi vil bestemt anbefale Jer og stedet.
Vi kan anbefale ture til Bolgheri (husk at betale for parkering, når du parkerer uden for bymuren). Volterra, i San Geminano var der ALT for mange turister for vores smag, men da seværdig. Kan også anbefale en tur til Casellina M.ma og Montescudaio. Firenze var vi i tre dage før Cecina, men der må man bestemt også tage til...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Paul Harald og rejsefæller fra Alta i Norge boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 25. september til d. 9. oktober 2006.

Cecina Mare og selve byen Cecina var passelig stor for en rolig ferie for to voksne pluss et spebarn. Vi kunne ta det helt rolig og samtidig ha tilgang til både fornøyelser og butikker i rimelig avstand. Man merket at det var utenom turistsesongen da deler av byen virket forlatt og enkelte områder kunne virke som spøkelsesområder.
Selve Cecina var en koselig liten by med et trivelig torg og en anstendig mengde butikker og spisesteder. Med tog eller bil var i tillegg avstanden til spennende steder som Volterra, San Gimignano(fine bilturer) og Pisa og Firenze greie. Kulturelt var ikke byen den mest spennende, men det fantes flere koselige og interessante småbyer kun et steinkast unna.

Leiligheten på La palazzeta var av god standard og vi trivdes godt.

Besøk dyreparken i Cecina som er overraskende stor. Da vi besøkte den var vi de eneste besøkende og hadde hele parken til oss selv. Samtidig er de hvite strendene i Vada verdt et besøk hvis været tillater det, skogen rundt Cecinastrendene er også et flott område. Området er også veldig flatt noe som gjør leie av sykkel til et flott alternativ. Tirsdagsmarkedet er også definitivt verdt et besøk!

Takk for en flott ferie! :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Frederik Jan og familie fra København S. boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde et fint ophold på Fattoria Palazetta i Cecina fra d. 22. - 29.
juli, 2006. Huset / lejligheden var fint udstyret - dog manglede vi i den
grad air-condition. Det var ikke muligt at sove på 1. sal, da der simpelthen
var for varmt. Desuden var der en del moscitos i området, hvorfor man ikke
uden videre kunne åbne vinduerne op. Mygge-spray, - lys og -stift er et
absolut must! Pool-området er fint og velegnet til børn - også mindre børn
( vores datter på 2 var vild med den). Vi savnede en lille butik på Fattoria
Palazetta, hvor man f.eks. kunne købe vand o. lign. Det er vigtigt, at man
er opmærksom på at ordne ALT om lørdagen, når man checker ind, da
receptionen ikke er åben i løbet af ugen - og det overholder de! Det er
umuligt at få fat på personalet i løbet af ugen. Der er f.eks. mulighed for
at leje cykler på stedet, men det skal aftales og afregnes om lørdagen. Det
kan anbefales at leje cykler, da der er for langt at gå til stranden, og
varmt og dyrt at køre i bil. Man skal regne med at betale 35-40 kr. for at
parkere ved stranden.
Byen er ikke interessant og bød ikke på gode restauranter. Stranden i nærheden var decideret dårlig med sten og ikke-børnevenlig. Det
kan anbefales at køre til Vada, til White Beaches, hvor stranden er supergod
og børnevenlig. Desuden kan det anbefales at besøge middelalderbyen,
Volterrra, ca. 40 km. fra Cecina. Den er flot, stemningsfuld og imponerende.

Alt i alt havde vi en meget varm, men god ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henriette og familie med børn på 7,12,13,18 fra Roskilde boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Da vi ankom til dette skønne sted, blev vi venligt modtaget af en engelsk talende kvinde, som vist os rundt og som udstyrede os med alle nødvendige oplysninger. Lejligheden var rigtig god, og lå lige ud til den fine og rene svømmepøl, som især børnene havde stor glæde af. Alting var i skønneste orden og stedet helt i top, med alle ønskelige faciliteter. Dog kunne den af In-italila udsendte kørselsvejledning godt være bedre. Vi måtte lede et godt stykke tid. Toscana er smuk og vi kan anbefale at man besøger Siena og Voltare. Skal man til Firence er det en godt ide, at tage toget fra Cecina. Alt i alt havde vi en dejlig ferie og nød opholdet på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare. Vi har rejst med In-italia i 5 år nu og aldrig været skuffet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Hans Ivar og familie fra Oslo i Norge boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Hei

Sender dere en tilbakemelding.

Bostedet Fattoria Palaseta var fint,koselig leilighet( Il Fenile) rent og ryddig.Uteområdet var også veldig fint. Ble tatt veldig godt imot av en hyggelig dame (Christin?) god service.

Cecina Mare var en skuffelse,en turistghetto for alt hva det er verdt helt uten sjarm.Vi spiste der kun en gang til ellendig service restauranten het for øvrig Elisa. Så vi reiste heller til Vada som var en koselig,men veldig stille og med få restauranter.Men på de 2 vi spiste var det veldig bra service og god mat.Den ene heter Saletta og har helt fortreffelig spagetti vongole.

En kveld var vi på en restauranr i nærheten av bostedet som også hadde god service og bra mat.

Området i seg selv var helt annerledes enn det inntrykket vi fikk etter å ha lest om det på nettsiden til In-Italia.Mere typisk campingliv/ommråde for å billedsette det.

Strendene nedenfor Cecina var ikke noe særlig å skryte av,men Spiaggi Bianchi (hvit strand) v/Vada var derimot veldig fin.få mennesker og hyggelige strandrestauranger.

In-Italia har vært helt eksemplariske å ha med å gjøre,så dem vil vi helt sikkert bruke en annen gang også.

Vi har totalt sett hatt en fin uke og ville sikkert ha benyttet bostedet igjen som var veldig trivelig men selve Cecina Mare frister absolutt ikke til gjentagelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 

Lignende boliger

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map