Ferieboliger og hoteller i Castiglione della Pescaia

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castiglione della Pescaia er en af Toscanas mest eftertragtede og eksklusive badebyer, hvis man spørger en italiener, men blot et uudtaleligt og ukendt navn for de fleste udlændinge.

Charme og stil

Hvis man er træt af de nordtoscanske badebyers hårdtpumpede turisme, bør man tage en tur til Castiglione della Pescaia, før man afskriver regionen som badedestination. Denne by har nemlig al den charme og stil, som så mange af dens nordlige ”kolleger” mangler.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fuld af liv

Navnet stammer fra den store befæstning, som danner byens krone. Oppe i befæstningen finder man i sommersæsonen et utal af pulserende restauranter, barer og caféer, men også den lave by omkring havnen er fuld af liv. Her er virkelig alt, hvad man kan ønske sig af en god ferie ved vandet! Foruden barer, restauranter, diskoteker og fester på stranden er her supermarkeder og butikker.

 
 

Populært i Toscana

search map