Ferieboliger og hoteller i Castiglione della Pescaia

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castiglione della Pescaia er en af Toscanas mest eftertragtede og eksklusive badebyer, hvis man spørger en italiener, men blot et uudtaleligt og ukendt navn for de fleste udlændinge.

Charme og stil

Hvis man er træt af de nordtoscanske badebyers hårdtpumpede turisme, bør man tage en tur til Castiglione della Pescaia, før man afskriver regionen som badedestination. Denne by har nemlig al den charme og stil, som så mange af dens nordlige ”kolleger” mangler.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fuld af liv

Navnet stammer fra den store befæstning, som danner byens krone. Oppe i befæstningen finder man i sommersæsonen et utal af pulserende restauranter, barer og caféer, men også den lave by omkring havnen er fuld af liv. Her er virkelig alt, hvad man kan ønske sig af en god ferie ved vandet! Foruden barer, restauranter, diskoteker og fester på stranden er her supermarkeder og butikker.

Læs mere om Castiglione della Pescaia

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map