Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castiglioncello er en lille hyggelig by langs den toscanske kyst. Den består af et livligt centrum og små villaer og parcelhuse bygget omkring dens pinjetræskov. Byen er præget af mange grønne områder og et roligt miljø omkring centrum. Langs hovedvejen, som snor sig ved siden af Castiglioncellos klipper og strande, ligger restauranter, pizzeriaer og barer.

Fantastiske klipper og...

På stranden er det muligt at leje små både og vandcykler. Her og i den flotte park, der tilhører Castello Pasquini, arrangeres der underholdning både om dagen og om aftenen. Castiglioncello er velkendt i Toscana for sine fantastiske klipper og for det mest pragtfulde badevand. Velegnet for alle!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Toget

I byen er der også en togstation, hvorfra det er muligt at køre til mange af Toscanas mest kendte byer. Det tager ca. halvanden time at køre til Firenze med toget, og det kan anbefales, da man således ankommer lige i centrum af byen uden at skulle bekymre sig om den kaotiske trafik eller de ofte uoverskuelige problemer ved at finde en parkeringsplads. Det tager naturligvis endnu kortere tid at komme til Pisa og Lucca.

 
 

Populært i Toscana

search map