Anmeldelser af Villa degli Olivi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa degli Olivi

Læs personlige anmeldelser af Villa degli Olivi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa degli Olivi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted!

Alt er perfekt i dette hus og værtsfolkene utroligt søde. Poolen er lige som den skal være og den overdækkede patio lige ved poolen er virkelig ideel. Placeringen er god i forhold til seværdigheder i området. Vi boede 12 mennesker helt uden problemer. Hvis vi havde haft råd var vi gerne blevet to uger, men i omegnen af 30,000 kr. for en uge er i den dyrere ende.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

Villa degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Olivi
Villa med 14/15 sovepladser

Lidt i den dyre ende. Komfur og ovn ikke helt tip-top
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Fungerer kun i stueplanet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 9 voksne, 3 børn
Navn

Castiglion Fiorentino som feriedestination

Villa degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Olivi
Villa med 14/15 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool

manglede en vippe
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 15 voksne
Navn

Fantastisk ferieophold

Vi kan kun give Villa degli Olivi vores bedste anbefaling. Hele familien 10 voksne og 6 børn havde en fantastisk uge på dette dejlige sted - alle vore forventninger blev indfriet. Rigtig hyggeligt hus med en flot beliggenhed, dejlige værelser og pragtfuld have med dejlig pool område. God service af ejer og servicemand, som kom hver anden dag og rensede pool, vandede blomsterkummer m.m. .
Eneste lille minus var varmen, der er ikke aircon og der bliver meget varmt i de øverste værelser.
Vi kan kun sige prøv det I vil ikke fortryde.

Villa degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Olivi
Villa med 14/15 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 10 voksne, 6 børn
Navn

Bedre end forventet!

Denne villa var over al forventning - vi var 14 og det føltes som om vi havde et palads! Lækker pool og hyggelig terrasse og have, samt store rummelige værelser. Der var alt vi havde brug for og beliggenheden var suveræn! Ejerne kom forbi og var rigtig venlige og klar til at hjælpe med spørgsmål. Det eneste vi anbefalede var nogle vifter i værelserne når det bliver varmt. Vi købte selv tre til huset og det hjalp på varmen i natten, da der ikke er A/C.

Anbefaling til kommende gæster

Dejligt tæt på Cortona. Skøn golfbane en times kørsel: http://www.1golf.eu/en/club/antognolla-golf-club/

Villa degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Olivi
Villa med 14/15 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 13 voksne, 2 børn
Navn
Lars og rejsefæller boede på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino fra d. 31. maj til d. 4. juni 2011.

Turen gik helt fantastisk !! SUPER dejligt hus og nogle dejlige mennesker der bød os velkommen og tog afsked med os ! Huset er helt fantastisk (rent, vedligeholdt og med ALLE faciliteter). Byen er ok, dog meget få shoppingmuligheder, men vi besøgte Pienza og Montepulciano, så vi fik meget af Toscana denne gang!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Jan og familie fra Allerød boede på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi boede der med hele familien i første uge i juli – i alt fjorten personer. Huset var rart, stort og indbydende rent. Alle væsentlige ting var i orden. Samlet set et hus over gennemsnittet. Swimmingpoolen, der blev smukt vedligeholdt af Massimo, der også vandede haven, var omdrejningspunktet i nogle meget varme dage. Det var lige lovlig hedt i de øverste værelser under taget, men temperaturen lå også omkring 36 i skyggen de fleste dage.
Eneste større minus ved huset er et ekstremt langsomt komfur, som skal bruge evigheder til blot at varme lidt vand. Ellers var alting på fint niveau.

Vi har været mange gange i Toscana tidligere. Castiglion Fiorentino er en ok lille by. Tre store supermarkeder til indkøb, men helt lukket om søndagen. Så må man til Spar-butikken i Cortona, fandt vi ud af. Nemt at få gode råvarer og dejlig vin.
Udlejers repræsentant er vældig flink, men taler (stort set) ikke andet end italiensk. Det ville være smart, om der lå en introduktion til hus, egn og indkøb på engelsk.

Vi lagde vejen forbi Arezzo og de dejlige byer Siena og Firenze samt Lago di Trasimeno, Italiens fjerdestørste sø. Flot at skue, men trist badevand for en dansker. Castiglion Fiorentino er en by som alle andre i Toscana, men ”Olivenhuset” er et perfekt udgangspunkt for en slappe af ferie for en stor familie.

Den italienske skoleferie var ikke begyndt, da vi var der. Vi forudser rimeligt kaos omkring Trasimeno, når det sker…

Hvis vi skal uddele stjerner, så får huset og selve stedet fem ud af fem,
Byen får tre ud af fem.

In-Italia får fem ud af fem - endnu en gang: God opmærksom service og stor troværdighed, er vores erfaring.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 10 voksne, 2 børn
Navn
Christian och sällskap från S. Sunderbyn i Sverige bodde på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino från den 26. april till den 3. maj 2008.

Resan gick bra! Allt fungerande som vi förväntat och hoppats! Boendet var över förväntan, huset låg i lugn och vacker omgivning. Rummen, köket och badrum var rena och fräscha! Samma gäller poolen. Alla deltagare i vår grupp blev mycket förtjusta! Värdparet var mycket trevliga, men lite trist är det när vi inte riktigt kan förstå varandra. Det enda negativa var att det var så kallt i huset när vi kom. Första natten frös vi ordentligt. Sedan gjorde vi upp eld i öppna spisen och värmen steg så småningom. Dock kom röklukt i ett av rummen. Vi körde runt en hel del i trakten. Där var en medhavd GPS ett ovärderligt hjälpmedel som underlättande bilkörandet väsentligt. Jag och vi andra 10 i gruppen kan utan tvekan rekommendera detta resmål och er som "arrangör". Vi återkommer gärna!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 11 voksne
Navn
Christina med sällskap från V FRÖLUNDA / Göteborg i Sverige bodde på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino från den 27. oktober till den 3. november 2007.

Staden var väldigt mysig och trots att den var okänd lika fin som flera andra kända. Huset var fantastikt! 6 badrum ett till varje sovrum. Väsltädat och välutrustat. Eftersom ägarna inte pratade någon engelska kanske det skulle vara bra med en kort introduktionspärm på engelska i huset. jag pratar italienska så det var inget problem, men värmepannor, skräphantering mm är svårt på teckenspåket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne, 7 børn
Navn
Frank og mange andre fra Holte boede på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Vi var meget glade for området. Som jeres hjemmeside beskrev er det ikke 'over' turistet i Castiglion Fiorentino. Det er en meget hyggelig lille middelalderby. Beliggenheden er helt i top da der kun er små 20 min til Cortona som jo er fantastisk. Villaen bliver helt klart holdt i fin stand. Alting fungerede og ejerene er utrolige søde og imødekommende og sørger for at opholdet blev perfekt. Villaen er perfekt med 7 soveværelser. Poolen er simepelthen skøn. Jeg kan varmt anbefale at man arrangere en kok til at komme ind nogle gange da man virkelig får den rigtige oplevelse. Som nævnt er boligen helt perfekt, hvis man skulle finde noget overhovedet der ikke var perfekt er det at man få gange kunne høre støj fra byen men det er en bagatel.

Jeg har fra da vi begyndte at kigge på et hus via In-italia været imponeret over jeres firma. Jeres response tid er meget kort, jeres hjemmeside utrolig god og med alt hvad man har brug for. Det er første men bestemt ikke sidste gang vi bruger jer. Tak for hjælp til en perfekt ferie.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 11 voksne, 3 børn
Navn
Bitten og hendes familie fra Hørsholm boede på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino fra d. 20. til d. 27. maj 2006.

Vi var syv voksne og fire børn af sted i uge 21 2006 til Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino, hvor vi havde en helt vidunderlig ferie med dejligt vejr. Huset med dets skønne omgivelser – pool, krukker, blomster, oliventræer og cypresser – passede børn som voksne.

Selve byen – altså den gamle bydel, er jo meget charmerende med dens middelalderhuse og flotte kig ud over landskabet. Vi fik besøgt Arezzo, Cortona, Siena og Montepulciano mellem amning og bleskift (den yngste var seks uger) og fandt minsandten nogle gode flasker Brunello som souvenir.

In-italia har været alle tiders partner på denne ferie. I har forstået ”at sælge varen” på en for os meget tilfredsstillende facon. I hjalp vores datter, svigersøn og to børn med at finde en overnatningsmulighed uden for Rom nogle dage senere. Det havde været et meget skønt hotel. (Da den yngste (tre år) skulle i seng dagen efter hjemme i Danmark, havde han sagt: Jeg vil ikke sove her, jeg vil sove der, hvor vi sov sidste nat). Man har vel en fornemmelse for fine hoteller.

Kommende gæster skal lige vide, at der INTET er i huset af de mest basale husgeråd såsom håndsæbe, toiletpapir, sukker og salt. Er dette kutyme i udlejningsvillaer i Italien? Jeg synes, det ville være en god ide, at der ved ankomsten – ud over værtsparret, der jo kun taler italiensk – er en engelsktalende person. Vi kunne kun kommunikere med dem, fordi en af vores svigersønner kan italiensk. Ligeledes må det være muligt at få et tlf.nr. på værtsparret i tilfælde af, at man SKAL have fat på dem.

Vi glæder os til at kontakte jer en anden gang for en ny rejse og siger på gensyn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 10 voksne, 1 barn
Navn
Margrethe fra Oslo boede med familie og venner på Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino fra d. 24. september til d. 2. oktober 2004.

Vi har hatt et veldig bra opphold på Villa degli Olivi. Vi ble møtt av et svært hyggelig vertskap og stedet kan absolutt anbefales. Stort og romslig, med en deilig have og svømmebasseng. Veldig god standard! Huset ligger i gåavstand til byen som er veldig pittoresk og hyggelig. Som sagt, vi har hatt det veldig bra!

Tusen takk for veldig god hjelp hos In-italia! Vi vil gjerne bruke dere igjen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 12 voksne, 7 børn
Navn
Mia, familie og venner fra Hørsholm boede på Villa degli Olivi fra d. 5. til d. 12. juli 2003. Hun meddelte om stedet:

Det har været en meget positiv oplevelse at rejse med In-Italia! 
Allerede fra første kontakt med bureauet blev tonen lagt på et venligt og afslappet niveau med plads til masser af spørgsmål fra den utrænede feriebolig-lejer. Detaljerne i beskrivelse af bolig, beliggenhed og praktiske oplysninger er fyldestgørende og lige til at gå til, og alt levede op til forventningerne. - Vores feriebolig, de lokale, stemningen og vejret!
Toscana er en fryd for øjet og ganen, og Villa degli Olivi er en luksusoplevelse, man ikke bør snyde sig selv for. Til 14 mennesker - unge som ældre - er det et idéelt ferieparadis med det sødeste "værtspar". Vi rejser forhåbentlig snart med In-Italia igen!
Ciao

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 13 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map