Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa degli Olivi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne prægtige villa på ikke mindre end 360 m² ligger nemlig ca. 1,5 km fra Castiglion Fiorentino i det sydøstlige Toscana. De nærmeste indkøbsmuligheder finder man i netop Castiglion Fiorentino. Her kan bo op til 15 personer, og de kommer til at have god plads!

Istandsat med stilsikre møbler

Villaen er for nylig blevet istandsat og med sit stilsikre møblement fremstår den nu som en forbilledlig kombination af rustikt og komfortabelt. I den store have ligger et afsvalende svømmebassin på 12 x 6 meter idyllisk mellem oliventræer og cypresser.

Villa med 14/15 sovepladser:
Villaen ligger i tre plan:
- I stueetagen kommer man fra en overdækket terrasse ind i en stor stue med åbent køkken (med opvaskemaskine og ovn) og pejs. På dette niveau findes desuden badeværelse samt vaskerum med bruser og vaskemaskine.
- På første sal finder vi en stue og en enkeltseng samt en balkon med dejlig udsigt, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med vandmassagebadekar.
- På anden sal er der tre soveværelser med dobbeltseng (det ene med eget badeværelse), soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med karbad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Tenuta Brancoleta

Monte San Savino, Toscana

Populært i Toscana

search map