Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Pozzonovo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Pozzonovo ligger i dalen Val di Chiana neden for byen Castiglion Fiorentino, som hæver sig over dalen ca. 3 km væk. Dette ældre stenhus er nu indrettet som tre bekvemme lejligheder med terra cotta-gulve og fritliggende bjælker i loftet.

Badminton, boccia og pool samt cykler

I den store fælles have er der et flot svømmebassin (12 x 6 m), liggestole og parasoller og i et hjørne af græsplænen er der en badminton- og en boccia-bane. Når man opholder sig i haven, vil man kunne nyde lyden af fugle, der kvidrer. Til huset hører der en frugtplantage, hvor man kan gå ture eller man kan gå ind til Castiglion Fiorentino og se på byen - eller tage toget ud i det toscanske landskab. Huset ligger langs landevejen, bag en lav mur og en flot jernlåge, og man må regne med, at der kommer biler forbi i ny og næ. Der findes en vaskemaskine til fælles brug og cykler, som gæsterne kan låne.

Ejerne benytter selv nabohuset af og til, men bor et andet sted. Fruen kommer som regel forbi hver formiddag og ser at alt er i orden.

Lejlighederne på Pozzonovo

Toværelseslejlighed il Ciliegio med 2/4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 49 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Il Pesco med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 40 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed il Susino med 2 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 31 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino, Toscana

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map