Villa i Castellina in Chianti i Toscana

Villa Collelungo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne pragtfulde villa er ikke skabt til udlejning, men som beboelse for ejerne af vingården Collelungo, og det fornemmer man tydeligt.

Skabt til ejerne selv

Her er ingen af de billige løsninger eller kompromiser, du ofte kan se så mange andre steder, hvor det bare har skullet gå hurtigt, og hvor alt derfor er købt i IKEA eller den lokale ækvivalent. I Villa Collelungo er alt præget af lækre, gennemførte løsninger fra køkkenet over stuen til badeværelserne og soveværelserne. Så er der haven, der overgår langt de fleste, og svømmebassinet der er af en størrelse og kvalitet, som mange gårde med ti lejligheder aldrig oplever.

Middage og vinsmagninger hos naboen

Villaen ligger over lejlighedskomplekset (hvis vi kan tillade os et så respektløst ord om det lækre sted) Agriturismo Collelungo, således at gæsterne i villaen har deres helt eget udeområde isoleret fra resten af komplekset, mens de samtidig let kan komme derned til middage, vinsmagninger eller blot for socialt samvær. Dette er uden diskussion en af de flotteste villaer på vort program.

Villa med 8 sovepladser
- Villaen ligger i to plan, men da terrænet skråner, er der udgang til haveniveau fra dem begge. På den øvre etage er der en flot stue med stor pejs og spisebord til otte personer. Derfra kommer ned i køkkenet, der kort sagt kan tilfredstille enhver kok naturligvis med opvaskemaskine; fra køkkenet er der udgang til en af husets terrasser, denne med grill, og haven, hvor der står bord og stole. I villaen finder vi også fire soveværelser, alle med eget badeværelse, og i den "lavere stueetage" er der en stue med køkkenhjørne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casa Amaranta

Greve in Chianti, Toscana

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map