Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Riserva di Fizzano

Pris fra pr. pers.
Gartnerne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Riserva di Fizzano ligger ualmindelig smukt i bakkerne 5 km uden for Castellina in Chianti omgivet af maleriske vinmarker og enorme skove.

Elegant vingård

I dag er Riserva di Fizzano yderst velholdt og helt renoveret med henblik på at skabe et komfortabel og elegant miljø blandt de vinmarker, der hører til den store vinproducent Rocca delle Macie. På deres hovedsæde, 5 kilometer herfra, arrangeres der for resten vinsmagning for gæsterne på Riserva di Fizzano en gang om ugen. Den direkte vej derover går ad en grusvej gennem vinmarker og er en smuk oplevelse i sig selv.

Restaurant, pool og børnepool

Her er også restaurant med udendørs terrasse, en flot pool med børnebassin og tilhørende terrasse, hvorfra udsigten over vinmarkerne er helt fantastisk. I restauranten serveres gårdens bedste vine og den gode olivenolie til inspirerende retter, som tager udgangspunkt i den lokale tradition for madlavning. Betjeningen er behagelig og venlig, priserne er til at betale og der er mulighed for både morgenmad, frokost og aftensmad.

Smagfuldt indrettede lejligheder

Lejlighederne ligger alle i de gamle bygninger, og de spændende detaljer i sten, træværk og cotto er mange. Møblering er smagfuld og ikke overlæsset, således at rummene fremstår sobre og elegante. De har alle fjernsyn med de vigtigste internationale kanaler udover de italienske. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovepladserne i sovesofa samt at sovesofaerne er beregnet til én person over 10 år eller to personer under 10 år.

De lejligheder som ikke har egen have råder over bord og stole i skyggen af oliventræerne i en fælles have, hvor man kan nyde sine måltider udendørs. Den ligger ca. 50 m fra lejlighederne. I haven finder man desuden en lille legeplads til mindre børn.

Læs om lejlighederne på Riserva di Fizzano

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Anbefalinger til dig

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map