Anmeldelser af Podere Palazzolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Palazzolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Palazzolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Palazzolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Indkvarteringen manglede desværre lovet restaurant.

Omgivelserne, værelse, parkering som forventet. Rating var jo 3 stjerner. Derimod sælger man et produkt, der ikke er komplet, da restauranten er og efter sigende har været lukket siden sæsonstarten. Kokken er efter sigende langtidssyg og man har efter det oplyste ingen idé om eller hvornår en eventuel udskiftning kan arrangeres.

Muligheden for at kunne købe middag på stedet var en væsentlig grund til at vi valgte indkvarteringen, så det er en stor skuffelse ikke bliver informeret om det i tide, og eventuelt kunne ændre bolig. At være ude hele dagen og så komme "hjem" og være tvunget til at tage bilen for at finde egnede steder til middag var en skuffelse. At gå til landsbyen var ikke i overvejelserne, når en eventuel gåtur begyndte med 400 m med en 30 graders hældning. Duede ikke for de fleste af gæsterne.

At diskutere mulige kompensation var ikke en mulighed med den attitude ejeren viste og vi ville ikke bruge energi på at diskutere. Vi ønskede at udnytte tiden til at lære Toscana at kende. Det lykkedes for et svensk par at forkorte deres booking fra 7 til 5 nætter efter megen diskussion. Der blev dog ikke tilbudt kompensation på værelsesprisen.

Anbefaling til kommende gæster

Beliggenheden i Toscana er fantastisk med nærheden til mange attraktioner, vingårde mm. Vi lærte at næste gang kontrollere detaljet om det lovede virkelig er på stedet og i drift inden vi rejser, og at det så skal være muligt at ændre bolig hvis noget væsentlig mangler.

Podere Palazzolo
Rent og pænt

Rent og fint i værelse og i morgenmadslokalet. Ude i haven er der dog meget at forbedre.
Gæstfrihed

Gælder pigen der står i receptionen. Ikke ejeren af stedet.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Palazzolo
Dobbeltværelse Giardino med morgenmad

Meget koldt om natten i værelset. Ekstra tæppe nødvendig. Sidste dag slog man dog varmen til i badeværelset. Sparsom morgenmad for en svensker, men OK
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool

1. maj gælder uanset vejret.
Restaurant

Katastrofe da den ikke var i drift
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Beliggenhed, service, fabelagtigt køkken

Voksenhotel! Et fantastisk sted, der helt overgik vores forventninger. Det var bare rent afslapning, at ligge i en af hængekøjerne og svinge med benene medens man kunne se ud over Chiantis vinmarker, med et dejligt glas sangiovese i hånden.
Lækkert sted. Pænt og rent. lækker morgenmad. Pas på vedmorgenbordet. Der er mange retter og de bliver serveret i rækkefølge medens de er varme - hvis de skal være det - sov. Der er virkelig meget mad.
Køkkenet er outstanding.
1, minus: Vi havde kun 1 overnatning, men vi kommer helt sikekrt tilbage.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg naboens vingård. Der kan man få en lille vin- og oliesmagning af deres engen produktion. Her møder man ligeledes gæstfirhedsom vi kender det fra "Dengang da alt var bedre end i dag".
Der bliver også arrangeret ture i deres vinmarker og olivenlunde.
Gården er beliggende direkte nedenfor Podere palazzolo.

Podere Palazzolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Palazzolo
Dobbeltværelse Small med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
Internetadgang

Ej benyttet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Tag gerne hertil

Billedskønt, venligt familiehotel. Rent, behageligt og helt ok mad. Frodig have med mange små kroge. Fantastisk udsigt og en lille pool til afkøling. Vingårde i nærheden, og en times smuk vej til Firenze. Kræver bil.

Anbefaling til kommende gæster

Tenuta di Ricavo har en ekstraordinær restaurant med bla frokost til rimelig pris.

Podere Palazzolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Palazzolo
Dobbeltværelse Junior Suite med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Margareta och Elin från Kalmar i Sverige bodde på Il Palazzolo i Castellina in Chianti från den 15. till den 18. augusti 2009.

Hejsan, resan var mkt trevlig och bra. Städerna vi besökte var helt underbara liksom hela Italien. Boendet var mkt bra speciellt i Castellina in Chianti. Det enda problem vi hade var det sista stället på kusten. Då vi skulle checka ut från hotel baia del sorisso i castiglinocello så ville de att vi skulle betala för våra nätter. Fick då leta fram kvitto och prata med henne en lång stind innan hon förstod att vi redan betalat hemma. Något missförstånd mellan de och er?? Det andra som var lite problem med var bilkörningen och de instruktioner vi fick av er. Kortfattade och svåra att tyda. För en som aldrig varit i Italien och skulle köra kunde instruktionerna varit lite mer detaljerade. Hjälpte inte ens att man hade bilkarta. Plus att skyltningen i Italien är inte den bästa. Fick fråga oss fram några gånger med både bra och dålig utgång. Men vi kom fram till slut som tur var. Fick se mkt av landskapet i alla fall. Vi trodde det skulle bli svårt med språket och då speciellt ute på landet, men alla var mkt hjälpsamma även de som inte kunde engelska. Men som tur var kunde de flesta prata engelska så vi blev mkt positivt överraskade.
Helt klart en resa vi skulle rekommendera till andra och speciellt hyra bil då man får se och uppleva mkt. Efter att vi kom hem var det draget 1160,09 kr på kontot från maggiore biluthyrning. Vi tyckte detta var lite konstigt iom att vi redan betalat bilen. Har varit i kontakt med er ang detta och har nu fått räkning som ni säker fått kopia på. Vi kunde maila er då vi fått denna. Var endast en person som körde bilen, margareta som står som driver. Sedan förstår vi inte vad den andra kostnaden står för. Detta blev vi inte informerade om innan eftersom allt redan var betalt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og Bo fra Næstved boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 10. til d. 17. august 2009.

Il Palazzolo var vores eget valg. Det beroede på oplevelser fra et tidligere besøg. I forhold til vores andre ophold på denne rejse, virkede stedet koldt og stemningsløst. Morgenmaden var så kedelig at vi foretrak den lokale bar i Castellina i stedet. Værelset var upåklageligt, men vi må erkende, at det ikke var den type ophold vi ønskede. Næste gang lytter vi til jeres anbefalinger i stedet. Men området er dejligt, og vi nåede at opleve Palioen i Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Trine fra Silkeborg boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Castellini in Chianti, Toscana er en rigtig hyggelig lille by. Hele Toscana er bare hyggeligt og fantastisk at køre rundt i. Vi besøgte Siena med den flotte plads og de mange turister. Montepulcino er fantastisk og det kan anbefales at gå ind på vinsmagningsstedet Fattoria Pulcino og få to eller ti bruscettaer sammen med et glas vin - gratis naturligvis. De vulkanske kilder og varme bade i Bagno Vignoni er en lækker oplevelse. Det ligger sammen med hotellet Posta Marcucci. Det koster 15€/mand at bade der, hvis man ikke er gæst på hotellet. Men vi nød hver en time vi brugte med at gå fra det ene varme bad til det næste endnu varmere bad!!!
Vores hotel Il Palazzolo i Castellina in Chianti levede dog ikke helt op til vores forventninger. På hjemmesiden fik vi indtrykket af, at her boede den unge ejer (hvilket hun ikke gjorde) og ind imellem blev der lavet aftensmad i restauranten til gæsterne. Da vi ankom til hotellet fik vi at vide, at her kunne man ikke få aftensmad overhovedet. Desværre var det heller ikke muligt at købe drikkevarer på hotellet, hvilket vi savnede især når vi gerne ville have en drink inden aftensmaden. Vi betalte ekstra for et værelse med udsigt, men der var ikke meget udsigt fra vores vinduer. Morgenmaden på hotellet var dog god og varieret hver dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Troels og hans bedre halvdel fra København boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 22. juni 2009.

Har I været glade for byen og området?
Ja området er rigtigt dejligt, udsigten er helt forrygende, og byen dækker ens behov når man er på ferie – både hvad angår restauranter, men også de små butikker.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi havde inden vores endelige beslutning, nøje udvalgt stedet og specielt den størrelse som pensionen havde – 10 gode værelser, hver enkelt indrettet forskelligt og så en pragtfuld udsigt. Vi havde valgt et ”superior” dobbeltværelse, men kan efter hjemkomsten se, at vi vist ”bare” fik et standard værelse med egen indgang. Yderligere betød det meget at det var et roligt sted, hvor børn ikke accepteres – lidt hårdt udtrykt på hjemmesiden – men dejligt når man efter et stresset forår ønsker at slappe helt af. Vi har selv børn og børnebørn, men hver ting til sin tid. En turbulent aftenoplevelse fik vi også, hvor den ansatte kok åbenbart havde valgt at opsige sin stilling, da ejerne ikke forsynede hende med de nødvendige råvarer, sådan at den lovede aftenservering kunne finde sted. Da pensionen kun var personalebemandet i dagtimerne, stod vi der med den meget søde, tidligere, kok, som heldigvis kunne anvise os et sted i byen, hvor de 5 øvrige par og os, så fandt ind – en hyggelig oplevelse med 4 forskellige nationaliteter, men samtidig tankevækkende.

Den ”unge frue” bor for øvrigt ikke på stedet, men så sig vel ”tvunget” til at komme på stedet den efterfølgende dag grundet den meget uheldige situation omkring aftenserveringen (eller fordi receptionisten havde fri). Hun medbragte 3 drenge, vel i alderen 10 - 13 år, som – ret hæmningsløst - benyttede pensionens pool, og efterfølgende spillede fodbold på grusstierne omkring bygningerne samt op af vore vinduer...efterfulgt af noget temmelig støjende drengeleg - den dags siesta blev rimelig begrænset… at ”børn ikke accepteres” gælder åbenbart ikke ejerne.

Ros skal lyde til den meget søde – og kompetente – receptionist, som var tysk, men også beherskede det engelske sprog. In-Italia må nok ind og vurdere præsentationen af pensionen, inklusive værelsestyperne inden så længe....

Har I tips til de næstkommende?
Hvis stedet ikke har fået orden på deres ”kokkeproblemer” så gå ind til byen – det tager ca. 12 – 15 minutter til byen og 10 minutter hjem, men husk gode sko – det går meget op ad bakke ud og meget ned af bakke hjem :-)

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vær opmærksom på at stedet er uden personale fra aftenserveringen (hvis den finder sted) er afsluttet til morgenmaden. In-Italia´s hjemmeside er rigtig god og vejledende, vi har brugt den meget før turen til at vælge vores dagture, men også opholdssted, men måske I lige skulle se lidt på opdateringen af pensionerne ref. ovenstående

In-Italia's kommentar

Antallet af værelsestyper er nu blevet reduceret til tre, og restauranten burde være oppe at køre igen....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sven och fru med vänner från Myggenäs i Sverige bodde på Il Palazzolo i Castellina in Chianti från den 3. till den 6. maj 2009.

Vi har varit i Italien tidigare, förra året två gånger för att för att besöka vingårdar i norra Italien. Nu var planen att besöka vingårdar i mellersta Italien. Vi har tidigare varit på vinvandring i Toscana. Tre dagar skulle vi vara i Toscana och tre dagar i Umbrien, Montefalco. Vi valde övernattningar så de skulle ligga bra till för att nå våra förbokade besök, samt för lite spontana besök. Av den anledningen valde vi Palazzolo i Castellina. En annan anledning är att vi söker lite avskilda lägen i samklang med naturen.
Palazzolo får toppbetyg mycket p g a den personliga servicen och den goda maten, men jag rekommenderar inte boende i Castellina om man inte har tillgång till bil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jorunn og rejsefællen fra Vestby i Norge boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 22. juli 2008.

Vår tur til italia ble en opplevelse.
Castellina in Chianti er en sjarmerende by, og ligger midt i smørøyet i forhold til vårt ønske om å oppleve Toscana. Byen var en flott utgangspunkt for utflukter og turer i Toscana. Siena - middelalderbyen, Montepulciano - med vinsmaking, og flott natur for å nevne noen.

Vi bodde på Il Palazzolo - et deilig sted, drevet av en ung dame som virkelig gjorde sitt for at vi skulle få en god opplevelse. Denne måten å bo på var ny for både meg og min partner. Det var ro og fred, og for oss som ikke hadde barn med, men skulle ha en opplevelsestur for voksne, kan dette bare anbefales. Kort vei til byen med flere gode spisesteder. I tillegg var det mulig å bestille middag på "hotellet". Godt bassengområde.

Vi hadde vår ukes tur delt opp i 2. Jeg kan trygt anbefale in-italia.dk som reise-byrå. alt fungerte. God service. Første gang jeg bestiller tur på nettet, og den beste opplevelsen fikk vi gjennom in-italia.dk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gudrun og rejsefælle fra Lemvig boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 7. til d. 13. juli 2008.

Vi er kommet godt hjem igen efter en dejlig ferie i Toscana. Byen Castellina er ikke særlig bemærkelsesværdig, men opholdsstedets beliggenhed var utrolig smuk med udsigt til vinmarker, olivenlunde og det smukke grønne bjerglandskab. Ligeledes var det en særdeles venlig og god betjening, vi fik af værtinden og personalet på opholdsstedet. Værtinden talte flydende engelsk og serverede selv for os hver aften og bidrog meget til, at hendes gæster følte sig meget godt tilpas. Toscana overgik generelt vores ellers høje forventninger til et smukt landskab, middelalderbyer / borge / hyggelig atmosfære, behageligt klima, så vi vender gerne tilbage til Toscana en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 Næste side
 

Lignende boliger

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populært i Toscana

search map