Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er virkelig fristende blot at blive på hotellet og nyde udsigten over et glas vin, men med kun 8 km til Castellina in Chianti for slet ikke at nævne de 15 km til Siena (og adskillige andre maleriske og spændende byer inden for kort køreafstand) er hotellet en glimrende base for udflugter.

Restaurant med traditionelle toscanske retter

Hotellets restaurant serverer (naturligvis) traditionelle toscanske retter, som passer fint til de lokale vine. Kort fra gården ligger der for resten en vingård, som ejes af samme familie, der har hotellet.

Bygninger i traditionel landstil

Bygningerne fremstår i den traditionelle toscanske landstil, hvor gulve i terracotta (eller klinker i samme varme farve) og lofter med fritliggende bjælker præger de fleste rum, og hvor møblementet med sit smedejern og mørke træmøbler (i en vis udstrækning antikke) bidrager til indtrykket.

Værelserne

Der er tre typer værelser på gården: Classic, Superior og Exclusive. De er alle møblerede i rustik, toscansk stil og har gulve i klassisk terrakotta. De har alle privat badeværelsemed bruser, wc og hårtørrer, sikkerhedsboks og satellit-tv. Skønt der også er en vis forskel i indretningen, er den primære forskel mellem de tre værelsestyper størrelsen: Classic er de mindste, Superior er noget større, og Exclusive er størst (og så har størstedelen af sidstnævnte lille terrasse med bord og stole).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map