Feriebolig i Casale Marittimo i Toscana

Borgo il Poggetto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ganske oplagt at vælge Borgo il Poggetto, hvis du vil bo i fredelige og landlige omgivelser med under 10 minutters kørsel til stranden og samtidig have en pool at plaske i. Du er også kun 3 km fra en hyggelig middelalderby!

Strand og pool

Ude i bakkerne syv kilometer fra sandstrandene ligger Borgo il Poggetto, der består af 20 lejligheder. Hvis du ikke har lyst til at tage til stranden for en dukkert, er her også et 12 x 6 meter stort svømmebassin (140 cm dybt).

Lejligheder og faciliteter

Alle lejlighederne er enkelt indrettede og ligger med indgang i stueetage. De har alle terrasse med bord og stole. Gården rummer også fjernsynsstue med satellit-fjernsynsamt vaskeri.

Spisemuligheder

Naturligvis er der også grill, så man selv kan lave mad i det fri, men den nærmeste restaurant ligger heller ikke mere end en kilometer væk. Flere spisesteder og indkøbsmuligheder finder du i den hyggelige Casale Marittimo, som ligger små tre kilometer herfra.
NB: Efter kl. 22:00 kan man kun komme ind ad porten med den udleverede nøgle, så alle kan sove i ro og mag og bilerne stå i fred.

Lejlighederne på Borgo il Poggetto

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Er på 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Er på 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (med fire gasblus og køleskab), sovesofa til to personer og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Agriturismo il Gheppio

Guardistallo, Toscana

Anbefalinger til dig

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map