Feriebolig i Casale Marittimo i Toscana

Borgo il Poggetto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ganske oplagt at vælge Borgo il Poggetto, hvis du vil bo i fredelige og landlige omgivelser med under 10 minutters kørsel til stranden og samtidig have en pool at plaske i. Du er også kun 3 km fra en hyggelig middelalderby!

Strand og pool

Ude i bakkerne syv kilometer fra sandstrandene ligger Borgo il Poggetto, der består af 20 lejligheder. Hvis du ikke har lyst til at tage til stranden for en dukkert, er her også et 12 x 6 meter stort svømmebassin (140 cm dybt) med tilhørende panoramisk solterrasse.

Her produceres olivenolie og vin


Den unge Valentino, der har overtaget gården fra forældrene, er yderst aktiv på hans mange hektarer jord. Forældrene bor endnu i hovedbygningen og er ikke længere så aktive på markerne. Den energiske Valentino står tidligt op og sørger for både oliventræerne, vinmarkerne og gæsterne - han får dog hjælp af nogle ansatte til at kunne nå det hele. Han producerer en god oliveolie og også lidt vin samt en del grøntsager. Vinen er en udmærket gennemsnitlig husvin, og rundt i området ligger der mange vinproducenter, der er et besøg værd - benyt endelig lejligheden til at smage de forskellige olivenolie sorter, når du nu er på en gård der har så god, og så forskelligartet produktion at byde på.

Lejligheder med egen have, veranda eller terrasse

Lejlighederne er enkelte og stedet indbyder i øvrigt til at opholde sig mest udendørs. Lejlighederne har hvad der skal være, men et enkelt interiør og udemærkede senge. Lejlighedernes virkelige force er dog deres terrasse, have eller veranda, da her i olivenlunden blandt de toscanske bakker, er der en ganske rolig og stille atmosfære, og der er virkelig en særlig sjæl der hersker over Borgo il Poggetto og naturen omkring, der gør at gæsterne her, vurderer stedet som meget godt. Valentinos forældre og ham selv er ganske ydmyge (og det afspejler sig i priserne) og virkelige gæstfrie. Stedet er dejligt, hvis du ikke har høje krav til den indendørs standard og du vil nyde at sidde herude på terassen, hvor olivenlundede har sine egen lyde og musik til dem der vil lytte til den. Alle lejlighederne har indgang i stueetagen trods de ligger forskudt over hinanden pga. skråningens udformning. Gården rummer også fjernsynsstue med satellit-fjernsyn samt vaskeri.

Spisemuligheder

Naturligvis er der også grill, så man selv kan lave mad i det fri, men den nærmeste restaurant ligger heller ikke mere end en kilometer væk. Flere spisesteder og indkøbsmuligheder finder du i den hyggelige Casale Marittimo, som ligger små tre kilometer herfra. NB: Efter kl. 22:00 kan man kun komme ind ad porten med den udleverede nøgle, så alle kan sove i ro og mag og bilerne kan stå i fred.

Læs om lejlighederne på Borgo il Poggetto

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Agriturismo il Gheppio

Guardistallo, Toscana

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map