Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Borgo di Montereggi

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os to km uden for den lille by Limite sull'Arno, hvor du finder restaurant-pizzeria og et par dagligvarebutikker, og gårdens beliggenhed er virkelig privilegeret: Du er 500 meter fra landevejen, hvilket gør at du let kommer omkring, uden at du generes af nogen trafikstøj.

Tiderne skifter

Den gamle gård var indtil 1970'erne beboet af bondefamilier, men flugten fra landet til byen gjorde, at den til sidst blev forladt og siden gennemgribende istandsat til ferieudlejning. Det kan vi glæde os over i dag. Men landbruget er nu ikke helt forsvundet, for på gårdens store jorden dyrkes oliven til god olie og druer til dejlig vin.

Gode lejligheder og bedre udendørsområder

Lejlighederne er helt simple, men gennemført gedigne, med et praktisk møblement, køkkenhjørner med fire gasblus, ovn og et køleskab (forholdsvis lille). De har desuden satellit-tv, men ellers byder de ikke på så megen moderne komfortartikler. De har alle bord og stole tilknyttet, for lejlighederne i stueetagen lige ved døren, dem på første etage skal man først ned af trapperne før man finder dem på græsplænen foran bygningerne. I haven finder du også fire store (meget store) griller til fælles brug og en 15x 8 meter stor pool med en dybde fra 110 til 160 cm samt et børneområde med dybde helt ned til 10 cm, der er omgivet af en stor terrasse med solsenge og parasoller. Der er for resten også Wi-Fi ved poolen.

Læs om lejlighederne på Borgo di Montereggi

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Fattoria Colleverde

Terricciola, Toscana

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

search map