Anmeldelser af Villa Denise

Terrazza til lejlighed Iris
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Denise

Læs personlige anmeldelser af Villa Denise som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Denise. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Campiglia Marittima som feriedestination

Villa Denise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Denise
Toværelseslejlighed Papavero med fire sovepladser (første sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Villa Denise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Denise
Toværelseslejlighed Iris med fire sovepladser (første sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Intimt hyggeligt feriested.

Vi har haft en fantastisk oplevelse, i et miljø der er familie ejet i tre generationer. Vores to store børn og min mand og jeg er blevet så betaget at stedet og de små byer omkring, at vi helt sikkert vender tilbage. Men så vælger vi en leglighed med egen terrasse, de er også lidt større. Denise er den mest gæstfrie italiener jeg har mødt. Vi kom senere end kl. 19 men hun mødte os med smil og glæde. startede med at vise os de basale ting, fortalte hvor vi kunne finde en købmand, et sted at spise, hun havde endog printet en kørselsvejledning på Dansk. Vi kunne med det samme mærke at vi var ønsket som gæster. Helt igennem en fantastisk sted til ferie, både aktiv men også ren afslapning. Kan varmt anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Der er mange små landsbyer i bjergene, som er besøg værd. Turen derop til er på små veje og med en helt fantastisk udsigt. Vi besøgte byen Castagneto Carducci hvor vi var på resteurent "Il Cappellaccio" og få en "lille" pizza. den var så stor at to personer sagtens kunne dele en og gå derfra stopmæt. Man skal bestille bord, da den er godt besøgt.

Villa Denise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Denise
Toværelseslejlighed Ginestra med fire sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Dejligt sted i flotte omgivelser

Rigtig dejligt sted med super lejlighed og rigtig flot udsigt.
Stemningen på stedet er meget familiær. Vi oplevede at få serveret div spiselige ting fra familien under vores ophold.

Vi kan anbefale lejligheder der hedder Iris, da der er den mest utrolige udsigt fra en fantastisk tagterrasse, over bjerge, landskab og kysten.

Anbefaling til kommende gæster

Fin lille by ikke langt fra huset, men desværre køres der rigtig stærkt på vejene så det kan ikke anbefales at gå til byen, desværre.

Hyggelig lille by med gode restauranter og små hyggelige butikker, hvor der er mulighed for indkøb af frugt, grønt og brød.
Der er også en større Coop, hvis man skal handle "stort"

Ikke langt til dejlig bred og lang strand, hvor man kan vælge både betalings strand eller det mere fredelige.

Villa Denis er et rigtig godt udgangspunkt, hvis man vil bor lidt væk fra byerne i fredelige omgivelser.

Der er overkommelig afstand til alle den større og spændende byer i området.


Villa Denise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Denise
Toværelseslejlighed Iris med fire sovepladser (første sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Wiwi og Kurt fra Herning boede på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 12. til d. 23. juni 2012.

Vi har haft en dejlig ferie i Vila Denise. Fik en hjertelig modtagelse af Denise, lejligheden (Iris) var super med en skøn terrasse med pragtfuld udsigt, det var perfekt.
Byen Campiglia Marittima, en skøn lille by uden tingel tangel,.dejlig. I køkkenet kunne der godt været lidt mere porcelæn, så som skåle m.m., men det er blot en lille ting.
Afskeden var ligeså hjertelig som modtagelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Meinhard og familie fra München i Tyskland har holdt ferie i Villa Denise i Campiglia Marittima 11-25. maj 2012.

Jeg er ked af, at jeg først nu svare på jeres mail (vi var 11. til 25. maj i Campiglia Marittima, Villa Denise, Appartement Iris). Vi var meget tilfredse med Villa Denise. Familien har siden skabt noget meget beundringsværdigt. Man føler sig som i en botanisk have (faderen har en kærlighed til planter og landbrug). Familien er meget venlige og villige til at hjælpe, hvis man har brug for noget, de har sågar hjulpet os med at grille. Følgende punkter kunne forbedres:
• Belægningen på teflonpander er meget ridset. Så vidt jeg ved, det er en sundhedsfare. Derfor bør pander udskiftes.
• På satellitsystemet er intet indstillet. Her bør et udvalg være indstillet på senderen skal som gæster normalt er interesseret i (italiensk, tysk, engelsk, skandinavisk... ellers skal du lede blandt mere end 3000 programmer).
• Så vidt jeg ser det, kan man ikke se placeringen af lejligheden på hjemmesiden (stueetagen / 1. etage, udsigt etc.) ikke angivet, og så ikke boligerne ikke angivet med deres navn. Vi vidste fra et tidligere ophold at lejlighed Iris er på 1. sal og har en åben terrasse mod havet til vest.

Med venlig hilsen, Meinhard

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Jette og rejsefællen fra Hasle boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 10. til d. 13. august 2011 og på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 13. til d. 27. august 2011.

Vi har følgende ”buket roser” til Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno:

Rigtig hyggeligt hotel med meget sød og venlig betjening af hele familien på hotellet samt øvrige ansatte. Vi fik selv mulighed for at vælge mellem flere værelser – alt efter om vi lagde vægt på udsigt eller super stor terrasse med borde, stole og læggestol samt nyere badeværelse. Vi valgte 1. sals værelset med den store terrasse og stor parasol. Det var skønt.Overraskende god morgenmadsbuffet. Restauranten på hotellet anbefales. Vi havde bevidst ikke valgt halvpension da vi bedst kan lide at besøge forskellige spisesteder i byen. Men det endte alligevel med at vi spiste der 2 ud af de 3 aftener. Dejlig mad – særdeles fornuftige priser og super betjening. Hotellet har en super beliggenhed som udgangspunkt for udflugter i området. Perugia er en herlig by – domkirken i Orvieto er fabelagtig men bedst af alt var dog vores besøg i Assisi. Det var en fantastisk oplevelse. Den må man ikke snyde sig for. Der er altså en speciel ånd i den by! Det kan anbefales at se filmen Frans af Assisi inden man rejser! Og har man ikke været i Cortona før er det også en mulighed. Nemt at komme dertil fra f.eks. Rom hvor vi landede.

Og så til vores ”hjertebarn” Villa Denise i Campiglia Marittima:

Det er andet år vi opholder os i lejligheden Iris på 1. sal i Villa Denise. Sidste år tilbragte vi en uge her og vi blev så forelskede i stedet at vi simpelthen blev nødt til at vende tilbage 14 dage i år og vi blev ikke skuffede.

Villa Denise er en perle – intet mindre. Men det er vigtigt at understrege at lejligheden Iris på første sal absolut er den bedste. Den anden lejlighed på 1. sal er også i orden mens de 4 i stueetagen er knap så gode.

Villa Denise er et utroligt hyggeligt og velplejet sted med unik beliggenhed tæt på byen – 10 km til fantastisk strand – Carrepiano kan anbefales – god parkering – læggestole og parasoller - mulighed for utallige småture op i bjergbyerne bagved – mulighed for at nå både Pisa – Grossetto – Og ikke mindst en heldagstur til Elba. (Stå tidligt op – der sejles fra Piombino en gang i timen billigst mandag – onsdag i alt 62 euro tur/retur for 2 voksne. Køb et heldagsbuskort på Elba til 8,5 euro pr mand pr dag og hop af og på bussen.) En tur til Suvereto – Sassetta – Borghli m.m. kan man ikke tage for ofte. Men husk der er tale om snørklede men ok veje så det tager tid at køre bare 15 km. Men så kommer man også op til byer, som lever deres eget stille italienske liv. Man tror næppe vi lever i samme århundrede.

Nå tilbage til Villa Denise. Iris har en ca. 20 m2 stor terrasse med 180 grader view ud til havet med Elba i det fjerne. Fri udsigt til olivenlunde – vinmarker – krydstogtskibe med lys om natten – kort sagt en fabelagtig udsigt. Vi må indrømme at vi selv lavede god italiensk mad de fleste aftener hjemme da vi simpelthen ikke kan sidde bedre end på denne terrasse.(Coop i Venturina kan stærkt anbefales) Skønt pool – dejligt solområde. Og så til fruen i huset. Fruen kan kun tale italiensk og fransk og er frygtelig ked af at hun ikke kan tale engelsk. For hun vil simpelthen gøre alt for sine gæster. Da hun fandt ud af at vi kunne en smule fransk, lykkedes det os at få en rigtig god ”snak” i gang med hende. Hun er meget elskværdig og kom også med lækre hjemmebagte kager en aften. Hyggeligt.

Da vi i år rejste i august holdt vi i år ferie med italienerne selv. Da skal man lige være opmærksom på, at disse i høj grad medtager deres hunde og det er tilladt på Denise. Det gav ikke os problemer men har man allergi bør man være opmærksom på dette.

Iris i Villa Denise giver mulighed for total afslapning i god kombination med strand og bybesøg.

Jo – tak vi har haft 17 perfekte dage som jo ikke er blevet dårligere af at vi ikke har haft så meget som en sky på himlen alle dage!

I må meget gerne videresende vores begejstring og ros til begge indkvarteringssteder – det fortjener de.

Vi glæder os til efterårsferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michala og rejsefælle fra Allerød boede på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 16. til d. 23. oktober 2010.

Det var et dejligt sted, søde mennesker som forsøgte af al magt at hjælpe med at få varmt vand, hvilket lykkedes 3. dag.

Skøn udsigt fra vores terrasse, men de øvrige (tomme) lejligheder havde ikke den mest spændende udsigt.
Det var lidt overdrevet at man kunne gå på nettet, man skulle ned ad de udvendige trapper og stå et helt specielt sted i en garage for at kunne gå på, lidt besværligt.

Hvis man er en familie eller venneflok som kan rejse og bo tæt på hinanden i hver sin lejlighed, er stedet ideelt, men vi var glade for at være alene på stedet, for man bor som sagt tæt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og rejsefæller fra Herning boede på Tenuta Cantagallo i Capraia e Limite fra d. 17. til d. 24. juli 2010 og på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi har haft en dejlig ferie på begge destinationer.
Den første dag til Tenuta Cantagallo (Capraia e Limite) måtte vi ringe til receptionen for at meddele, vi ville komme for sent grundet de trafikale forhold. Receptionisten lagde så bare nøglen under måtten samt gav os hendes mobilnummer i tilfælde af, vi havde spørgsmål. Da vi ankom viste det sig, at hun havde sørget for at nogle andre danskere, som var på stedet, tog sig kærligt af os og viste os tilrette. Det kalder jeg service!!

Det var meget varmt (op til 39 grader) og derfor var det hedt at sove på første sal, når der ikke var aircondition. En ting man evt. kunne installere der oppe under taget!!

Et dejligt sted med fantastisk udsigt!!

I Campiglia Marittima var vi også ventet. Receptionisten tilbød at hjælpe med baggagen, han slog vores parasol op hver morgen og spurgte os, hvordan vi havde det, om vi ønskede forslag til ture i området, om vi manglede noget. Helt igennem en dejlig uge. Lejligheden var stor og rummelig, dejligt indrettet, skøn swimmingpool/solterrasse, en helt vidunderlig udsigt over det Liguriske hav/øen Elba og det lå lige for foden af den charmerende by Campiglia Marittima, som man kunne gå ind til.

Til jer vil jeg sige: Flot service, nem og enkel betjening af hjemmeside, gode oplysninger/turforslag, gode priser. Tusind tak for det.. I var med til at gøre vores ferie til Italien til en uforglemmelig oplevelse!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Leif og rejsefælle fra Faaborg boede på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 12. til d. 23. september 2009.

Vi har tidligere rejst med In-Italia, hvor turen gik til Amalfikysten og hvor alt fungerede perfekt. Vi valgte derfor også denne gang at besøge jeres hjemmeside, som vi er meget begejstrede for. Den giver en rigtig god mulighed for at finde det rigtige sted, at vurdere både ferieboligens standard og muligheder for oplevelser i området.

Vi brugte de første 5 dage til storbyferie (Pisa, Firenze) og til besøg i Lucca, Siena m.fl., hvorefter vi kørte til ferieboligen.
Villa Dinese er helt klart en feriebolig af høj standard og den ligger i et dejligt område med mulighed for at opleve mange af de gamle bjerglandsbyer og hvor vi også er tæt på gode badestrande. Vi følte helt klart, at personalet var interesseret i, at vi som gæster skulle føle os godt tilpas. Vi har således ingen tips til de næstkommende, da evt. spørgsmål vedr. udflugter eller indkøb klares med venlighed af personalet. Alt i alt en ferie med gode oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populært i Toscana

search map