Anmeldelser af Agriturismo San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo San Lorenzo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo San Lorenzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo San Lorenzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Paradiset i Toscana

En bolig der giver dig stilhed, skønhed og ro udover alt andet. Med bølgende marker så langt øjet kan se, afbrudt af deres egne vinstokke byder San Lorenzo på den perfekte oplevelse for dem, der ønsker at se det smukkeste af Toscana. Mathilde, der driver San Lorenzo, er den perfekte værtinde. Poolen er placeret således, at man kan nyde solen hele dagen, en utrolig udsigt, og selvfølgelig den dejlige pool. Og med sin bolig ved siden af er en kop kaffe eller en kold øl aldrig mere end et minut væk. Gode fødevarebutikker ikke mere end et kvarter væk, magiske spadserture i området og middelalderlige landsbyer en halv time væk, hvilket gør denne bolig et paradis for dem der elsker Italien. Vi har brugt vores ferie der to å ri træk, og det bliver til mange flere år.

Anbefaling til kommende gæster

Montalcino. Montepulciano. Pienza. Buonconvento. Siena.

Agriturismo San Lorenzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo San Lorenzo
toværelseslejlighed n. 9 med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Malin och Magnus med deras son från Diö i Sverige bodde på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento från den 19. till den 24. oktober 2011.

Nyss hemkomna och ännu upprymda efter vistelsen i Toscana. Vi har bara gott att säga om San Lorenzo. Värdparet visade fantastisk gästfrihet och generositet och att det fanns husdjur på gården gladde vår treåriga son speciellt. Kan verkligen rekommenderas.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Åke med sällskap från Örebro i Sverige bodde på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento från den 16. till den 22. maj 2011.

Vi trivdes mycket bra vid vår vistelse på Agriturismo San Lorenzo i mitten på maj. Agriturismo San Lorenzo är beläget på en kulle med en fantastisk utsikt över de omgivande kullarna och den 3,5 km långa grusvägen från huvudvägen var perfekt för morgonpromenader. Gårdens menageri med tupp, hönor, kalkoner, påfåglar och hundar var trots allt inte störande. Gårdens egen ”restaurang” var tyvärr inte öppen för middag, vilket angavs på hemsidan. Om det önskades så kunde dock frukost ordnas. Det fanns en enkel murad grill som var användbar (men inte mycket mer) för grillning av det utsökta lokala köttet (griskotletter och Chianina biffar!) istället för tillagning inomhus. Lägenheten (Nr. 7) var bra, med bra sängar, fräscht badrum och ett enkelt men praktiskt kök. Temperaturen i lägenheten var dock väl så låg pga. att stenbyggnaden kylde och det krävdes krävde vädring på dagen så att varmluft släpptes in. I närliggande Buonconvento (ca 5-6 km bort) fanns allt nödvändigt att handla, framförallt praktiskt på COOP. Efter att ha försökt få kontakt med ett företag (reklamfodrar från San Lorenzos kontor) som ordnade guidad tur med vinprovning, så ordnade Mathilde kontakt med en ny kvinnlig guide (Giulia Vitturi) som var mycket bra. Hon guidade oss framförallt till en liten men fantastisk vingård som heter Ventolaio där Luigi och Maria lät oss smaka helt underbara Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino (2007 kommer att bli toppen!), Vin Santo och Grappa. Vi hade aldrig hittat dit utan Giulia och knappast kunnat prata med Luigi och Maria eftersom de enbart talade italienska. Ett besök på Ventolaio rekommenderas!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ken og familien fra Kastrup boede på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento fra d. 21. til d. 28. august 2010 og på Villa del Papa i Lucca fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Det var en dejlig ferie begge steder.

Buonconvento var meget hyggeligt og helt autentisk. Skøn udsigt!! Matilde (ejer) var utrolig afslappet på særdeles positiv måde, hvilket gav plads til alt. Restauranten, som hun drev på steder, var meget lækker. Der var tale om faste menuer inkl. vin og vand og i øvrigt masser af mad. Meget velsmagende og Italiensk i øvrigt få skidt fra lejlighederne.

Lejligheden var spartansk, men manglede ikke noget. Der var bestemt rent og pænt. Byen, som lå et lille kvarters kørsel derfra, var charmerende selvom den var lille. Vi satte stor pris på at have muligheden for at "smutte" til en by så let.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Podere La Casa

Montalcino, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map