Ferieboliger og hoteller i Buonconvento

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Buonconvento hører uden tvivl til Toscanas mest bedårende og maleriske småbyer.

Den usædvanlig velbevarede bymur fra 1379 med murkrone og pragtfulde gotiske porte (det er en skam, at tyskerne ødelagde den store sydlige port, Porta Romana, i 1944) udgør den perfekte ramme om de snørklede små gader, hvis bygninger i rødsten er i perfekt harmoni. Når du går rundt her, virker det ofte som om, at tiden har stået stille. Illusionen er dog ikke mere perfekt, end at du finder såvel banker som restauranter, butikker og barer (supermarkederne ligger heldigvis uden for det historiske centrum).

Selv i Toscana, der ellers ikke savner pittoreske byer, er Buonconvento en sjælden seværdighed, og den eneste årsag til, at den ikke er mere kendt, er dens beliggenhed: Havde den ligget på en bakketop, og ikke i bunden af dalen, ville den have været ligeså overrendt størstedelen af året, som den nu er fredfyldt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map