Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning

Toscana

Byer i Toscana

Se alle byer i Toscana
Udflugter i Borgo alla Collina
 

Udflugter

Poppi

Poppi Poppi hører bestemt ikke til Toscanas største og mest kendte byer, men har man blot været der én gang, så glemmer man ikke byen igen. Poppi har 6000 indbyggere, og da det fortsat er meget få turister, som finder frem hertil, så er byen aldeles uspoleret.

Læs mere...
 

Casentinodalen

Casentinodalen Casentinodalen strækker sig over et område, der grænser ned til Arezzo mod syd og mod nord til omkring byen Stia i det østlige Toscana. Området har meget at byde på, selvom det ikke kan måle sig med sin mere kendte og langt mere overrendte nabo, Chianti. Her finder besøgende i rigt mål gamle seværdige kirker, imponerende slotte som Castello di Poppi og smukke middelalderbyer; hver en bakketop i dalen tilhørte i feudal-tiderne en nærliggende borg eller et slot og de var næsten alle beboede med hvert sit leben af handel og samliv.

Læs mere...
 

Camaldoliklosteret

Camaldoliklosteret Camaldoliklosteret og eremitboligen er beliggende inde i Nationalparken Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi med få kilometers afstand, og byen Camaldoli er opstået omkring klosteret.

Læs mere...
 

Skt. Hans-fest og middelalder i Firenze (Firenze)

Skt. Hans-fest og middelalder i Firenze I Danmark fejrer vi Johannes Døberens helgendag med at tænde bål Skt. Hans aften, som er aftenen før helgendagen. Skt. Hans-fejringen er et levn fra vores katolske fortid, i det katolske Italien nøjes man ikke med bålet. Det gælder ikke mindst i Firenze, hvor Giovanni Battista, som Johannes hedder i Italien, er byens skytshelgen.

Læs mere...
 

Firenze

Firenze Firenze er hovedstaden i Toscana. Byen har været et kulturelt centrum siden den tidlige Middelalder. Boccaccio, Dante, Giotto, Leonardo, Michelangelo, Botticelli, Brunelleschi ... fra Middelalderen til Renæssancen ser vi, at en meget stor del af den vestlige verdens mest fremtrædende kunstnere, videnskabsfolk og arkitekter stammer fra eller er blevet udlært i Firenze.

Læs mere...
 

Prada Outlet – Lo Spaccio (Montevarchi)

Prada Outlet – Lo Spaccio Outlettet ligger i den lille by Montevarchi ca. 31 km væk fra Arezzo og ca. 100 km fra Firenze. I forhold til andre outlets er dette specialiseret i bare ét mærke – Prada. Så hvis man elsker Prada, men ikke har råd til de dyre priser i butikkerne, er dette stedet at indfinde sig.

Læs mere...
 

Medici Villaer (Firenze)

Medici Villaer Medici-villaerne er en lang række af boliger, der er bygget af Medici-familien i de store landbrugsområder uden for Firenzes bymure. Medici-familien spillede en afgørende politisk rolle i Toscana i perioden fra det 15. århundrede til det tidlige 18. århundrede. I tillæg til deres imponerende boliger inde i byen valgte de at lade opføre residenser på landet, hvor de kunne rekreere, gå på jagt og mødes med litterater, filosoffer og kunstnere.

Læs mere...
 

Palio del Niballo (Faenza)

Palio del Niballo Palio del Niballo er en berømt, gammel og traditionsrig konkurrence i ringridning. Den er blevet afholdt i byen Faenza i regionen Emilia-Romagna, gennem mange år og altid den tredje søndag i juni måned.

Læs mere...
 

Sansepolcro

Sansepolcro Vi befinder os i det sydøstlige hjørne af Toscana, og der er kun få kilometer til Umbrien og Marche. Her ligger den lille by Sansepolcro, i dag for størstedelen en travl industriby, men den har dog et spændende centrum, hvis historie går langt tilbage i Middealderen.

Læs mere...
 

Designer Outlet Barberino di Mugello (Barberino di Mugello)

Designer Outlet Barberino di Mugello Designer Outlet Barberino di Mugello ligger ca. ½ times kørsel væk fra Firenze i retning mod Milano. Outlettet er bygget som en lille by i renæssancestil.

Læs mere...
 

Chianti vindistrikt

Chianti vindistrikt Endskønt vinene fra Chianti kendes fra meget gammel tid, så er chiantien, som vi kender den i dag af noget nyere dato, uden dog at være en årsunge. I 1834 skrev baron Bettino Ricasoli - en stor italiensk politiker kaldet ”jernbaronen” pga. sin jernhårde fremfærd - Notizie sulla fabbricazione di vini, hvori han beskrev druesammensætningen for chianti som den så ud helt frem til 1984: sangiovese for duft og kraft, canaiolo for duft og mildhed, malvasia og trebbiano for lethed og aroma.

Læs mere...
 

Crossroads Jazz Festival

Crossroads Jazz Festival Skulle man befinde sig i regionen Emilia Romagna i perioden fra februar til maj, og er man til jazz, er mulighederne mange. I disse forårsmåneder er det hvert år nemlig muligt at opleve Crossroads Jazz Festival.

Læs mere...
 

Siena

Siena Siena ligger i hjertet af Toscana blandt bløde bakker, vinmarker, oliventræer, grønne skove og vidunderlige landsbyer, hvor duften og farver af andre tider stadig lever. Sienas centrum er helt ubeskriveligt.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Toscana

Toscana

Borgo alla Collina

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Firenze: 63 km
  • Perugia: 129 km
  • Rimini: 134 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til