Agriturismo i Bolgheri i Toscana

Il Casale Etrusco

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Casale Etrusco er en gammel gård, som efter en komplet renovering blev åbnet som feriested i 1997.

Gård med have

Den er opdelt i 26 lejligheder fordelt på to større bygninger og et mindre hus. De tre huse ligger omkring en lille plads med småsten. Alle lejligheder er blevet restaureret og møbleret i overensstemmelse med de toscanske traditioner. I gårdens have findes borde og stole, sådan at man kan sidde og spise udendørs.

Nær strand og vinby

Gården ligger kun 3,5 km fra stranden og ca. 8 kilometer fra den lille, men blandt vinelskere så kendte og skattede by, Bolgheri og 2 km fra Donoratico. Il Casale Etrusco ligger på en slette, og det flade område egner sig godt til cykelture. Der går en større vej samt jernbane 150 meter fra gården, og derfor kan der forekomme trafikstøj.

Faciliteter

Ved hovedbygningen findes der reception, pool (brug af badehætte er obligatorisk), parkeringsplads, lille legeplads for børn og grill. I Donoratico findes butikker, supermarkeder, læge, apotek etc. Der er satellit-tv, pengeboks, havestole og bord til alle lejligheder. Der er trådløs internetadgang i nærheden af receptionen, men ikke i lejlighederne.

Lejlighederne på Il Casale Etrusco

Toværelseslejlighed Casetta med 2 sovepladser

Lille selvstændigt hus med alle værelser i stueetagen. Huset består af opholdsstue med køkkenhjørne med ovn og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Huset ligger lige over for hovedbygningen.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne (nogle lejligheder har også ovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. De ligger i stueetagen eller på første sal.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Agriturismo il Gheppio

Guardistallo, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map