Ferieboliger og hoteller i Barga

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Barga er en omvej værd, og hvis du alligevel er i Garfagnana eller Lucca, bør et besøg være obligatorisk. Byen er på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien og denne maleriske by ligger på en bakke, og mens du traver op gennem byens gader mod toppen, hvor du finder den pragtfulde domkirke, møder du det ene smukke hus efter det andet og betagende gyder, pladser og hvardags scenarier. Og oppe på toppen af Barga finder du den mest betagende udsigt til de omgivende bjerge, skovklædte skråninger og byens røde tegltage.

Toscansk idyl

Gennem de sidste årtier har adskillige udlændinge bosat sig fast i Barga, der med sin kunstnerkoloni og sine musikfestivaler virker stedse mere attraktiv for dem, der søger den ægte toscanske idyl uden det til tider generende antal turister, man finder så mange andre steder i regionen.

Byen rummer et utal af restauranter, pizzeriaer, butikker, barer og indkøbsmuligheder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map