Anmeldelser af Hotel Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Regina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Irene och sällskap från Tyresö i Sverige bodde på Hotel Regina i Bagni di Lucca från den 24. till den 27. juni 2008.

Under två veckor har vår familj bestående av 6 vuxna och 5 barn, rest tillsammans i Italien. Vi har besökt några platser i Toscana. Vi bokade boende och hyrbilar i god tid innan resan bl.a. genom In Italia.
Vårt första resmål var Bagni di Lucca, en liten charmig plats utmed floden Lima i Media Valle, inte långt från staden Lucca. Bagni di Lucca som är en oas av frid och själsligt lugn kallas även för poeters och prinsars mark, då orten en gång i tiden var en av Europas viktigaste och elegantaste kurorter. Bagni di Lucca är fortfarande känt för sina varma och kalla källor.
Vi bodde på Park Hotel Regina som är centralt beläget utmed huvudgatan. Ett trevligt något lätt bedagat hotell med anor från 1800-talet. Hotellet har egen pool till lycka för alla dem som vill bada mellan utflykterna. I Bagni di Lucca finns också en piscina dvs. en badanläggning med bassänger och för den som önskar termalbad (spa).
När man reser mellan Bagni di Lucca och Lucca bör man stanna upp vid Ponte delle Catene – Kedjornas bro – eller som legenden säger Ponte di Diavolo. Bron är väl värd ett besök.
Slutmålet för vår resa var San Vincenzo som vid första anblicken ser ut som en ordinär italiensk badort. Men San Vincenzo är mer än så. I centrum av staden har man tagit mer hänsyn till gångtrafikanterna än till de bilburna och det finns breda trottoarer och gågata. Här finns många restauranger och affärer. I San Vincenzo är också stora delar av stranden fri, något som är ovanligt i Italien. Det kan kosta ca 25 euro per dag att hyra två solstolar och ett parasoll på en strand i Italien. I San Vincenzo kan den som vill ta med sig sin egen solstol och parasoll och slå sig ned inom de fria områdena. Det är förmodligen en bidragande orsak till att många italienare semestrar här.
Från flygplatsen i Pisa är det lätt att ta sig till San Vincenzo. Flygplatsen i Pisa är centralt belägen. Mellan flygplatsen och centralstationen går det både buss och tåg. Bussen kostar 0,9 euro. En enkel tågbiljett Pisa – San Vincenzo kostar 5 euro och tar ca 1 timme. Tåget stannar mitt i den lilla staden. För den bilburne går motorvägen går strax utanför. När man ändå är i Pisa är det lutade tornet ett måste.
I San Vincenzo bodde vi på Villa La Cavaliera ett trevligt lägenhetshotell med god standard. Hotellet har egen pool och i servicen ingår två strandstolar och ett parasoll (till den fria stranden). Det är inte alldeles enkelt att hitta till Villa La Cavaliera som ligger i ett lugnt område med villor och hotell en bit från centrum. En lugn promenad in till de centrala delarna tar ca 25 minuter. I närheten av hotellet finns affärer med ett enkelt sortiment och restauranger av varierande kvalitet och pris. Vill man botanisera bland italienska matvaror åker man till Coop.
Vi är nöjda med vår semester. Allt har fungerat och Italien är alltid Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
Peter og Rita fra Fredensborg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 24. til d. 26. juni 2008.

Vi havde en fin tur. De første dag i Bagni di Lucca var jo i kendt område og med halvpension. Det er en god ide at bestille halvpension når man bor på Regina eller Albergo Corona. Man spiser spiser som på en Michelin-restaurant. Og vejret er altid lidt køligere i bjergene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Frank og famile fra Strøby boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 21. til d. 23. juli 2007.

Vi havde 2 overnatninger i Bagni di Lucca på Hotel Regina. Værelserne var flotte ny istandsatte, men personalet kunne ikke et ord engelsk, men meget venlige. Man kunne ikke købet en øl, selvom der var en del englænder i byen. Vi var ikke klar over vi skulle til et andet hotel og spise, men det var ok. Maden var virkelig god og betjeningen i top. En god oplevelse. 2 dage der var ok, men ikke mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anita og rejsefælle fra Solbjerg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

1) Hotellet:
Hotellet er et hotel som de fleste. Virkelig pænt, rent og med gode faciliteter. Det der gør hotellet til noget helt specielt er den udsøgte, umådeligt venlige og altid tilstedeværende service der ydes af personalet. De er konstant på stikkerne og yder virkelig en formidabel service. De er utroligt søde og hjælpsomme. Det gør opholdet til langt mere end blot et hotelophold, det er et ophold af de mere sjældne. Kan afgjort anbefales. Det der kunne løfte hotellet til uanede højder ville være, at der blev installeret aircondition på de værelser der vender ud mod gaden. Uden aircondition har man nemlig kun disse muligheder: Åbent vindue giver en masse trafiklarm natten igennem. Lukket vindue giver en temperatur på langt over det behagelige ud på de Sene timer.

2) Byen:
Bagni di Lucca er en overskuelig og hyggelig by, der har det meste. Der er adskillige restauranter at vælge imellem og masser af små butikker, samt marked onsdag og lørdag på torvet. Hvis man ønsker at forkæle sig selv med særlig god mad så anbefales Restauranten ved Hotel Corona. Maden er særdeles god og vellavet. Har man god tid er der restauranten lige overfor hotellet. Maden er god men det tager let en time at få en pizza på en stille aften. De lokale er venlige og hjælpsomme, ikke ret mange forstår engelsk, men med smil og fagter kommer man langt. Så det at man ikke kan italiensk skal ikke holde en tilbage!

3) Omegnen:
Et af de flotteste områder i Appeninerne. Mulighederne for naturture er uatllige. Både til fods og på cykel. (stejle veje) Der er ikke langt til marmorbjergene som virkelig er et besøg værd, middelhavets strande, Pisa, Lucca og alle de andre seværdigheder som Toscana er så rig på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og Jane fra Jyllinge boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 16. til d. 18. juli 2006.

Lidt træt hotel, svimmingpool manglede solstole kun få stykker. Vi fik anvist et værelse udtil hovedvejen så den første nat var vi generet af støj fra vejen og kunne ikke lukke vinduet pga af det meget varme rum. Der var lidt nusset og føntørren på toilet virkede ikke.
Vi bad om at få et værelse udtil haven og det var straks meget bedre og også lidt større og lysere. Der er ikke en restaurant åben som lovet, men der er dog andre spisemuligheder i byen. Der vrimlede i det hele taget meget med mange hoteller og der var som følge deraf mange andre danskere. Selve ejeren Roberto havde et andet hotel langt ude i den anden ende af byen, skal køre i bil dertil der er langt. Til gengæld var maden suveræn, rigtig luksus, råvarerne var i højsædet. Det var tilsyneladende her Roberto lagde sin energi og ikke på hans andet hotel Regina.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og rejseledsager fra Fredensborg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 16. til d. 25. juni 2004.

Vi havde en fin ferie og vi vender nok tilbage til området på et tidspunkt. Vi ankom til Bagni di Lucca med tog og blev hentet af Hotellets ejer. Der var længere end vi havde regnet med (ca. 5-6 kilometer) så det var en fin service. Det ville ellers have været let (opdagede vi senere) med bussen, men det ved man jo først senere. Vort hotel var udvendigt lidt skæmmet af års regn mm, så vi var lidt skeptiske da vi ankom til bagindgangen med vores chauffør. Men indenfor var alt i overordentlig fin stand og vores værelse var også meget rent og pænt og fin standard. Vi havde værelse med balkon ud mod haven og floden. Vi kom til at sidde der mange gange i løbet af vor ophold. Der var kun sol om morgenen, men det var egentlig kun en fordel. Vi ville gerne have solet os lidt mere, men haven indbød ikke til det og terrassen lå altså i skygge det meste af dagen.
Byen Bagni di Lucca er ikke stor. Men der er en række butikker vi kunne se på og der var spisesteder nok til at vi kunne indtage vores frokost på forskellige steder i løbet af perioden. Et af de bedre steder var et spisested for lokale indbyggere. Stort koldt lokale. Maden var lokal, lavet af Mamma og Pappa. De kunne tysk, så der var egentlig let nok at kommunikere med dem, selvom det er lidt svært det der med mad. Det sted kan vi anbefale at prøve et par gange. Vi nåede det kun en gang. Vi havde bestilt halvpension. Morgenmad fik vi på vores eget hotel, men middag (aften) skulle vi indtage 2-3 kilometer væk på et hotel ejet af samme familie. Så der var en pæn gå-tur frem og tilbage hver dag. Vi kan anbefale denne halvpension. Maden var fremragende. Der var ikke mange valgmuligheder, men det var høj høj klasse mad (mest fisk). Kan man ikke lide fisk skal man bare sige det med overbevisning, så får man noget andet. Hvis man vil undgå den daglige gåtur kan vi anbefale at man lejer et rum på dette hotel i stedet for, men vi tror ikke standarden er helt så høj der som på "vores" hotel.
Vi brugte busser til at komme rundt i området. Det var hurtigt (når man kendte tiderne) og busserne var for det meste air conditionerede, så det var en rigtig god måde at se området på. Personalet på hotellet var meget venlige, men kunne ikke meget engelsk. Man skal ikke bede om noget ud over det sædvanlige. Så får man problemer. Vi fortalte på forhånd, at der var nogen der ville ringe til os, men det kiksede totalt. Vi måtte bruge mobilen. Vi fortalte også, at vi ville modtage nogle faxer, men vi fik kun de to første sider. Så kunne fax maskinen ikke mere og der kom aldrig gang i den, så vi måtte igen bruge mobilen. Det gav lidt forstyrrelse i vores ellers positive oplevelser. Så vær forberedt på, at man ikke kan bede om ekstra service.
Vi havde fået det råd, at vi skulle opsøge turist informationen den første dag. Den var flyttet, men vi fandt den i det gamle Casino 2-3 kilometer væk. Det var absolut besøget værd. Den anbefaling lader vi gå videre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og hendes mand fra Hinnerup boede på Hotel Regina fra d. 28. juni til d. 5. juli 2003. De skrev om stedet:

Tak, vi har haft en pragtfuld ferie og synes, at det er flot, I følger op på dette. Vi vil meget gerne svare på jeres spørgsmål, så svarene kommer her:
1) Vi har været glade for byen. Den ligger smukt lidt oppe i bjergene og er større end vi havde troet. Vi vil anbefale andre, at starte med et besøg på turistinformationen, som ligger samme sted som byens bibliotek, som ligger i den gamle engelske kirke i byen. Vi fik gjort det for sent. Der var en særdeles god engelsktalende (og dem er der ikke mange af) dame, som forsynede os med alskens information om området samt et glimrende bykort over Bagni di Lucca, som vi gerne ville have haft fra starten af.
2) Hotellet var fint. Vi var så heldige, at der kun var 1 værelse booket, da vi ankom, så vi havde fået tildelt det ene ud af tre værelser med balkon og udsigt, hvilket har haft stor betydning for vores tilfredshed med hotellet. Det er pragtfuldt at kunne sidde på den store balkon og ikke være afhængig af, at skulle ned i haven for at nyde det gode vejr. Men haven var dejlig. Til jeres orientering, så er det ikke muligt (og det var det heller ikke sidste år, fortalt vores danske nabo os, som boede der i 14 dage i 2002 i
højsæsonen) at spise på Hotel Regina.) Det er kun morgenmaden, der serveres der og den behøver I ikke fremhæve i brochuren. Den er OK, men er som morgenmad er i Italien. Hverken bedre eller ringere. Middagsmaden indtages på Hotel Corona ca. 1½ km. fra Regina og det køkken kunne vi skrive en hel roman om. Det var bare så lækkert. Vi glædede os hver eneste dag til at indtage vores faste bord og til at høre, hvad kokken denne aften havde til os. Fantastisk!!!!
3) Tips til de næstekommende? Besøg turistinformationen den første dag. Forvent, at det tager min. ½ time at køre fra hotellet til Lucca og næsten 15 min. at komme gennem Lucca. Den er meget trafikeret. Først derefter er du på vej til dit udflugtsmål den dag. Husk tennisketsjeren. Der er 3 gode baner 5 min. fra hotellet. Vi aner ikke, om man kan booke dem som turist, men det ved de sikkert på turistinformationen.
[..]
Tak for en god ferie!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Villa Borri

Casciana Terme, Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map