Hotel i Bagni di Lucca i Toscana

Albergo Corona

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du i en romantisk bygning fra begyndelsen af 1800-tallet midt i centrum af Bagni di Lucca, langs floden Lima. På den anden side af floden ligger det palæ, hvor Europas ældste kasino engang lå, og bakken hvor kurbadeanstalterne med deres 19 varme kilder ligger.

Udflugter i omegnen

Du kan sørge for at have god appetit ved at udforske dalen både opad mod Garfagnana, hvor vi anbefaler især besøg af Barga, eller i modsatte retning mod Lucca og dens fantastiske villaer. Lucca er en god shopping-by, hvor du vil finde mange gode tilbud og særlige butikker langs dens berømte butikgade Fillungo.

Simple værelser

Det er som at bo hjemme hos en ven, når man er gæst hos Roberto og hans familie. Værelserne er ret enkelt indrettet uden de store dikkedarer, men byder dog på fjernsyn, værdiboks og privat badeværelse med hårtørrer. Internetforbindelsen vil sikkert irritere mange, da forbindelsen i byen endnu er ret svag. Derfor har Roberto valgt at sætte et gebyr på 2,00 euro i timen for at begrænse brugen af linjen til dem, der virkelig har behov for at komme online.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

La Vedetta

Montenero, Toscana

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map