Agriturismo i Asciano i Toscana

Baccoleno

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Baccoleno ligger for enden af en allé med cypresser og med en ubeskrivelig udsigt over det smukke toscanske landskab i området Crete Senesi nær den lille by Asciano og blot 30 km fra Siena.

Interessant pool

Baccoleno er en ganske stor gård bestående af en samling huse og en lille kirke, som sammen med den skønne udsigt skaber rammerne for en perfekt ferie i landlige omgivelser. I en gammel lade har man indrettet et flot svømmebassin med jacuzzi, hvor man om sommeren delvist kan åbne væggene og taget for at lukke solens stråler ind. Det er svært at skildre i ord eller billeder, men når du først befinder dig i bassinet, føler du dig på ingen måde inden døre.

Livet i det fri

Lige foran svømmebassinet ligger en stor græsplæne og lidt derfra en legeplads til børn. Der findes parkeringsplads til hver lejlighed, og de venlige og servicemindede ansatte i receptionen hjælper gæsterne med forslag til udflugter og lignende.

8 lejligheder

De otte lejligheder er alle flot og charmerende indrettede med moderne faciliteter, selvom man har bevaret den oprindelige toscanske stil med terracottagulve og fritliggende træbjælker under loftet. Lejlighederne har flotte køkkenhjørner med bordflader i travertin, fire gasblus, ovn, opvaskamaskine og et ret stort køleskab, og deres indretning er gennemført gedigen og smagfuld. Alle lejligheder har aircondition, fjernsyn med satellitkanaler, pejs, vaskemaskine og ikke mindst en dejlig terrasse/havepavillon, så mad, vin og det gode vejr kan nydes i det fri.

Læs om lejlighederne på Baccoleno

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria Pogni

Tavarnelle Val di Pesa, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Populært i Toscana

search map