Villa i Arezzo i Toscana

Villa I Cipressi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette typiske gamle bondehus befinder sig mellem skoven og olivelundene. Indretningen er typisk for mange huse af denne type, hvor man på den ene side ikke har ændret meget inden for møblementet, men på den anden side gennem årene har tilføjet diverse moderne bekvemmeligheder.

Moderne bekvemmeligheder

Dette gør blandt andet, at alle soveværelser ligger på første sal, og at her kun er to badeværelser/toiletter, men moderne bekvemmeligheder som satellitfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine har dog vundet indpas. Men sine 300 m² giver huset god plads til de ni gæster, her maksimalt accepteres. Også haven er stor, og her finder vi borde og stole under de store pinjer, cypresser og grantræer. Her er også en cirkulær pool med en diameter på 8 meter, et bordtennisbord, en grill og et vandmassagekar med plads til fem personer samt en sauna. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger 4 km væk.

Villa med 9 sovepladser:
- Huset ligger i to plan. I stueetagen er der en stor entré, køkken, stue med pejs og badeværelse/toilet med bruser. På første etage findes tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med én enkeltseng, en stor stue med billardbord og pejs samt et badeværelse/toilet med bruser og spabad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Il Basso

Talla, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Populært i Toscana

search map