Anmeldelser af Casa Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Rossa

Læs personlige anmeldelser af Casa Rossa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Rossa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ægte italiensk charme - det autentiske Toscana

Vi havde en vidunderlig uge i Casa Rossa, og beskrivelsen af huset svarede 100 % til In-Italia's beskrivelse. Hyggeligt indrettet med gamle, fine italienske møbler og flotte stengulve. Køkkenets standard er siden den seneste anmeldelse væsentligt forbedret. Stort køleskab og alt nødvendigt service. Huset var rent og pænt og værterne - to ældre brødre tog godt imod os. Vær forberedt på at de komme hver anden dag og renser pool, vander blomster og giver kattefamilien omkring huset mad.
Udsigten over dalen er fantastisk, og her får man virkelig et hus, der ligger uforstyrret - undtaget dog galende hane og gøende hunde om natten i området omkring huset.....

Lokalt findes en lille, hyggelig familierestaurant med god service og fællessang fredag aften.
Husets beliggenhed er ikke egnet for biler med lav undervogn, da de sidste 200 meter til huset går ad en bumlet grussti med sten og huller.

Arezzo som feriedestination

Nemt at finde god mad og vin - hyggelig når man finder de små gader.

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa med 7 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Rigtigt fin sted

Havde et dejligt ophold. Ligger totalt ugenert og 1 km ud af en grusvej. Så man går ikke lige i supermarkedet. Men helt perfekt, mellem vinmarker og oliventræer. Og den smukkeste udsigt... Så er man til fred og ro, er dette stedet...

Anbefaling til kommende gæster

Indkøb gøres bedst i Arezzo. Også hyggeligt sted at gå ud og spise. Køb ind, inden I kommer til huset. Ellers koster det en ekstratur på 13 km.

Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rossa
Villa med 7 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Anne og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har været overordentlig glade for huset og området omkring Arezzo. Alt levede op til vores forventninger og mere til. Huset havde den smukkeste udsigt og værelser og køkken var helt super. Eneste minus var myg, men det er nok svært at gøre noget ved ;-)
Oplysningerne fra jer var et fint supplement så alt i alt kan vi kun sige, at vi vil have in-italia i tankerne, hvis Italien trækker igen til næste år (det gør det allerede).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kasper og familie fra Åbyhøj boede for andet år på Casa Rossa i Arezzo fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Det er anden gang vi besøger Casa Rossa. Vi er vildt betagede af Arezzo og omegn som rummer mange muligheder for udflugter. Huset ligger skønt med udsigt til Arezzo og omegn. Huset er dejligt men nusset, der er et elendigt køkken med køleskab uden fryser. En fryser er nødvendig da tilkørselsforholdene er så dårlige at man i mørke kan smadre sit bundklar på bilen da vejen er meget dårlig. Rengøringen af huset er elendig vi medbringer selv service, alle pander med teflon er flået op og er direkte sundhedsfarlige. Overordnet er huset dejligt men er ikke gearet til at man selv holder sig med mad og prisen er ikke rimelig i forhold til standarden. Skal sættes ned til det halve. Har rejst i området i 20 år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Zitta og familie fra Brædstrup boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 28. juni til d. 12. juli 2008.

Byerne og området er perfekt for os, at holde ferie i. Dér kommer vi helt sikkert igen. Vi er helt enige med de andre besøgendes beskrivelse af huset, som værende gedigent og smukt. En helt fantastisk udsigt, som kan nydes døgnet rundt.

Men....jeg er også enig i andres beskrivelse af husets køkken. Ejerne er simpelthen nødt til at putte en smule penge i dette rum. For mig betyder det mindre, at der er skår i kopper o. lign., men for det første er køleskabet for lille til et hus, med de sovepladser. For det andet, er det ingen steder at opbevare og forberede maden. Der er ét skab i køkkenet, som bliver brugt til - og er fyldt op med - service. En fritstående vask, et fritstående køleskab samt et fritstående komfur. Heldigvis var vejret så godt, at vi ikke skulle spise inde, så spisebordet blev brugt som opbevaringsskab til madvarer samt som køkkenbord. Vi kommer meget gerne til huset igen, hvis der bliver lavet blot lidt ved det køkken.

Ellers er ejerne rigtig flinke. Både ved modtagelsen og afrejse af den ene bror samt når den anden bror kom hver anden dag for at rense poolen samt se til ejendommen. Der bliver i hvert fald sørget godt for gæsterne på den måde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marianne med sällskap från Ödåkra i Sverige bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej, Tack för det. Vi är vana Toscanaresenärer, det är 7:e gången vi åker dit på olika sätt och har en hel del att jämföra med. Vi har åkt med vänner, barn och gjorde denna gång en "generationsresa" d.v.s med vår dotter+ pojkvän, min mkt resvane och alerte 80 årige svärfar med sambo (65 år) samt jag och min make. Vi har följande att säga: Huset är strålande. Genuin gammal ofördärvad gård i en underbar natur och med en utsikt som slår mycket. Huset hoppas man ska förbli orört. Byn Pieve san Giovanni lämnar mycket att önska, här finns ingenstans att äta mer än på baren som kan servera öl/vin och en baguet. Det kan vi stå ut med men vi åkte mil åt alla möjliga håll för att hitta någon genuint italienskt matställe, aldrig har vi letat så mycket efter detta och då har vi bott i mycket små byar tidigare också. Räddningen blev restaurangutbudet i Angihari drygt 3 mil bort. Varför inte ha en mapp till gäster som ger lite upplysningar om t.ex var man kan äta! Vi lagar mat 3-4 g/v "hemma" men vill gärna äta ute också.
I övrigt finns egentligen ingenting i Pieve San G...

I huset, detta hus är ju uthyrt så mycket och då skulle man önska att ägarna fräscha upp inomhus. jag ger ex som vi alla tyckte: av 7 kaffekoppar var nog 5 spruckna, poslin är inte fräscht i detta hus. Sängarna är dåliga. I stor dubbelsäng sover man direkt på resårbotten, ingen bäddmadrass. Det kräver bra ryggar! Inte heller vill man ha bäddat med något som liknar en hästfilt. I övriga sovrum står till 4 pers. väldigt enkla sängar, sådana vi fäller ihop hemma och tar fram när vi har väldigt många nattgäster. Vi tycker nog detta var det absolut sämsta med huset och en god nattsömn är alltid bra! Och om vi ändå pratar nattsömn så...OM det kommer gäster som behöver tystnad för att sova skulle jag inte rek. detta hus. Mängder av hunder skäller nätterna igenom i grannskapet. Badrummet fungerar extremt BRA även när man är 6! Jämför vi med andra hus vi bott i med allt från medium till högt pris är detta det enda hus som saknar den där lilla extra finishen med personlig smak, så väldigt liter skulle till för att göra detta hus charmigt till 1000. En lampa ute...där man sitter så mycket skulle inte skada, det kunde vara fotogen eller att annat. Altanen är kolmörk efter 21.00. Annars hade vi en underbar vecka i ett som vanligt underbart Toscana- Vi lever gärna italienskt...dricker vin i dricksglas, kokar espresso och kräver inget som har med det "turistiska"att göra men det där lillla lilla extra fattades här i detta annars så underbara hus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Ken med familj från Mintraching i Tyskland bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Tusen tack för all service som ni tillhandahålligt i samband med vår bokning, ombokning osv. Vi kommer att återkomma när vi vill resa till Italien igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og familie fra Snekkersten boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 16. til d. 23. september 2006.

Vi har haft en fantastisk tur!

Huset levede helt op til det vi ønskede med beliggenhed, indretning osv. Dog kunne godt ønskes at der var 4 "hele" rødvinsglas, opvaskemiddel og håndsæbe at starte op på, men ikke noget større problem end at det blev indkøbt ;-)

Vi havde jo inviteret vores bedsteforældre der ned fra mandag til fredag, og de nød godt af vores kendskab til området, da vi jo efterhånden har været der en del gange (sidste gang i Luna nell pozzo).

Vi har jo også allerede forhørt os på næste sommer, men må lige tænke os om en ekstra gang mht økonomien, men vi håber meget på det! For det havde bare alt det som vi sætter stor pris på når vi rejser som familie, nemlig plads, ro, pool, den skønneste udsigt osv osv.

Rejseoplevelser som sådan, føler jeg ikke vi kan bidrage så meget med, eftersom vi bare tager den på må og få, og kører ind hvor vi nu syntes der ser dejligt ud........;-)

Så et tak til jer, for at det vi bestiller, helt klart lever op til det vi ser på hjemmesiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Lis og familie fra Kastrup boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 13. til d. 20. maj 2006.

Stedet er perfekt. Kunne ikke være mere idyllerisk og vi (5 voksne) havde en kanon ferie. Det er utroligt afslappende at være fri for radio & TV. Og vældig hyggeligt med ild i ildstedet i køkkenet. MEN - værten bør nok checke køkkenet inden nyt hold checker ind. F.eks. nytter 2 italienske kaffekander ikke meget, hvis kun den ene kan bruges. Vi startede med at køre til nærmeste Supermarked og købe rengøringsartikler. Skrubbe spisebordet rent samt vaske op. Inde i køkkenskabet (hvilket egentligt burde rengøres grundigt eller skiftes ud) stod vinglas med indtørrede rødvinsrester samt et smadret vinglas, der var stillet bagerst. Vi lod det stå. Spækbrættet havde også madrester på. Det havde måske også været meget rart på forhånd at blive indformeret om, at el og vand ville blive lukket fredag fra kl. 9.00 - 14.00. Èn af os stod med balsam i håret 5min. i 9.00 og var klar til at gå i bad. Men bortset fra det, er stedet helt vidunderligt og vi har haft en uforglemmelig ferie. Og til værtens ros skal siges, at han er punktlig. Vi informerede om, at vi gerne ville køre fra huset meget tidligt og han var der 5min før aftalt. Håndklæder og sengetøj var rent og nystrøget. Det er anden gang vi bruger in-italia (vi var i Rom i påsken) og vi må sige, at det fungerer. Perfekte kørevejledninger, opfølgning både før og efter ferien. Både søn, datter og svigersøn sagde mere end én gang, at Casa Rossa var et vidunderligt sted. Vi har haft én af vore bedste ferier.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Børre og hans familie fra Oslo i Norge boede på Casa Rossa i Arezzo fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Egentlig har alt vært helt perfekt, fra bestilling og oppholdet på Casa Rossa utenfor Arezzo. Dere har vært svært serviceinnstilt og profesjonelle.
Vi var på jakt etter et mest mulig originalt hus i Toscana. Casa Rossa var som en kulisse i en romantisk film fra Toscana. Huset var enkelt, men vanvittig sjarmerende, reint og avkjølt. Selv om det ble opp mot 35 grader ble huset aldri varmt - det var som det hadde naturlig air-condition. Utsikten var fenomenal - bassenget var perfekt og eiendommen lå fullstendig avskjermet fra naboer. Det sprang villsvin nedenfor huset - rovfuglene hadde sine jaktområder i nærheten - oliventrærne og vinrankene stod velpleid på geledd rundt eiendommen. Og brødrene Sisti tok vare på sine gjester med stor gjestfrihet. Selv om de bare snakket italiensk og fransk - gjorde vi oss forstått med fingrer, kroppsspråk og enkle italienske gloser.

Casa Rossa var en drøm, som overgikk alle våre forventninger. Takk til brødrene Sisti og In-talia. Vi vil tilbake

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Il Basso

Talla, Toscana

Villa Quattro Mori

Arezzo, Toscana

Villa I Cipressi

Arezzo, Toscana

Anbefalinger til dig

Casa Gaia

Monteriggioni, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Olivo

Arezzo, Toscana

Populært i Toscana

search map