Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selva i Val Gardena eller Wolkenstein i Grödnertal er den samme by og dal. I Val Gardena tales der 3 sprog, tysk da vi er i Sydtyrol, Italiensk fordi det er det officielle sprog og ladino, en gammel Latinsk dialekt, som har overlevet i nogle af de mest aflukkede dale i bjergene.

Charmerende centrum

Selva er en mindre by, ikke så langt fra Santa Cristina, her er dog mere hyggeligt med sine smukke traditionelle huse og smukke kirke, og sine stolte tyrolske traditioner. Centrum er meget charmerende med dens flotte alpekirke og gamle tyrolske bygninger. Der er flere restauranter både med tyrolske og italienske specialiteter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvordan kommer man frem

Fra Selva er der adgang til den nederste del af dalens store liftsystem gennem St. Cristina, og så er der fra Selva videre adgang til både Sella Ronda og Dolomiti Superski. Det er nemt at komme til Selva og Val Gardena, man kører ad Brennermotorvejen frem til Chiusa, hvor man drejer fra motorvejen og fortsætter lidt endnu før man drejer ind i selve dalen. Vejen plejer at være nem, men medbring for en sikkerhedsskyld snekæder.

 
 

Populært i Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Casa Europa

Ledrosøen

search map