Feriebolig i San Martino di Castrozza i Sydtyrol

Residence Club Sporting

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighedskomplekset nyder en flot udsigt over de omkringliggende bjergspidser her ved San Martino di Castrozza. Det ligger ganske nær byens centrum, der har været kendt som skidestination siden 1800-tallet.

Gode faciliteter

På stedet er der i alt 25 lejligheder der råder over reception, opholdsstue, bordtennis, legestue, møntvaskeri, restaurant, bar, elevator og parkeringsplads. I byen findes der flere restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Det obligatoriske klubkort inkluderer adgang til pool, underholdning og miniklub for børn. Mod betaling kan man benytte sig af møntvask, garage, sauna og solarium.

Klassisk bjergstil

Residence Club Sporting huser velmøblerede lejligheder i den klassiske bjergstil, alle udstyret med hjørnekøkken, telefon, balkon og badeværelse. Fjernsyn kan lejes på stedet.

Lejlighederne på Residence Club Sporting

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne består af køkken, opholdsstue med ’tyrolerstube’ og dobbelt sovesofa samt natområde med køjeseng adskilt med trækdør, balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (på kvist)

Lejlighederne har samme indretning som de almindelige etværelseslejligheder med 4 sovepladser men har skrå vægge og nyder en flottere udsigt over bjergene.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne nyder alle en flot udsigt over bjergene og består af køkken, opholdsstue med ’tyrolerstube’ og dobbelt sovesofa, stort natområde adskilt med trævæg som indeholder dobbelt sovesofa eller to enkeltsenge, balkon og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda, Sydtyrol

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map