Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Residence Monica

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Monica ligger i Riva del Garda i grønne omgivelser 1 km fra centrum og blot 300 meter fra barer, butikker, restauranter og stranden. Lejlighederne er fra 1985, men blev nyistandsat i 2001.

Faciliteter for en hver smag

Residencen byder på faciliteter som bar, reception med internetadgang, hall, TV-stue, spillerum med bordfoldbold og bordtennisbord, stor have og meget stor pool (åben fra 09:00-13:00 og 15:00-20.00), tennis-, fodbold-, basketball- og volleyballbane i ét, legeplads, elevator og parkering. For cykelentusiaster, der medbringer mountainbikes, er der også cykelkælder og hvis ikke man selv har cykel med kan disse lejes. I haven er der mulighed for at grille, og fra alle lejligheder er der en god udsigt ud over dalen.

Lejlighederne

Lejlighederne på Residence Monica har det til fælles, at de har en gennemført 60'er stil rent indretningsmæssigt med lave sofaer, korkdetaljer på vægge og møbler blandet med nogle nyere indslag i form af tilpassede køjesenge i flere af "børneværelserne". Det skal dog bemærkes, at det er gode køjesenge, hvor der er tænkt ind, at en voksen også skal sove behageligt.

Lejlighederne på Residence Monica

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med enkeltseng) samt balkon.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng) samt en stor eller to mindre balkoner.

Treværelseslejlighed Attic med 5 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng). Lejlighederne ligger på femte sal og har egen balkon på hele 50 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residenza Le Due Torri

Riva del Garda, Sydtyrol

Casa Seia

Ledrosøen, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residenza Le Due Torri

Riva del Garda, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map