Hotel ved Ledrosøen i Sydtyrol

Bed and Breakfast Ai Casai

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Værelset <em>Piccola</em> Værelset <em>Piccola</em> Værelset <em>Piccola</em> Værelset <em>Grande</em> Værelset <em>Grande</em> Værelset <em>Grande</em>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaen ligger i gåafstand til bredden af Ledrosøen, men vi anbefaler dog, at du har en bil til rådighed, hvis du bor her. Den gamle villa er blevet gennemrenoveret og fremstår utrolig flot, lys og velholdt.

Have med søudsigt

Her udlejes to skønne værelser i villaens stueetage. Til værelserne hører en dejlig have med havemøbler og to liggestole per værelse. I villaens have er der også en mindre opstammet pool (8 x 4 meter), som holdes åben i sommermånederne. Villaen ligger i gåafstand til søbredden, men vil du bade kræver det, at du tager bilen og kører lidt længere. Der er parkeringsplads ved villaen. Ved huset er der også fire cykler, der kan benyttes frit efter aftale med ejeren.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

To nydelige værelser

Værelserne er begge meget pænt indrettede, lyse og nyistandsatte med nyt møblement, og de råder begge over privat flot badeværelse med bruser (værelset Grande har også karbad) samt satellit-TV og wi-fi internetforbindelse. Det mindste værelse, Piccola råder over dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til haven. Det større værelse, Grande har dobbeltseng, sofa og badeværelse med toilet og karbad samt udgang til haven.

Morgenmad

En solid morgenmad serveres i et hyggeligt mindre opholdsrum, der ligger mellem husets to værelser, med udsigt til søen og haven. Morgenmaden består af kaffe, mælk, te, youghurt med muesli og/eller cornflakes, kage eller tærte, frugt, marmelade, nutella, honning, to eller tre slags brød, pålæg og ost - skulle du have særlige ønsker eller behov er du velkommen til at spørge Michela eller hendes mand, om de kan opfylde dem - de vil i hvert fald gøre hvad de kan.

>>> Find også Bed & Breakfast ved Gardasøen

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Rifugio al Faggio

Ledrosøen, Sydtyrol

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Dromaé

Ledrosøen, Sydtyrol

Villa alle Terrazze

Ledrosøen, Sydtyrol

Villa Etti

Ledrosøen, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Residence Dromaé

Ledrosøen

Casa Europa

Ledrosøen

search map