Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Val di Fiemme er et af de største områder i Dolomiti Superski og hænger sammen med Val di Fassa ved hjælp af skibustransport, hvorved området har mere end 400 km pister i alt. Man har for nyligt investeret i nye moderne liftsystemer, inklusiv stoleliftene over Oberregen, Pampeago og Predazzo – hvorfra man kan nå frem til Val di Fassa. Derudover er over halvdelen af de 100 km pister i Val di Fiemme snesikre takket være snekanoner.

Skiterrænerne

Et mindre terræn er Oclini - som ikke er forbundet med de andre lifte - hvor det er er muligt at stå på ski helt op til 2.440 meters højde. Derfra er der den skønneste udsigt ud over Bolzano i dalen nedenfor. Langs vejen efter Bellamonte, inden man kommer helt ind til San Martino di Castrozza, finder man Passo Rolle. Over Bellamonte ligger et mellemstort terræn, forbundet med Moena i Val di Fassa. Her findes på Moena-siden flere stolelifte og en gondollift.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den største del af skiterrænet er forbundet med kabelvogn fra Cavalese. Man kan løbe på ski fra Dosso dei Laresi til Alpe Cermis i 2.250 meters højde. Området er betjent med adskillige stole- og træklifte.

 
 

Populært i Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen

Casa Seia

Ledrosøen

Casa Europa

Ledrosøen

search map