Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Cavalese
 

Udflugter

Vandring i Dolomitterne

Vandring i Dolomitterne Dolomitterne er et stort bjergområde, som spænder over regionerne Sydtyrol og Veneto i det nordlige Italien. Dette store bjergmassiv er kendt over hele verden, og mange kommer hertil først og fremmest om vinteren for at stå på ski og om sommeren for at vandre.

Læs mere...
 

Dolomitterne

Dolomitterne Dolomitterne er et yndet turistmål med sine mange udbud af aktiv ferie som trekking, rafting, klatring, ridning, golf og ikke mindst skiløb. Her finder man blandt andet flere kendte skidestinationer som Cortina d´Ampezzo, Ortisei, San Martino do Castrozza og mange flere. Der er også et stort udbud af vandreruter som man også kan tage med guide.

Læs mere...
 

Bressanone

Bressanone Bressano, eller på tysk Brixen, bør være selvskreven på enhver udflugtsliste i området. Byen er hyggelig og har et rigt forretningsliv uden at være uoverskuelig. Og blot ca. 22 km fra Bressanone kan du tage Plose kabelbane op til 2.050 m.o.h. til svimlende panoramaer.

Læs mere...
 

Prosecco vindistrikt

Prosecco vindistrikt Området Prosecco med det smukke vinlandskab og de verdenskendte bobler ligger blot ca. 80 km fra Venedig og Adriaterhavets lange sandstrande mod syd og Dolomitterne mod nord. Her har du altså en enestående mulighed for en kombinationsferie.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Sydtyrol

Sydtyrol

Cavalese

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Bolzano: 41 km
  • Trieste: 66 km
  • Treviso: 146 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til