Ferieboliger og hoteller
i Cavalese

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Ski eller trekking? Cavalese har det hele

Cavalese betyder bjergkultur og lokal charme, ligegyldig om du kommer her som aktiv sommergæst eller sne-tændt vinterbesøgende. Og hele familien vil føle sig tilgodeset.
Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpeby fra 1300-tallet og er det administrative hovedsæde "Palazzo della Magnifica Communitá" i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der servere retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Hovedstad for langrend og tilmed alpinski for alle

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrend. Området har blandt andet været vært for store langrendskonkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis, minigolf etc.

Med i Dolomiti Superski

Liftkortet er en del af Dolomiti Superski og de mere kendte områder som Canazei og Campitello er kun en kort bustur borte – og det samme gør sig gældende for Sella Ronda skituren. Cavalese er perfekt såvel for den øvede skiløber som for begynderen, og løjperne præpareres fra december til april.

Rideture, cykelture, trekking...

I sommerhalvåret tilbyder Cavalese et væld af aktiviteter for hele familien, både ridning, cykling og trekking, men også stavgang, badning og fitness-faciliteter. Med andre ord en aktiv ferie med garanti for frisk luft i lungerne og noget at give sig til for alle i familien.

Ankomst til Cavalese

I bil kommer man til Cavalese ved at tage Brenner-motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora (ca. 24 km), Bolzano´(ca. 42 km) og Trento (ca. 60 km).

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Sydtyrol

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza

Lejlighedskomplekset Residence Club Sporting giver dig små lejligheder og et stort udbud af faciliteter, der vil udgøre en optimal base for en god ski- eller vandreferie, så som: Pool, reception, opho... ldsstue, bordtennis, legestue, møntvaskeri, restaurant, bar, elevator og parkeringsplads.Læs mere

Hotel Gasserhof

Bressanone

Højt hævet over Bressanone i 1000 m.o.h. ligger Hotel Gasserhof og byder sig til med elegante værelser, hyggelig restaurant og en flot pool. Her har du et godt udgangspunkt for skønne feriedage i Dolomitterne.

Rifugio al Faggio

Ledrosøen

På dette skønne familieejet hotel kommer du helt ned i gear. Her bor du nemlig midt i den unikke og fredfyldte natur ved skønne Ledrosøen. Lad roen sænke sig over dig ved poolen eller tag vandreskoen på og begiv dig ud på tur i bjergene.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog