Ferieboliger og hoteller
i Cavalese

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpe-by fra 1.300 tallet og har det administrative hovedsæde Palazzo della Magnifica Communitá i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der servere retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området, et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrendsløb, der blandt andet har lagt område til store langrends konkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis minigolf etc.

I bil kommer man til Cavalese ved at tage Brenner motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora, Bolzano og Trento.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Sydtyrol

Apparthotel des Alpes

Cavalese

Lejlighedskompleks beliggende i solrig og stille position 1500 meter fra bycentrum og 1 km fra Cermis kabineliften, som kan nås med bus. Lejlighederne er møbleret i den traditionelle tyrolerstil og rå... der alle over fjernsyn, telefon, pengeboks, badeværelse og balkon.Læs mere

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda

Residence Englo Vacanzes styrke ligger i beliggenheden. Du bor i fine ferielejligheder og centrum af Riva og søpromenaden ligger blot nede for enden af bakken. Og med gratis parkering er dette et godt valg for de aktive, som gerne vil opleve Gardasøen.

Relais Villa Madruzzo

Trento

Villa Madruzzo er en flot velholdt villa fra 1432 i grønne omgivelser uden for seværdige Trento. Rammerne er herskabelige og historiefortællende, men børn er ikke desto mindre velkomne - og der er mange familieværelser på stedet.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog