Ferieboliger og hoteller
i Cavalese

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpeby fra 1300-tallet og har det administrative hovedsæde "Palazzo della Magnifica Communitá" i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der servere retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området, et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrend. Området har blandt andet været vært for store langrendskonkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis, minigolf etc. Liftkortet er en del af Dolomiti Superski og de mere kendte områder som Canazei og Campitello er kun en kort bustur borte – og det samme gør sig gældende for Sella Ronda skituren. Cavalese er perfekt såvel for den øvede skiløber som for begynderen.

I bil kommer man til Cavalese ved at tage Brenner-motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora, Bolzano og Trento.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Sydtyrol

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda

Residence Englo Vacanzes styrke ligger i beliggenheden. Du bor i fine ferielejligheder og centrum af Riva og søpromenaden ligger blot nede for enden af bakken. Og med gratis parkering er dette et godt valg for de aktive, som gerne vil opleve Gardasøen.

Hotel Gasserhof

Bressanone

Højt hævet over Bressanone i 1000 m.o.h. ligger Hotel Gasserhof og byder sig til med elegante værelser, hyggelig restaurant og en flot pool. Her har du et godt udgangspunkt for skønne feriedage i Dolomitterne.

Berghotel

Sesto

Berghotel er uden sidestykke det ultimative bjerghotel for vandrere, livsnydere og alle andre, som vil lade sig betage og bjergtage af Dolomitterne. Der er dømt Sommer i Tyrol, når den er allerbedst. Tag del i stemningen!

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog