Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpeby fra 1300-tallet og er det administrative hovedsæde "Palazzo della Magnifica Communitá" i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der servere retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hovedstad for langrend og tilmed alpinski for alle

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrend. Området har blandt andet været vært for store langrendskonkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis, minigolf etc.

Med i Dolomiti Superski

Liftkortet er en del af Dolomiti Superski og de mere kendte områder som Canazei og Campitello er kun en kort bustur borte – og det samme gør sig gældende for Sella Ronda skituren. Cavalese er perfekt såvel for den øvede skiløber som for begynderen, og løjperne præpareres fra december til april.

Rideture, cykelture, trekking...

I sommerhalvåret tilbyder Cavalese et væld af aktiviteter for hele familien, både ridning, cykling og trekking, men også stavgang, badning og fitness-faciliteter. Med andre ord en aktiv ferie med garanti for frisk luft i lungerne og noget at give sig til for alle i familien.

Ankomst til Cavalese

I bil kommer man til Cavalese ved at tage Brenner-motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora (ca. 24 km), Bolzano´(ca. 42 km) og Trento (ca. 60 km).

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Sydtyrol

Casa Seia

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map