Ferieboliger og hoteller
i Cavalese

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Cavalese er en hyggelig og charmerende alpe-by fra 1.300 tallet og har det administrative hovedsæde Palazzo della Magnifica Communitá i Val di Fiemme. I byen er der mulighed for en tur i biografen, teatret, besøg i de mange butikker eller middag på en af de mange restauranter, der servere retter fra området. Når middagen er ved at være overstået kan man passende lægge vejen forbi en af de mange lokale barer eller byens diskoteker.

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området, et kendt ski-resort og anses for at være "den italienske hovedstad" for langrendsløb, der blandt andet har lagt område til store langrends konkurrencer. Byen byder på mange former for aktiviteter i form af bl.a. overdækket skøjtebane, sportshal, tennis minigolf etc.

I bil kommer man til Cavalese ved at tage Brenner motorvejen til Ora og dreje fra her, for at køre op til Cavalese. Nærmeste lufthavne er Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De nærmeste togstationer er Ora, Bolzano og Trento.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen

Her bor du midt i den fredfyldte natur ved den smukke Ledrosø. Stilheden er slående og sceneriet fantastisk og indbyder til ren afslapning ved poolen eller i haven, efter en vandretur i bjergene.

Apparthotel des Alpes

Cavalese

Lejlighedskompleks beliggende i solrig og stille position 1500 meter fra bycentrum og 1 km fra Cermis kabineliften, som kan nås med bus. Lejlighederne er møbleret i den traditionelle tyrolerstil og rå... der alle over fjernsyn, telefon, pengeboks, badeværelse og balkon.Læs mere

Apparthotel Princess

Alba di Canazei

Nyopført boligkompleks med 55 lejligheder beliggende i bydelen Penia i solrig og panoramisk position. Der er tale om moderne møblerede etværelseslejligheder som råder over telefon, fjernsyn og pengeboks.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog